Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
snakebite написа:Конкретно за мача..Мача зависи от настроението на Лудогорец и трябва да си го набиете в главите. Искаме ли да бием нищо няма да ви помогне- ни публика , ни Любо....
Teo написа:Така е момчета, но ми писна на **** всеки път да ни режат в деликатни моменти срещу Изми$лените![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате...,равносметката ще я правим в края на сезона
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате...,равносметката ще я правим в края на сезона
Както и да я правим равносметката, "кота 7" няма да я минетеДаже и купата няма да вземете, защото по стар идиотски обичай ще се издъните накрая.
Възможно е повече точки да имате, което си е естествено, предвид с какви отбори джиткатеИ голмайстор ще излъчите с умопомрачителните над 30 гола
, което ще го доближи до славните Жеков и Стоичков
![]()
Ех, тази втора шестица бе, жалко че променят формата и няма как де се пробваме и ние, за да усетим от вашето удоволствие!
[offtopic]Ла корунеца над мен да не се чуди в подписа си, защо е получил БАН за "закривай". В няколко теми от деня го написа ей така, за "активност". Тъй че еднодневен БАН му е малко даже[/offtopic]
svetli-lz написа:Възможно е и гол да вкарате ,възможно е и нов инвеститор да намерите, възможно е и нов спонсор да намерите , възможно е и Лудогорец да биете с което да се доближите до "славния Левски футболен тим" , но това няма да ви спаси от фалит и ще имате възможност да бележите по сто гола на сезон срещу "тигрите" от Бистрица/там ще играете срещу най-възрастния футболист у нас/.
TristaNNN написа:Е добре де, кой трябва да е съдия тогава? Предложете едно име, разревете се по медии с отворено писмо или декларация, така както само вие си знаете, и току виж избранникът получи наряд
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост