Защо в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Защо в България?

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2009 16:29

Защо младите да стоят в България?Какво ще задържи един млад човек ,който иска да се развива, точно в България?Ще го задържи само това ,че тук е неговият дом и тук са роднините му?Ако ви се даде шансът да изберете в коя страна да се родите бихте ли избрали България?Не мисля.Защо да седим тук?Заради боклуците?Заради селяните(не говоря за селяните от село,а за селяните ,които нямат нормални обноски и възпитание-гражданчетата от София).Искаш да отидеш на море ,то пълно със цигани,със пияндета и със строежи.Крадът ти колата,отиваш в полицията(къде другаде да отидеш?),казват ти "Ще ви я върнат,спокойно"след 3 часа разпит(точно това се случи на мен).Искам полицията да ми върне колата и ***** ,който я е откраднал да лежи в затвора,а не да си платя на крадците ,за да си взема колата...Заради футбола?Ще кажете - Един футбол,какво толкова?Да, но не знаете,че до 40% от денят на един мъж ,той мисли за футбол.Заради пенсиите?Знаете ли ,че със пенсията си за един месец ,един пенсионер, Англичанин може да си осигури почивка в България за цяло лято?А какво може с пенсията си един пенсионер в България?Даже не може да си плати и сметките... Искаш да се позабавляваш през свободното си време?Отиваш на дискотека,пълно с лапета на по 12-13 години и пияни чалгарчета.Разкарваш се из парка,пълно с кучета,мангали и извратени идиоти.Отиваш на стадиона да гледаш мач,публиката не смее да стане ,когато някой вкара гол,че ще вземе да се срути трибуната.

Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България? ;)
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Защо в България?

Мнениеот Бижутера » 27 авг 2009 16:33

ДА!

а на теб като не ти се живее тук - марш!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2009 16:35

Бижутера написа:ДА!

Ще си направиш ли труда да напишеш защо искаш да живееш тук?
Изображение

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 27 авг 2009 16:37

Да щом сме още тук :) На нас Българите трябва да ни е гадно за да ни е кунфортно :)
И преди и сега Левски значи Свобода

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2009 16:43

Ам, аз не искам никъде другаде.прав си има яко корупция и какво ли не.обаче ако всички си кажат така какво ще стане.все някой трябва да остане в тая държава за да може малко по-малко да се оправят нещатата!Вярно има много селяни но ми харесват хората, харесвами как се веселиме как празнуваме малките неща.а не да си бръкнеш в носа и глоба.никога не бих отишал в америка дори на екскурзия!Тук съм роден и тука искам да умра!Не се срамувам , че съм българин.Всеки си носи постъпките!Трябва л ида ме е срам, че примерно в германия са хванали някакъв който пренасял дрога.Горд съм, че в миналото сме имали горди и добри българи и са се борили за това късче земя с живота си!
Последна промяна от POPCORN на 27 авг 2009 16:47, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 авг 2009 16:46

maximalniq написа:Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България? ;) [/b]

Любовта не се избира, тя е просто даденост! Аз обичам отечеството си - България!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2009 16:50

е в повечето случай се псуваме и дразним и какво ли не , обаче сме Българи!Това ни съврзва.Последните години доказахме , че когато някой в голяма нужда сме готови да му помогнеме!Просто такова ни ежедневието.Хората нямат пари.Работат за нищото от това се изнервят и затова има постоянни ексцеси!Дори като те блъсне някой с колата и вика абе педал какво правиш, нищо че той е виновен!Всичко идва от това, че голям процент от населението няма пари, не може да се изхранва!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 авг 2009 16:51

maximalniq написа:
Бижутера написа:ДА!

Ще си направиш ли труда да напишеш защо искаш да живееш тук?

Ти в казарма ходил ли си?????.............. ;)

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 27 авг 2009 16:55

Бягай брато, аз го направих преди 5 години и не съжалявам!!!КАкто Бойко каза в България има 1000 000 турци, 3 милиона пенсионери и другото е лош материал!!!Лошия материал са тези дето се бият по стадионите, дето се прибират в панелката, сипват си ракийката и получават оргазъм слушайки новата песен на Преслава!!!!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 27 авг 2009 16:59

maximalniq написа:Защо младите да стоят в България?Какво ще задържи един млад човек ,който иска да се развива, точно в България?Ще го задържи само това ,че тук е неговият дом и тук са роднините му?Ако ви се даде шансът да изберете в коя страна да се родите бихте ли избрали България?Не мисля.Защо да седим тук?Заради боклуците?Заради селяните(не говоря за селяните от село,а за селяните ,които нямат нормални обноски и възпитание-гражданчетата от София).Искаш да отидеш на море ,то пълно със цигани,със пияндета и със строежи.Крадът ти колата,отиваш в полицията(къде другаде да отидеш?),казват ти "Ще ви я върнат,спокойно"след 3 часа разпит(точно това се случи на мен).Искам полицията да ми върне колата и ***** ,който я е откраднал да лежи в затвора,а не да си платя на крадците ,за да си взема колата...Заради футбола?Ще кажете - Един футбол,какво толкова?Да, но не знаете,че до 40% от денят на един мъж ,той мисли за футбол.Заради пенсиите?Знаете ли ,че със пенсията си за един месец ,един пенсионер, Англичанин може да си осигури почивка в България за цяло лято?А какво може с пенсията си един пенсионер в България?Даже не може да си плати и сметките... Искаш да се позабавляваш през свободното си време?Отиваш на дискотека,пълно с лапета на по 12-13 години и пияни чалгарчета.Разкарваш се из парка,пълно с кучета,мангали и извратени идиоти.Отиваш на стадиона да гледаш мач,публиката не смее да стане ,когато някой вкара гол,че ще вземе да се срути трибуната.

Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България? ;)

Въросът така зададен не го разбирам ..... но ще отговоря на въпроса къде искам да живея ако ми бъде даден избор и отговора ми ще е България, защото:
тук съм роден
тук е моето семейство
тук са моите приятели
тук се роди детето ми
тук е любимият ми отбор (който няма да дойде с мен)
тук има страшно много красиви места които не съм видял все още
тук има страшно много красиви места които вече съм видял но искам да видя пак

нещата които ти си изброил са верни и могат да те нервират и дори отчаят в някой момент, но за мен нещата които аз изброих са по важни и винаги надделяват над проблемите. Пък и се съмнявам, че има страна където всичко да е идеално, навсякъде има проблеми .....

Върни се в “Свободна зона”