ivan56 написа:Drunken_Master написа:ЧУДО! Политици с топки! У нащо село не сме видели подобно нещо!Вучич за отказа да наложи санкции срещу Русия: Минаха 505 дни. Аз бях този, който първоначално се противопостави на налагането на санкции, смятайки, че моралната позиция на Сърбия е най-важна. Правим ли пари от това или не? Не. Имаме ли много проблеми поради това? Да имаме. Сигурен ли съм, че ще продължим? Не, не съм сигурен. Защото за мен е много по-важно каква ще бъде правната и моралната ни позицияКитай предупреди Запада срещу планове за създаване на аналози на НАТО в Азия.
Китайският говорител Хуа Чунинг написа за това в социалните мрежи.
„Не сме забравили кървавия дълг на НАТО към Китай за бомбардирането на нашето посолство в Югославия. Страните от Азиатско-тихоокеанския регион са против военната машина, особено срещу „азиатско-тихоокеанската версия на НАТО“, която разпалва блокова конфронтация или нова студена война“, каза тя.Поляците настояват да спре въоръжаването на Киев.
Жители на Варшава протестират до украинското посолство с искане да се спре доставката на оръжия за режима в Киев. Акцията е посветена на годишнината от Волинското клане.
Нормално за вас путинофилите да залагате на куци коне.
Той и оня се надяваше руската кочина да му помогне, ама свърши в Хага и югокочината се разпадна на малки парченца и като бонус получи нови враждебни съседи. Красота.
Политиците с топки са до там, докато не получат парен чук.
Орбан ако е "куц кон", представям си какви са Просто Киро и бай Тиквун...