socer1 написа:При мен не се трогнаха от заплахата от комисията по хазарта,наложи се наистина да подам жалба и след седмица ми бяха вдигнали лимита.
това е интересна тема,би ли споделил....
тоест - сега в момента какъв точно ти е лимита в палмсбет,и имаш ли изобщо лимит ?...излиза,че букитата законово нямат право да поставят лимит ли ?...и разчитат на това че играчите не знаят и не се жалват ?
че то ако е така,веднага ще пусна жалби срещу феъра и биуин,щото и там съм с по 1 евро/лева лимит

към кинга - да,и аз съм намирал това лято страховити дупки във феъра,и то оформени само при тях - за ''алтернативни рънове на играч'' в крикета - един среднодобър играч вкарва между 20 и 70 ръна,да речем (освен в изключителни случаи на лош или добър късмет,когато може да го 'изгорят' и при първите няколко хвърляния,или пък да отиде към 100 ръна),та - виждал съм 50-60 точкови дупки (примерно 16,5 - 67,5 ръна) - нищо че на коеф. 1,57 - 1,57 - ако две от три такива дупки се ловят в дългосрочен план,това според мен са сигурни печалби....не съм проследявал просто,щото като нямат лиценз...