Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа:Просто е безподобен егоист и егоцентрик. И тези безумни обвинения дето ги хвърли срещу партньорите си от РБ, то беше едва ли не като обществено порицание, а от партньори ги превърна в сол-ташаци, даже ги и строява в една линия като редници пред камерите. И навсякъде АЗ, АЗ, АЗ дадах 20 милиона, дадах 200 млн., взех 160 млн. от ЕС, няма такова его просто, такава безумна самоувереност. Такива личности не умеят да губят. Умните политици как губят? Губят минимизирайки щетите, нали? Бойко като губи гледа да доведе нещата до тотален разгром, чак ми напомня на Националния ни отбор - ние не губим, или бием, или ни разгромяват. Смешно е. НИКОЙ не му е искал оставката! И сега не му я иска НИКОЙ освен този дърт доносник Сашо Диков
. Защо се натиска да си я дава? Его! Не става така, баце, всичко или нищо НЕ е политическа стратегия. Аз лично бих му казал евала и ще кажа, че е НАИСТИНА държавник ако загуби (което е по-вероятния според социолозите сценарий), НО ОТКАЖЕ да подаде оставка предвид трудната международна ситуация. Да, не удържал на думата си, но ако си преглътне шибаното ЕГО поне веднъж много ще ми се издигне в очите
galin56 написа:Стига с тая простотия и липса на уважение в тая "държава" бре. Откакто президента (най-висшестоящия човек в държавата) не го уважаваме как се очаква да има уважение между обикновените хора. Народа съвсем изпросте. Клатикурец бил, турист, идиот, чехльо и не знам си още какво - като заплатата му била голяма например. Ами голяма ще е естествено, даже трябва да е най-голямата в държавата, който мисли друго е нередовен И на мен не ми харесват особено и не гласувах за никой, но не обиждам по форумите с абсурдни определения. Това вече не е свобода на словото а обиди. Започвам да разбирам защо преди комунягите са вкарвали в затвора за обиди срещу властта.
toristo написа:Спести си евтините предизборните агитации.
Червения фатмак ще победи без проблем, срещу тази противна тетка всеки би спечелил.
Esi написа:South_Park написа:Нямаше да гласувам за президент , но след като обмислих , че има вероятност да ни представлява Цецка Цачева , сериозно обмислям хващането на влака в събота и пускане на бюлетина.
Хубаво, човек, но виж пред какъв байрак се е снимал твоя старец. На всичкото отгоре няма нищо против да назначава кадри на ДС в паркета./дипломацията/
Esi написа:ShooterMan написа:О, за американофилчетата не си прав. Има ги, има ги. Същите дебили, развяват знамена и се чудят защо живеят. Русофилите са повече, винаги са били. Всякаква сган подкрепя и единия и другия. ДОСТ и Местан повече хора ли са, ай ся. Аз гледам личностите. Изобщо не съм се интересувал от партиите им. Бойко не предложи нормален кандидат! Кой е виновен? Предлага членка на БКП, която не я е срам, че е била там! Завършила РАБФАК - знаем кой, как, защо и т.н. влизаше там...и като я питаш - циркове. Ми бат Бойко, издигни нормален кандидат баце, що не издигна Трайчо Трайков а? Защото си егоист и властолюбец
Човек, дебили развяващи американски знамена не сме виждали, американофилски сборища сащо. Виж русофилски сме. Ти си гледай личности, но добре ги огледай. А твоят старец го подкрепя не само БСП, а и БКП. Да в Бг има и такова чудо!
trokadero_ написа:Нали се сещате , че ако Цачева загуби , Бойко подава оставка . Следователно идват да ни управляват БСП и ДПС ?
Това по-хубаво ли ще е ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта