ЦСКА София - Лудогорец FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА София - Лудогорец |9 май, 2015г.|

Мнениеот Teo » 07 май 2015 20:05

Така е момчета, но ми писна на **** всеки път да ни режат в деликатни моменти срещу Изми$лените :idea: :|

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 07 май 2015 20:25

Много пъти сме играли 11 срещу 14, но сме се борили, имали сме се дух и сме побеждавали...
Взимайте билети по-рано, че интереса е ОГРОМЕН. :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2015 08:55

Само и единствено победа срещу тия... друг резултат не може да ме задоволи :idea: :idea: :idea:
@ Г ще го напълним отново! :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 май 2015 09:35

Разбаира се, че ще е пълен, без да играем полуфинал за купата и това да ни е единствения мач, в който се сещаме за отбора си, без да се борим за каквото и да е, без дори вкаран гол, в най-срамния полусезон в историята ни като клуб и пред неясното и сиво бъдеще, пред което сме изправени.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 май 2015 11:26

snakebite написа:Конкретно за мача..Мача зависи от настроението на Лудогорец и трябва да си го набиете в главите. Искаме ли да бием нищо няма да ви помогне- ни публика , ни Любо....

Ненормален човек :lol:

Ето за такива изказвания цяла България мрази измисленият ви отбор. Не случайно се зарадвахме на победата на Левски над вас ;)
Последна промяна от MASTER_COOL на 08 май 2015 11:38, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 08 май 2015 11:34

Убеден съм, че червените ще вкарат първият си гол от време оно, но не знам Лудогорец колко ще вкарат, абе хик ми се вижда мача!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2015 11:38

Teo написа:Така е момчета, но ми писна на **** всеки път да ни режат в деликатни моменти срещу Изми$лените :idea: :|

Е добре де, кой трябва да е съдия тогава? Предложете едно име, разревете се по медии с отворено писмо или декларация, така както само вие си знаете, и току виж избранникът получи наряд
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 май 2015 11:40

Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате... :lol: ,равносметката ще я правим в края на сезона 8-)

Както и да я правим равносметката, "кота 7" няма да я минете :mrgreen: Даже и купата няма да вземете, защото по стар идиотски обичай ще се издъните накрая.
Възможно е повече точки да имате, което си е естествено, предвид с какви отбори джиткате :lol: И голмайстор ще излъчите с умопомрачителните над 30 гола :shock: , което ще го доближи до славните Жеков и Стоичков :roll: :lol:
Ех, тази втора шестица бе, жалко че променят формата и няма как де се пробваме и ние, за да усетим от вашето удоволствие! :mrgreen:
[offtopic]Ла корунеца над мен да не се чуди в подписа си, защо е получил БАН за "закривай". В няколко теми от деня го написа ей така, за "активност". Тъй че еднодневен БАН му е малко даже ;)[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 08 май 2015 12:55

russia написа:
Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате... :lol: ,равносметката ще я правим в края на сезона 8-)

Както и да я правим равносметката, "кота 7" няма да я минете :mrgreen: Даже и купата няма да вземете, защото по стар идиотски обичай ще се издъните накрая.
Възможно е повече точки да имате, което си е естествено, предвид с какви отбори джиткате :lol: И голмайстор ще излъчите с умопомрачителните над 30 гола :shock: , което ще го доближи до славните Жеков и Стоичков :roll: :lol:
Ех, тази втора шестица бе, жалко че променят формата и няма как де се пробваме и ние, за да усетим от вашето удоволствие! :mrgreen:
[offtopic]Ла корунеца над мен да не се чуди в подписа си, защо е получил БАН за "закривай". В няколко теми от деня го написа ей така, за "активност". Тъй че еднодневен БАН му е малко даже ;)[/offtopic]

Възможно е и гол да вкарате ,възможно е и нов инвеститор да намерите, възможно е и нов спонсор да намерите , възможно е и Лудогорец да биете с което да се доближите до "славния Левски футболен тим" , но това няма да ви спаси от фалит и ще имате възможност да бележите по сто гола на сезон срещу "тигрите" от Бистрица/там ще играете срещу най-възрастния футболист у нас/.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 май 2015 12:59

svetli-lz написа:Възможно е и гол да вкарате ,възможно е и нов инвеститор да намерите, възможно е и нов спонсор да намерите , възможно е и Лудогорец да биете с което да се доближите до "славния Левски футболен тим" , но това няма да ви спаси от фалит и ще имате възможност да бележите по сто гола на сезон срещу "тигрите" от Бистрица/там ще играете срещу най-възрастния футболист у нас/.

Абсурд, сакън, недей. Не искаме по никой начин да го доближаваме "славния" ПФК "Левски" :oops: ! Никак даже. Благодаря!
Всъщност... някои неща си противоречат в поста ти, но сам си ги открий! :mrgreen:

TristaNNN написа:Е добре де, кой трябва да е съдия тогава? Предложете едно име, разревете се по медии с отворено писмо или декларация, така както само вие си знаете, и току виж избранникът получи наряд

Може ли с донос някакъв да подходим или Васко Колев не го преотстъпвате и за секунда? :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Кошче за отпадъци”