673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЗМЕЙ
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот ЗМЕЙ » 09 фев 2016 12:01

0007 написа:
diplomat написа:Първо - не съм изявен рокаджия или металист, но плешото е срам за тези музикални жанрове. Едно цяло поколение деградира заради "музиката" на този. Второ - да знам, но всъщност той ще го направи именно за себе си и своите лични цели. Който мисли по друг начин е просто наивен и изобщо не знае що за човек е Трифонов. :roll:

Приятел,познавам достатъчно качествени хора,израстнали или изкарали младините си с музиката на Слави,които странно как не са деградирали.Деградацията на дадено поколение не идва от нечии песни,а от липсата на закони,на работещи държавни органи,на качествена образователна система и на здрави семейни ценности.

0007, ти от тези "качествени" хора ли си? Че като те гледам какъв си ми неграмотник, завалийката, евати качеството, честно... Хайде научи се първо да пишеш на родния си език грамотно, пък след това философствай и давай акъли, че ако се съди по правописчето, и акълчето ти е късичко, и акълчето ти никакво го няма... Що се отнася до референдума - всичко е крадено като идеи от други хора и антисистемни партии. Аз лично съм ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, но против това един пошъл и залязващ чалгар, жалък учиндолец да се прави на велик на чужд гръб, най-вече на гърба на народа. И в политиката тръгна като в "творчеството си" - кражба до кражба. Човекът, който окраде още Петър Ступел и "Аз съм Сънчо, ида от горица", тоя плешо ли е народният трибун? Мре за слава и се чуди какво да измисли, само и само да е в устите на хората. Долу плешивия ********!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 12:07

sin4ec написа:
iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА :lol: Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.

Ми правете си промяна. Само че сте малко. Тия, дето не слушаме чалгата и простотиите на учиндолската мастия сме повече. Повярвай!

Музиката му трудно може да се нарече чалга.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-Bq2foM-OAw[/youtube]

Ей тва кат го слушам да пее и настръхвам. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2016 12:08

River Plate написа:
Nuke написа:
River Plate написа:Все пак се оказа, че има поне 700 000 шарани в БГ :) :)

Я кажи кои не са шарани? Тия, дето избират Бойко и Цветанов начело на България? Те ли не са шарани?

Те са същите. Тия дето се водят по популизма избраха и Царя и Боко за кмет и премиер, сега се подписват и под искане за референдум с неграмотни и популистки искания ;)

А ти какво предлагаш ?! Да си седим в ла*ната и да си избираме Боко и Цецо. Царя не беше лош, ама се обгради с лоши хора. Хората им писна! Хора като Баракова са депутати ?!? Кунева начело на МОН, Калфин ръководи соц. политика., Бъчварова - МВР :lol: За какво да говорим ? Кое ти харесва в страната- пътищата, винетките, прокуратурата, съдебната система, работата на полицията, здравната система ? Кое по-точно ? Няма как да очакваш, че хората няма да се връзват на популистки идеи. Ами то и действията на Марешки са чист популизъм, но пък говорим за него като човек, който едва ли не променя бизнеса с горивата. ;) Дори задължителното гласуване само да се приеме от тези точки, то това ще е победа за народа! Ако се намалят и депутатите- ох, котьооо :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 12:10

Задължителното гласуване трябва да върви заедно с орязване на партийните субсидии, че им се очертава доста добра горница инак.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2016 12:12

Soulen написа:При нас нещата се решават със сила. Винаги е било така. У народа няма сила, тя е концентрирана в политиците и мафиотите, тоест няма как да се преборим.

Няма по-голяма сила от народа! Политиците имат сила, защото народът им я е дал! Но лесно може да си я вземе! ;)

За мен по-странното е, че всеки иска промяна, а когато трябва да се действа и всеки обръща гръб. ЕЙ това не го разбирам. Не думи сме силни, ама на действия.... тц :|

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 12:15

В България, ако двама тръгнат да правят нещо, десетима ще изскочат и ще кажат - "Стой, не прави нищо, ти си тъп, така си ни е добре."

Трифонов бил учиндолец (той дори не е такъв, дори сам го пусна това навремето), чалгар и не знам си още какво. Ми, вие, все деца от "жълтите павета", умни и всезнаещи, направете нещо, да ви видим великите умове, отстрани да плюете и да ръсите акъл, равни нямате. Ама на действия никакви ви няма, само плюете политиците по форумите, а те ви доят като кози.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 фев 2016 12:19

TodorT написа:
Soulen написа:При нас нещата се решават със сила. Винаги е било така. У народа няма сила, тя е концентрирана в политиците и мафиотите, тоест няма как да се преборим.

Няма по-голяма сила от народа! Политиците имат сила, защото народът им я е дал! Но лесно може да си я вземе! ;)

За мен по-странното е, че всеки иска промяна, а когато трябва да се действа и всеки обръща гръб. ЕЙ това не го разбирам. Не думи сме силни, ама на действия.... тц :|

И кажи кога великия народ е постигнал нещо хубаво за себе си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 09 фев 2016 12:21

sin4ec написа:
iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА :lol: Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.

Ми правете си промяна. Само че сте малко. Тия, дето не слушаме чалгата и простотиите на учиндолската мастия сме повече. Повярвай!

Не слушам чалга,това не ме прави по-човек от тези, които слушат.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 09 фев 2016 12:28

River Plate написа:Те са същите. Тия дето се водят по популизма избраха и Царя и Боко за кмет и премиер, сега се подписват и под искане за референдум с неграмотни и популистки искания ;)

Нито съм гласувал за царя нито за бойко, нито ще гласувам за Слави.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 09 фев 2016 12:29

TodorT написа:
River Plate написа:
Nuke написа:
River Plate написа:Все пак се оказа, че има поне 700 000 шарани в БГ :) :)

Я кажи кои не са шарани? Тия, дето избират Бойко и Цветанов начело на България? Те ли не са шарани?

Те са същите. Тия дето се водят по популизма избраха и Царя и Боко за кмет и премиер, сега се подписват и под искане за референдум с неграмотни и популистки искания ;)

А ти какво предлагаш ?! Да си седим в ла*ната и да си избираме Боко и Цецо. Царя не беше лош, ама се обгради с лоши хора. Хората им писна! Хора като Баракова са депутати ?!? Кунева начело на МОН, Калфин ръководи соц. политика., Бъчварова - МВР :lol: За какво да говорим ? Кое ти харесва в страната- пътищата, винетките, прокуратурата, съдебната система, работата на полицията, здравната система ? Кое по-точно ? Няма как да очакваш, че хората няма да се връзват на популистки идеи. Ами то и действията на Марешки са чист популизъм, но пък говорим за него като човек, който едва ли не променя бизнеса с горивата. ;) Дори задължителното гласуване само да се приеме от тези точки, то това ще е победа за народа! Ако се намалят и депутатите- ох, котьооо :lol:

Ако напиша какво предлагам аз и за кого гласувам аз, тук половината "интелектуалци", ще ме обвинят, че съм ''платен от Америка за България'', ''костовист'', ''гей-либерал-евроатлантик'' и т.н. Аз заставам зад реални хора с реални идеи, които съвпадат с моите. Съвпадат с обществото в което искам аз да живея и то не е от евроазийски тип (какъвто е бляна на половината малоумници в България, да се върнем под опеката на най-прогнилата и нещастна държава), а от западен - със средна класа, законност, почтеност на работодателите и социална справедливост и грижа на държава към всички граждани. За съжаление голяма част от българското общество има блян към Русия (по-тъпата част), която ще ни вкара държавата в гроба ;)
Последна промяна от River Plate на 09 фев 2016 12:30, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Свободна зона”