Ето типи4ен пример.Бг сайтовете използват тактиката на 1хбет.явно и фирмата е същата
, имате картата ми, имате видеото, на което показвам картата си, имате доказателството ми за адрес от местната банка, имате страницата ми за верификация в Binance, която показва, че съм депозирал от сметката си в Binance в портфейла си в Melbet, имате и сметката ми за комунални услуги, за бога!! Какво още искате?? Бях насочен към Melbet от партньор, който ме увери, че компанията е с добра репутация. Толкова съм разочарован, че повече от два месеца Melbet използва тактики на забавяне, за да направи живота ми нещастен. Моля, злоупотребяващите и светът да ми помогнат. Изпратих всичко необходимо за верификация. Моля, компаниите за залози не трябва да използват верификацията като извинение, за да не плащат на истинските победители. Трябва да е безплатно и честно. Играх и спечелих честно. Защо целият този стрес?? Защо, за Бога??? Това е просто твърде много за мен, за да го понеса.
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
За съжаление с онлайн казината няма какво да направиш. Ако в твоя град има наземни пунктове може да залагаш там.
Още не са му платили на 4овека
Мелбет, моля те, потвърди сметката ми. Моля те в името на Буда и те моля в името на всемогъщия Бог, моля те, потвърди сметката ми и ми позволи достъп до парите си. Моля те, умолявам те.
Мелбет, моля те, потвърди сметката ми. Моля те в името на Буда и те моля в името на всемогъщия Бог, моля те, потвърди сметката ми и ми позволи достъп до парите си. Моля те, умолявам те.
Някой забелязал ли е върнати (refund) пари по сметката(банковата ви карта) от инбет/уинбет от 3ти до 4ти юли. Според мен са направили грешка, проверих множество акаунти и не е само на моя, върнали са и на други играчи
-
- Контакти:
Аз на всички акаунти съм бачкал с изипей
philip92 написа:Здравейте пичове,
На някой от вас налагало ли му се е да си вади удостоверение за постоянен адрес за Инбет? Той ми е постоянен (същият като по лична карта) и не е променян от как съм роден - собственост на родителите ми е. Как се вади и какви документи ми трябват (то, имота не е лично мой :lol: , не съм под наем) - нещо повече от лична карта трябва ли ми?
И другото питане - за колко време става? Или с едно ходене се минава и го дават веднага?
Удостоверение за адрес ( и други услуги ) най лесно колеги се вади през Системата за сигурно електронно връчване ( най накрая и нашето правителство да направи полезна за хората система :-)), регистрираш се изцяло онлайн ( трябва ел.подпис /става и с облаченКЕП/ или ПИК от НАП/НОИ), след като те потвърдят става бързо и безплатно, за около минути и е подписано/заверено електронно, тоест напълно легитимен документ
Системата за сигурно електронно връчване НЕ е нещо ново. Тя съществува от години. Само, че казината НЕ признават електронно заверени документи. Те искат ръчен подпис и печат. Същото важи и за битовите сметки, които са под формата на PDF файл и за банковото удостоверение, което може да се извади през банкирането, но казината НЕ го признават.
veni22 написа:Системата за сигурно електронно връчване НЕ е нещо ново. Тя съществува от години. Само, че казината НЕ признават електронно заверени документи. Те искат ръчен подпис и печат. Същото важи и за битовите сметки, които са под формата на PDF файл и за банковото удостоверение, което може да се извади през банкирането, но казината НЕ го признават.
с електронен подпис върху документите издадени там ( тоест напълно функционална ) е от скоро, на мен ми ги приемат! не виждам с какъв аргумент могат да откажат напълно законен документ на когото и да било? След кратки настоявания ( разбирай скандали по телефона ) са ми го приемали и за удостоверение за адрес ( вместо битовите сметки който искат, нямам никакви сметки на мое име ). Целта на битовите сметки е уж изискване на закона да докажеш че си в БГ когато ги ползваш ( ясно е те защо го ползват )....логично следва лимит около левче макс бет след това, но те верифицират и теглиш каквото са ти блокирали
-
- Контакти:
BasketBet написа:Целта на битовите сметки е уж изискване на закона да докажеш че си в БГ когато ги ползваш ( ясно е те защо го ползват )....логично следва лимит около левче макс бет след това, но те верифицират и теглиш каквото са ти блокирали
Значи може да се избегнат битовите сметки при верификация? Защото имам обещани няколко златни акаунта, но момчето също не може да докаже никакви сметки. Още не съм му грабнал профилите, но с това темпо ще се наложи до октомври вероятно. Това е едно от нещата, които ме притесняват в неговите профили.
Levski_United написа:BasketBet написа:Целта на битовите сметки е уж изискване на закона да докажеш че си в БГ когато ги ползваш ( ясно е те защо го ползват )....логично следва лимит около левче макс бет след това, но те верифицират и теглиш каквото са ти блокирали
Значи може да се избегнат битовите сметки при верификация? Защото имам обещани няколко златни акаунта, но момчето също не може да докаже никакви сметки. Още не съм му грабнал профилите, но с това темпо ще се наложи до октомври вероятно. Това е едно от нещата, които ме притесняват в неговите профили.
Ами...при мен става всеки път, дори по някога минавам без "уточняване", не съм го пробвал при Палмите , осмиците и Топуин, последните не съм ги разучил още, другите два са ми с черния списък, но при останалите БГ е проверено където са искала работи. Чувам от приятели, че и при тях става:-)