Доналд Тръмп е новия президент на САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДОНАЛД ТРЪМП Е НОВИЯ US ПРЕЗИДЕНТ !!!
Бай Тръмп взе изборите очаквано, дано сега започне война срещу Уолтстрийт, федералния резерв, и се захване с умиротворяване на близкия изток! САЩ има нужда от истинска дясна политика, трябва да се намалят данъците, да се стимулира малкия и средния бизнес, да се премахнат регулациите налагащи монополи, да се смаже финансовата мафия, и да се противопостави истински на Русия!
Не е престижно да се гласува за Тръмп, но вижте кои са гласували за Хилари.
Хората все пак предпочетоха твърдата директност, пред лъжливата загриженост.
Хората все пак предпочетоха твърдата директност, пред лъжливата загриженост.
bellamy_99 написа:1982 написа:bellamy_99 написа:1982 написа:kiril.a.d написа:"луди" явно дал господ - Русия, в руските си части и сега е залята от "бежанци" от Средноазиатските републики на бившия СССР! Така че, нови не им трябват!!! - казва съм го: При въпрос, защо хората не бягат към Русия? - защото в Русия не им трябват черноработни маймуняци
Ми, да, само от кавказките и средноазиатските бивши републики бягат към Русия, щото при тях е и още по-зле, благодарение на "хубавия живот" под съветския ботуш.
Предполагам си бил в Русия и знаеш какво и как е там? Или по стар български обичай пешеш някакви полюции без да си видял и т.н? Тук в този форум поне е пълно с комплексари.. И е доста разтоварващо да четеш какви ли не небивалици и комплексирани коментари..
Засегна ли се нещо от това за Русия, хм ??! Фактите са такива, съжалявам, хората по света масово търсят по-хубавия живот, а той не е в Русия. Там бягат основно мизерниците от Кавказ и средноазиатските бивши републики.
А аз не съм бил в Русия, но това няма никакво отношение към фактите.
Дали ако Русия вдигнат визите, хората няма да тръгнат натам? И как реши, че в Русия не е хубав живота след като не си бил там? По Тв-то ли го видя или някой ти разказа?
Какво му се връзваш на гнусното платено тролче ? Не виждаш ли, че цяла тема само седи и дебне и чекне само и само да го завърти по оста Русия, за да може да си прокара жалките опорни точки. Игнор за такива тролчета като тоа.
- diablorojo
- Контакти:
Политиците са кукли на конци, тези, които наистина управляват света, са зад сцената. Така че е все тая кой ще е президент на САЩ. Той няма никаква власт над важните решения.
Последна промяна от Eminem на 09 ное 2016 14:29, променено общо 1 път.
fcb_bg написа:Естествено, че има гладни и бездомни и то навсякъде. Лондон не е само Трафалгар скуеър, Ню Йорк не е само Шесто авеню, както показват по тв.
Бъркаш там всичко е тип топ...

Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
teerr написа:1982 написа:bellamy_99 написа:Дали ако Русия вдигнат визите, хората няма да тръгнат натам? И как реши, че в Русия не е хубав живота след като не си бил там? По Тв-то ли го видя или някой ти разказа?
Има си достатъчно показатели за жизнен стандарт, не е задължително да си бил във всяка страна по света, за да знаеш на какво ниво е животът там. И в Северна Корея не съм бил, предполагам нямам право да напиша, че и там е кофти животът ??! Трябва да съм бил, за да коментирам.![]()
Колега преди два дена по BBC1 ,имаше репортаж за Лондон,някаде в покрайнините децата няма какво да ядат до обед..........
Навсякъде има бедни, никой не е казал, че няма ..... както виждаш, миграцията към Великобритания си е огромна от десетилетия, сигурно има защо да искат там.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
teerr написа:fcb_bg написа:Естествено, че има гладни и бездомни и то навсякъде. Лондон не е само Трафалгар скуеър, Ню Йорк не е само Шесто авеню, както показват по тв.
Бъркаш там всичко е тип топ...https://www.youtube.com/watch?v=5CwCvpEMEJU
Колкото и единични примери да ми вадите, факт е, че жизненият стандарт там е много по-висок от Русия. Не знам защо си мислиш, че това доказва обратното, никъде няма перфектни общества и навсякъде има проблеми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Eminem написа:Политиците са кукли на конци, тези, които наистина управляват света, са зад сцената. Така че е все тая кой ще е президент на САЩ. Той няма никаква власт над важните решения.
Може да е пионка и други да дърпат конците, показателното е, че хората и там се противопоставиха на статуквото.
teerr написа:fcb_bg написа:Естествено, че има гладни и бездомни и то навсякъде. Лондон не е само Трафалгар скуеър, Ню Йорк не е само Шесто авеню, както показват по тв.
Бъркаш там всичко е тип топ...https://www.youtube.com/watch?v=5CwCvpEMEJU
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wkt2qUNWV5Y[/youtube]

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...