botevist_75 написа:kiril.a.d написа:botevist_75 написа:kiril.a.d написа:botevist_75 написа:Пълен бойкот на гологлавия крачен лост за автомобил.
Да обявиш бойкот, на най-после зададен въпрос на теб, по който можеш да изкажеш мнение, е...робство или крепостничество!!!
А може би партизанство?...
Слушай, откажи се някоя партия да мисли заради теб и да ти казва какво да правиш! - бъди човек!!!
Вече 27 години минаха от как една партия мислеше и заради хората, а ти, защо все още така?...да не си ортак на другаряТ Първи, Бойко Борисов?
Знам,че само големият мъжкар и българин СлавитУ мисли за мен.
Не съм за Боко тиквата,защото както казва Петер Юхас, единственото по-лошо от комунист е бившият комунист![]()
Това че,въпросите на референдума облагодетелстват големите партии е по-малкия проблем и не е цел на референдума.
Организаторите му,занаят,че по сегашния закон,референдума няма да е валиден.
Целта е легитимацията на новия 'спасител на нацията' Колкото повече,хора пуснат бюлетина на референдума,толкова повече тежестта му нараства. Б.Б,вече се изхаби и е време да бъде сменен с нов месия. Разни "мънкащи гейове", като Трайчо,Калфин,Гоце,Роско и т.н. не вършат работа.Трябва човек,който се харесва на средния българин,за когото ракията и салата са алфата и омегата на живота и чиято всяка втора дума е "х.й";"п...аст", м...ти и т.н
Човек би гласувал за своето подобие.
....човече, иди на лекар! - имаш мания за преследване и то точно от човек който не желае да те преследва политически!
Сега, едно ще ти кажа - Слави Трифонов, е НИЩО, без своите сценаристи!!! - той е просто шоумен.
Въпросите не са негови, а са от сценаристите му, които не един път са го правили за смях!!!
Така че, я забрави смешкото Слави и гледай истиноста на зададените въпроси! - колкото и да са...е, малко младежки, но винаги трябва да се тръгне от някъде!!! Дори НС после да ги отхвърли! - писах за това, че референдума е предупреждение за политиците, че не искаме тяхната система/статукво!!!
Така че, откажи се от немисленето...или слушането на чужди празни приказки и отговори, когато най-после ПОЛИТИЧЕСКАТА КАСТА ти е разрешила да изкажеш мнение!!! - без значение, какво мнение, просто дай своето мнение!
...и няма да те убеждавам, че нищо не облагодетелства големите партии - така са те поучили...така си решил...давай там мнение, щото ще спрат да те питат дори!!!!!!!! - и ще си останеш безгласен роб или крепостен селянин...
п.п.
Мога да ти кажа, че Бойчо и Слави, много си приличат, но точно сценаристите на Слави, до сега, са го спасили да не се изложи като Бойчо Тъпото!!!
Но пък да се радваме, че Бойчо не продължи да води собствено шоу, щото там се работеше с бухалки, а не със слово
Ти си за лекар,човече,май страдаш от дислексияНикъде на съм казал,че някой ме преследва.Напротив,за разлика от повечето пишещи тук,които се убедени,че Шорош,Рокфелер и Ротшилд са организирали заговор,срещу тях,аз не вярвам в такива неща.
Прав си,че Славиту не може да измисли такива въпроси.Но те не са и на сценаристите му.Те са на финасово-политическата олигархия,която ще направи СлавитУ новия спасител на нацията,след като г-н Сакскобургготски и г-н Борисов минаха по реда си.След СлавитУ ще е е някой друг.И това не е теория на конспирацията.Това са си стари изпитани методи,прилагащи се от много време и по целия свят.

А че имаш мания за преследване, може да ти го каже друг, но не и ти да го осъзнаеш!!! - иначе нямаше да си болен

...а с манията за конспирация, просто...иди на лекар човече!!!
но едно е вярно - целия свят е за лекар!!! - докато не е изчезнал, заради подчиненост на световни конспирации

zara.1916, политиката е обърната в шоу много отдавна и за това, ние имаме най-малката вина!!! - прави му, сметката:
-още в края на 19-ти век, американския писател Марк Твен е казал, че: "Ако с избори можеше да се премени нещо, отдавна да са ги отменили"

Чел и си неговия роман "Том Сойер"? - ако не си, прочети го, да видиш колко е заразително да боядисваш ограда и да печелиш от това