"С тоя треньор не ни чака нищо добро" - заяви Лечков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: "С тоя треньор не ни чака нищо добро" - заяви Лечков

Мнениеот Deliba6 » 22 май 2010 20:17

delpi написа:Аз незнам как човек отстранен от длъжност кмет заради злоупотреби може да продължава да заема длъжност в БФС? По принцип престъпника или е престъпник или не в. Няма средно положение!

Не съм адвокат на Лечков, ама все пак, това че не е осъден не е ли в негова защита?! :roll:
А иначе, всички са маскари и са там само за далаверата!!! :oops:
(Ето и аз ги осъдих!) :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 22 май 2010 20:19

Sagittarius написа:ПС:Перуци вратарчето,нямаш ли намерение да уволниш заместника си,който прокуратура и съд уловиха в злоупотреби,съдиха и осъдиха,изгониха от кметския пост?Престъпници ли са само в БФС а?Плеши бандита докога ще е фактор в БФС или там всички сте такива крадци и мошеници :?:

Не че го защитавам, но Лечков не е осъден. В момента е временно отстранен докато трае следствието.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 22 май 2010 20:24

Е много ясно, че с този треньор не ни чака нищо добро,като не пуска вуйчовото! Ако го пускаше щеше да е най-добрия! На Боби синчето и зетя може, а на Лечков племенника не може.Е не е прав Мъри! :mrgreen:
Абе тоя път Лечков много се изложи . Между другото често му случва напоследък, според мен трябва спешно да отиде на психиатър.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 май 2010 20:29

А аз доколкото знам съдът го изгони от кметския пост,защото е счел,че е извършил достатъчно престъпления и заемането на пост може да му помогне да ги прикрие.Навсякъде в бяла държава такъв позор щеше да има като последствие-оставка в БФС.Разбира се,Плеши няма грам достойнство и не пуска оставка.Тогава достойната постъпка на шефа на БФС е да го изгони като куче,защото не може да си петни своето име и името на институцията с това,че на ръководен пост там се намира изпечен престъпник и крадец гонен от съда,съден от съда,гонен от полицията и с единия крак в затвора.Факта,че това не става говори само,че и Перуци и сие са в "играта".Абе цирк и това е,а тоя Плеши е и нагъл,вместо да потъне в дън земя той дава интервюта наглеца му с наглец.Иначе не сме забравили гола,но като вкарал гол дай да краде,дай да рекетира,дай да дерибейства,дай да псува полицаи?Ами дайте да пишем до съда,че щото вкарал гол преди 16 години да го освободят от отговорност човечеца,да крадне още някой милион-два за гола си?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 22 май 2010 20:34

Deliba6 написа:
delpi написа:Аз незнам как човек отстранен от длъжност кмет заради злоупотреби може да продължава да заема длъжност в БФС? По принцип престъпника или е престъпник или не в. Няма средно положение!

Не съм адвокат на Лечков, ама все пак, това че не е осъден не е ли в негова защита?! :roll:
А иначе, всички са маскари и са там само за далаверата!!! :oops:
(Ето и аз ги осъдих!) :mrgreen:

Не е осъден да се надяваме само временно. Ако го гонят до дупка не би трябвало да се отърве!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 май 2010 20:42

kireto2 написа:Е много ясно, че с този треньор не ни чака нищо добро,като не пуска вуйчовото! Ако го пускаше щеше да е най-добрия! На Боби синчето и зетя може, а на Лечков племенника не може.Е не е прав Мъри! :mrgreen:
Абе тоя път Лечков много се изложи . Между другото често му случва напоследък, според мен трябва спешно да отиде на психиатър.

И на Сираков дъщерите ли трябва да пусне, за да не се случва и това:
Малка мълния е прехвръкнала между директора на националните отбори Наско Сираков и селекционера Станимир Стоилов - легендарният голмайстор избеснял от грешна смяна на Мъри, който включи Пламен Николов в 87-ата мин. Тогава футболистът на “Литекс” зае място в центъра на отбраната, а игралият тази роля Станислав Ангелов мина в халфовата линия. И рокадата се оказа фатална - синхронът в защитата изчезна и светкавично нашите инкасираха два гола.
В недоволството си Сираков първо бил краен, като дори в хотел “Хуса президент” в Брюксел обявил, че няма да пътува за ЮАР, но после се отметнал от думите си.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 май 2010 20:45

Sagittarius написа:А аз доколкото знам съдът го изгони от кметския пост,защото е счел,че е извършил достатъчно престъпления и заемането на пост може да му помогне да ги прикрие

Е, не е точно така. Съдът счете, че ако има достъп до документацията в кметството, може нещо да прикрие, та затова го отстрани, докато тече разследването, демек, докато я прочетат. След изчитането ще считат, каквото ще считат. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 май 2010 20:50

Sagittarius написа:А аз доколкото знам съдът го изгони от кметския пост,защото е счел,че е извършил достатъчно престъпления и заемането на пост може да му помогне да ги прикрие.Навсякъде в бяла държава такъв позор щеше да има като последствие-оставка в БФС.Разбира се,Плеши няма грам достойнство и не пуска оставка.Тогава достойната постъпка на шефа на БФС е да го изгони като куче,защото не може да си петни своето име и името на институцията с това,че на ръководен пост там се намира изпечен престъпник и крадец гонен от съда,съден от съда,гонен от полицията и с единия крак в затвора.Факта,че това не става говори само,че и Перуци и сие са в "играта".Абе цирк и това е,а тоя Плеши е и нагъл,вместо да потъне в дън земя той дава интервюта наглеца му с наглец.Иначе не сме забравили гола,но като вкарал гол дай да краде,дай да рекетира,дай да дерибейства,дай да псува полицаи?Ами дайте да пишем до съда,че щото вкарал гол преди 16 години да го освободят от отговорност човечеца,да крадне още някой милион-два за гола си?

Както казва динозавърът на българската спортна журналистика Сашо Диков - има театро, театро и пак театро...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 22 май 2010 20:52

Време е вече да се махнат всички Бобита, Данчовци , Насковци и Мърита от постовете си и да оставят управлението на кадърни хора който ще се помъчат да помогнат иначе пак ще гледаме световни и европейски без БЪЛГАРИЯ !!!
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 май 2010 21:07

SHAKOMINATORA написа:Само павета за тези хубавци от БФС

И това е решение.Лечков не ми е симпатичен като управленец,ама не ми е ясно сега ли го рзбра това,че ''с тоя треньор,не ни чака нищо добро''.Сигурно го е знаел,на последния Изпълком,защото бе против Мъри,заедно с Гигов.Или сега го обяви публично,след като племенника му,бойкотира национала.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”