boabbb написа:Betchualeng Arnaikem написа:boabbb написа:Интересно ... Виждаш ли как вчерашните събития до голяма степен те опровергаватЯвно е пълно с диваци и олигофрени
Аз може и да съм доста едър, но избягвам да се разправям с хората - изобщо не ми дреме, че някой си бил качил краката, ако иска и на челна стойка да стои ... Моят съвет към всички е - не се разправяйте с хората
Кое и как ме опроверга? Ако визираш случая във Враца, там случая не е "старец, който слизайки от рейса казва нещо и е пребит" а е "млад герой с бокс в ръка напада двама души и е пребит".
Така де, за теб може и да няма разлика.
Не, хората се млатят до смърт ... Защо ти трябва да си цивилизован, когато около тебе е джунглаСеди си мирен, не се дърви на хората и ... най-добре си вземи патлак, ама не газов, щото може да те застрелят заради него
Всичко е доста относително. Ето днес, на вратата на едно магазинче буквално се сблъскахме с един младеж (видима възраст около 20), при което аз казах "опа", а той каза "извинете". Момчето беше доста по- едро от мен... Въпрос на възпитание.
В същото време, преди около седмица на паркинг засякох една жена, до сблъсък не се стигна и при все, че се извиних, оная ме навря на кучето в гъза- малоумник, идиот, боклук... кво ли не?