Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
НЕ СЕ ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЕНИОРА НЯМА ДА БЪДЕ СМЕНЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
Johnny_Blaze написа:Става ми смешно само като си помисля, че Гонзо ще му е шеф.
MagicMoments написа:Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
![]()
![]()
тренИора
![]()
Първо се научи да пишеш после говори..Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Hakercheto написа:Не ми се заяжда с идиоти,ама все пак може ли да ми обясниш на некой клавиатури къде виждаш ер малък когато пишеш на фонетика.........
И пак нещо извън темата: Такива като тебе където нема какво да кажат и ти поправят правописните грешки или са некви маняци по Българският език или не се сещат какво да напишат.Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Грант не струва за нищо.Не съм фен на Уест Хям,но ми стана жал за тях когато отпаднаха заради тоя некъдърник.Финансите дори да са им на минус,от продажбата на Скот Паркър например могат да ги разрешат.....
Чакам в следващият коментар да ме поправиш за правописни грешки
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост