Ще бъде ли наказан Черно море?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Ще бъде ли наказан Черно море?

Мнениеот зеления » 12 юли 2015 21:47

Iceberg написа:Тоя Сашо Ангелов ми падна в очите тотално. Без капка достойнство и чест. Аз не мога да разбера, що трябва да лъжеш и мажеш., какво печелиш?! Ами бъди пич бе, бъди мъж, кажи истината. Като не ти стиска, поне замълчи, не се излагай! Първо искам да кажа, че съм абсолютно против навлизането на публиката на терена и саморазправа. Това, което сториха част от феновете ни е срамно и недопустимо. Мачът можеше да се прекрати и без тези простотии. Имаме треньор, щаб, ръководство, те решават, а не феновете?! След това обаче да продължим за Ангелов. Момчетата му започнаха да ритат още от първите минути на мача и то, като претървани катъри насред мегдана, а не чух да им направи забележка. Той съдията трябва да е почнал да ни помага още в съблекалнята и на загрявката, та имаха време да се озверят толкова?! Пълна и гнусна лъжа е, че съдията ни е помагал, измислена от Ангелов за оправдание. То нямаше и за какво. Мача си почна равностойно с лек наш превес, нямаше спорни ситуации, нямаше напрежение .Локо стояха не лошо на терена. И се почна: без нужда и видима опасност в централната част на терена.. двойно влизане отзад и то шпагат със замах в краката на наш футболист. Мина не мина и 5 мин. и второ такова, този път на тъча - грубо и безръзсъдно. Точно и само за контузия, не се гледаше топката. Мисля, че му дадоха жълт картон. Още след малко, вратаря излезе и награби Бакари. Верно сега, няма да го остави така лесно да вкара, но все пак е контрола и след 4-5 дни играем в Европа. Не може такива груби прояви. И ето я втората лъжа на Ангелов- Бакари сам паднал, хехехех. Та той да не е начинаеща манекенка с високи токчета на първото си ревю?! И може би точно този фаул, беше "най-безобидния" от четирите, но си беше рисковано груб и ето го резултата - тежка контузия. Малко след това, онзи хайванин влезе така в краката на Клок, ако не беше и в нашата половина даже, че заслужаваше два червени и един черен картон наведнъж! Пак без повод и причина - постепенна наша атака и още в нашето поле или на центъра, най-много. И вместо да наведе глава, тоя скокна, развика се, ръкомаха... недоволен. После към публиката, жестове, а тя озверяла... За около 35 мин. толкова преднамерена грубост, непредизвикана от нищо?! Груба грешка направи, че ги предизвика така нагло. Малко заприлича, на онзи виц, дето вървели в Рая педала и манафа, а на земята 5 лева. И манафа вика на педала, неее, не се навеждай, че ще изгориме и двамата :mrgreen: Та така де, тоя от Горна се наведе и.. стана една. По-буйните и невъздържани фенове не издържаха и нахлуха да го гонят :oops: Срамно и тъпо, но..това е. Не трябва да се позволява подобно нещо втори път, ако ще и Анджелина да се наведе ;)

Много точно и ясно казано. Само не съм съгласен с последното ти изречение! ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 12 юли 2015 22:11

Безсмислени слюнкоотделяния в тази а и в много други провокативни теми независимо за кой отбор става въпрос...Нужно е само малко етика и нормални взаимоотношения между нас футболните запалянковци....

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2015 22:48

зеления написа:
Iceberg написа:.... Груба грешка направи, че ги предизвика така нагло. Малко заприлича, на онзи виц, дето вървели в Рая педала и манафа, а на земята 5 лева. И манафа вика на педала, неее, не се навеждай, че ще изгориме и двамата :mrgreen: Та така де, тоя от Горна се наведе и.. стана една. По-буйните и невъздържани фенове не издържаха и нахлуха да го гонят :oops: Срамно и тъпо, но..това е. Не трябва да се позволява подобно нещо втори път, ако ще и Анджелина да се наведе ;)

Много точно и ясно казано. Само не съм съгласен с последното ти изречение! ;)

Прав си колега, сбърках! Там и аз ще изгоря :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 юли 2015 23:08

The Gas написа:След вчерашните батални сцени на Тича се пита в задачата дали синьото БФС ще накаже отбора на Черно море.По правилник трябва да отнесат до 2 мача без публика и глоба 10К.
Вашето мнение.

Мача дори не е под егидата на БФС бе олигофрен.

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 12 юли 2015 23:21

Не могат да ни накажат, защото ги няма герберските шопски медии занимаващи се с това да облъчват народа с величието на двата комунистически изрода Цска и Леевски. Нямаше една камера на стадиона, в това време ги монтираха на стадион Гербарена да отразяват пресконференцията на ченгето Тонев, който като ощипана госпижица трябваше да обясни на всички, че няма абсолютно ама абсолютно нищо общо с другаря Борисов. Другата част от камерите и репортерите бяха в някакво село, където Цска играеха в пасището на един от известните селски чобани.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 юли 2015 09:21

batmanlevski написа:колкото ги наказаха на финала за купата ритаха цял мач и нямаше кой да даде дузпата , но Европа идва и там съдии няма как да купуват и става лошо !

В тубата има видео!Пусни си го няколко пъти и го стопирай на момента на падането на нападателя.Подвива си краченцата преди да има съприкосновение.Съдията беше доста близо и затова беше и категоричен в отсъждането си.За мен дузпа нямаше макар че в първия момент ми се видя че нарушението е абсолютно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юли 2015 10:56

bobo_13 написа:Нека да дадем и другата гледна точка. Сашо Ангелов:

Грозно е за футбола ни това, което се случи във Варна, заяви старши треньорът на „Локомотив” (ГО) Сашо Ангелов след прекратената контрола с „Черно море”. „Лошо е да говорим за скандали вместо за футбол. Бихме напразно път до Варна за 34 минути игра. Разбирам, че представяха отбора си, но ние не сме отишли да правим кефа на публиката…

Реферът Радостин Станев от самото начало започна да им помага, това изнерви мача. При ситуацията с Бакари нямаше съприкосновения с нашия вратар, той падна лошо сам. Дано момчето се оправи и контузията му не е тежка. В скандалната ситуация в 34-ата минута реферът не отсъди чист фаул за нас, стана контра и Харизанов наистина влезе грубо и получи червен картон. По него полетяха бутилки и той направи жест към публиката. Не го оправдавам за реакцията му.

После обаче стана страшно… 50 човека меле по терена, Мицаков бе паднал на земята и го ритаха, Балъков е с разбит нос и подуто око. Нямаше никаква полиция, която да овладее нещата”, заяви Сашо Ангелов.

При мелето той е говорил с Никола Спасов и решението да се прекрати мача е било на горнооряховския треньор. „Просто нямаше как да се играе повече. Нямам претенции към Спасов, пожелавам успех на „Черно море” в Лига Европа срещу „Динамо“ (Минск), но това, което се случи, бе грозно”, добави Сашо Ангелов.

Халфът Антоний Балъков пусна жалба в полицията, тъй като е получил два удара – в скулата и носа. Халфът даде показания пред четирима полицаи, които дойдоха пред автобуса на гостите 20 минути след прекратяването на спаринга.

„Аз се опитах да предпазя моите съотборници, но фен на „Черно море“ ме удари първо в скулата, а след това и в носа, от което текна кръв. Денислав Мицаков пък бе ритан няколко пъти. Това не бива да се случва на футболен мач, дори да не е официален и е нормално е да си потърся правата“, обясни Антоний Балъков.

http://sport-vt.com/sasho-angelov-vtova ... tbolv.html

Всеки има право на мнение и на свое виждане!!!Сашо Ангелов видял,че БАКАРИ паднал сам!!!Аз пък видях как А.Балъков сам се удари случайно в гредата....два пъти!!!

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 13 юли 2015 16:02

Не мисля, че ще ни накажат... Поправете ме, ако греша, но контролните мачове нямат точкова стойност и се играят за тонус. Според мен, ако БФС ще санкционира някого, то това трябва да бъде футболистът, показал среден пръст и подбудил цялата трибуна.. ;) ;)
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 юли 2015 16:19

Дано да бъдат наказани Черно море и ЦСКА за назидание
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 юли 2015 16:41

stefani написа:Дано да бъдат наказани Черно море и ЦСКА за назидание

Изчезни бе, охлюв. Иди учи новата песен: "Фес, чалма, за Лафка София!"

Върни се в “Кошче за отпадъци”