blizoo спира Тв7 и Нюз7 за своите абонати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: blizoo спира Тв7 и Нюз7 за своите абонати

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 16:14

luxorus написа:http://www.bulsat.com

Точно тия пък ги знаем,за нищо не стават.Факт.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 18 мар 2013 16:36

Да си е.......т маиката боклуци ,ще им фалира телевизията ако продължават така.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 мар 2013 16:47

В момента от blizoo искат да плащат малко над 4 ст. на месец за абонат! От ТВ7 искат по малко под 20ст. на абонат. Кой крив, кой прав - незнам, но сами преценете дали тази разлика от 0,15лв на месец ще се отрази на крайната цена на продукта! (както твърдят от blizoo!)
И ревностните защитници на blizoo да кажат къде са им Discovery програмите? Как може всички останали оператори да ги предлагат, а втория най-голям в България, да не може!? Аз съм твърдо за, да се направят публични тези договори, за да е ясно на всеки къде го дерат най-много!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 мар 2013 16:51

sandi74 написа:Все още ги имам тези канали.Дори да е истина нали знаете,че всяко чудо е за 3 дни. :mrgreen:

Сандо кво стана, бе батко? Не беше ли ти, който умираше от кеф, когато станаха проблемите с БСК? И им предричаше фалит... Нали знаеш, че който зло мисли, зло намира! ;)

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 18 мар 2013 16:57

Пакета на Дискавъри е скъп.....около 30 ст. Евроспорта е 21ст. на абонат.....Но не забравяйте, че има телевизии които плащат на кабелните оператори за да ги излъчват.
Най-голямата инвестиция на кабелните оператори е мрежата...оттам нататък разходите на абонат са не повече от 2-3лв на абонат с нета (включително с заплатите на персонала и цялата поддръжка)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 мар 2013 17:05

sandi74 написа:
luxorus написа:http://www.bulsat.com

Точно тия пък ги знаем,за нищо не стават.Факт.

sandi74

3436 пъти си се излагал в тоя форум!Телевизия,която няма HD в 21 век не ми я хвали.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 18 мар 2013 17:16

Не може най-големият кабелен оператор у нас да се гаври така с потребителите си. Махнаха Виасат, махнаха Дискавъри сега и това. Срам и позор, не знам има ли държава в Европа в която да не дават Дискавъри, уж бяха обещали, че след Нова година ще ги пускат, какво пускат още ги няма. Не ми се гледат бози като 24Kitchen, FLN и подобни безмислици. Скоро ще има протести и срещу тях ми се струва ако не изгладят нещата.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 18 мар 2013 17:21

На почивката на Левски - Монтана се чуваше нещо много хубаво.
"бареков, кур*о".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2013 17:24

Аз ще се махна от Близу, ако ги спрат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2013 17:28

Pupper_ написа:В момента от blizoo искат да плащат малко над 4 ст. на месец за абонат! От ТВ7 искат по малко под 20ст. на абонат. Кой крив, кой прав - незнам, но сами преценете дали тази разлика от 0,15лв на месец ще се отрази на крайната цена на продукта! (както твърдят от blizoo!)

Близу имат към 200 канала. Сметни колко са 100х15 ст. и имай предвид, че тройният им пакет - над 100 канала, интернет и телефон с вкл. 1000 минути към стационарни (вкл. телефони в САЩ) е по-евтин от 30 лева. Естествено, че може да им е неизгодна такава сделка. ТВ7 не са единствените, които могат да поискат такова увеличение. Доста телевизии ще минат на HD и ще поискат увеличение на таксата. Аз не искам да плащам инвестициите на телевизиите. Защото никой кабелен оператор няма да си намали печалбата или да работи на загуба. Парите, които ТВ7 иска от Близу, могат да се вземат само от абонатите. Близу нямат нито златна мина, нито петролен кладенец. Затова въобще не става дума някой да защитава Близу. Схемата е позната, бТВ направиха и те нещо такова. Не мислете, че Бюреков е измислил нещо. Правиш някакъв HD канал с нещо в него, правиш пакет и вдигаш в пъти таксите. Има някакво раздвижване на пазара на ТВ разпространението. Проблемът е, че няма държава да се намеси, така че правата на абонатите да са защитени. Например в договора ТВ7 за излъчване на първенството трябва да е посочено, че нямат право по време на първенството да правят драстични промени в таксите, да отказват сигнал, ако няма съществена инфлация и т.н. Кабеларките пък трябва да са задължени да посочват в договора каналите, които разпространяват, не бройката.
А маже би просто който има права да излъва първенството, трябва да е длъжен да го разпространява безплатно и в интернет и всичко ще си дойде на мястото. Но тогава на Бюреков няма да му трябва първенството, няма да е нужно и на ТВ+, защото няма да могат никого да изнудват с него.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”