Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lyubooo написа:Ангелов трябва също да бъде изведен в халфовата линия, незнам защо е решено, че той е централен защитник, с неговия ръст и офанзивни способности, това е недоумица!?!
Александров от Черно Море е напълно подходящ да стои в центъра на защитата поне докато се върне Тунчев, но за съжаление е играч на провинциален отбор, а от там не се вземат национали!
Николов, горкия, може да последва примера на Стоянов, защото си е жива гавра за тея две контроли да влезе за има-няма 5 минутки, че Виданов за един мач ги изигра толкова!
Димитров добре се поразходи, поне да му бяха дали едно фотоапаратче, че да щракне забележителностите в Белгия и ЮАР!
Мъри изигра контролите като официални мачове, което показва, че явно това ще бъде състава, който ще използва в квалификациите!
За стил в играта ни май никой нищо неспоменава
viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ...
rikk написа:viroglav написа:Мъри е виновен , че е викнал куци коне да играят за националния отбор на България ...
+1
С риск да ме обвините в пристрастие :
Никога няма да забравя как Пената викна :
Чомаков който играеше в Марица и
Кишишев от Нафтата
и двамата на по 18 години .
Я ми покажете един играч който преди да го вземат в Левски , Литекс или Цска да е викнат в национала.
Виновен е защото не намира алтернатива ...... .
и не само той а както казах всички през последните 10 години.
pazlama написа:viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ...
Аз си мисля че е даже Лупи.Всеки ден все едни такива ги плямпа![]()
viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ...![]()
pazlama написа:viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ...
Аз си мисля че е даже Лупи.Всеки ден все едни такива ги плямпа![]()
acmilan написа:viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ...![]()
Просто ми преподаваше два семестъраНе че смятам да му следвам кариерата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта