България-Норвегия относно стадиона и билетите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: България-Норвегия относно стадиона и билетите?

Мнениеот Red Warrior » 03 сеп 2015 20:59

galin56 написа:
Xamy написа:Щом ще даваш пари за път, дай още малко за билет и седни в сектор "В" (въ). Би трябвало да знаеш кой сектор къде се намира, ако се интересуваш от футбол. Много интересно как три часа преди срещата се сещаш за такива неща. По-любопитно ми е, че никой извън София не казва "от провинцията съм", а ти така гордо заявяваш и задаваш подобни въпроси..

На мен пък ми е още по-любопитно твоето изказване. За пръв път чувам, че някой не е искал да каже от къде е. Аз за такива хора не знам, които не искат да кажат от къде са. Второ човека го казва съвсем нормално, как разбра, че се гордее или че не се гордее. И трето изобщо не се сещам за причина човек да се гордее или да не се гордее с това дали е от София или е от Пловдив, Русе или Каспичан. Родил си се някъде и какво от това, всеки се ражда и живее някъде.

+1. Само комплескар може да обижда някой, че е от някъде си. Аз съм кореняк софиянец и никога не съм се подигравал на хората от провинцията. Даже смятам, че читавите си останаха по родните места, а наглите и простите се изсипаха в София. Оттам понякога има негативно отношение към тях. Но това си е до всеки отделен индивид.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 сеп 2015 21:22

Red Warrior написа:...
+1. Само комплескар може да обижда някой, че е от някъде си. Аз съм кореняк софиянец и никога не съм се подигравал на хората от провинцията...

Може би защото не е необходимо да доказваш, че си софиянец. :)
Между другото кой ли берлинчанин има претенции към живеещите в Мюнхен, Франкфурт, Дюселдорф, че не започват представянето си с "Аз съм от провинцията".
И никакви комплекси. Дори жителите на единия от посочените градове са провинциалисти в провинцията, в която живеят. :)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 03 сеп 2015 23:26

Живко6461 написа:
Red Warrior написа:...
+1. Само комплескар може да обижда някой, че е от някъде си. Аз съм кореняк софиянец и никога не съм се подигравал на хората от провинцията...

Може би защото не е необходимо да доказваш, че си софиянец. :)
Между другото кой ли берлинчанин има претенции към живеещите в Мюнхен, Франкфурт, Дюселдорф, че не започват представянето си с "Аз съм от провинцията".
И никакви комплекси. Дори жителите на единия от посочените градове са провинциалисти в провинцията, в която живеят. :)

А иди в Англия да видиш кой от Йоркшир има претенции към Лондончаните и обратното. Лондончаните мразят северняците повече и от французите! Иначе в България всички са от село, най-вече "кореняците" софиянци, защото преди София не е столица от векове и е бил най-дълбока селия преди няма и 120 години!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 сеп 2015 13:35

Петев е виновен, защото повика играчи които търкат пейките. Например Пенев от Берое обезличи най-добрият нападател у нас Асприля само преди дни в Ловеч. Момчето отдавна е доказало класата си (както и цялата отбрана на Берое ) но Петев е сляп за едни, а за други като МИХАЙЛОВ :?: прекалено благ
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 сеп 2015 20:00

Темата вече не е актуална.

Върни се в “Кошче за отпадъци”