Да спрем поне малко тъпите провокации към противниковия отбор, да водим ползотворни дискусии без обиди и така нататъка.
Лично аз съм пускал много пъти провокативни теми за ЦСКА, отнасял съм за тия три години във форума поне 20 бана може и повече за обиди и простотии към съперника за по 1 ден, седмица, 2 седмици, 1 месец, 2 месеца даже и за кво за простия, да обидя нещо, което друг човек го радва и милее за него.. Тъпо нали ?
Днес пуснах първата си положителна тема за ЦСКА - тази за Мораес и от там ми хрумна за тази инициатива, след като се замислих над тия работи. Все пак какво ни пречи да уважаваме противника, аз винаги съм уважавал ЦСКА, Локо, Ботев и така нататъка, но съм провокирал или съм се оставял да бъда провокиран. Повечето сме големи хора има и малки деца, с такива теми и агресия само насаждаме омраза, която е напълно излишна. Нека повече си гледаме отборите и се радваме на вече все по малките си успехи вместо да се държим като пубери

Може и да ми се смеете на темата, да ме обиждате и така нататъка, но ако един човек, като мене, който е обиждал и е търсел провокации се промени поне малко, тази тема(инициатива) би си струвала.
Със тази си тема се надявам поне малко всички, да се замислим и да не се обединяваме само при национални трагедии като примера Катуница, ами поне малко да бъдем човечни един към друг, защото преди всичко сме българи