Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот barca4ever » 14 яну 2016 00:13

hristo1306 написа:
barca4ever написа:
hristo1306 написа:Много педерастчета се "правят" на мъже пред гаджетата си. Понякога си получават заслуженото !

извинявай ама ти да не си от тия педерастчета, тук говорим за 18 годишно дете и бруталното му убийство от две не знам как да ги нареча.. грешки на природата

Не съм адвокат на никой. Бог да го прости момчето ! Баща съм на син на почти същите години. Но след маневра на пешеходна пътека и да "бибиткаш" на пешеходците, не е нормално ! Май му липсват на шофьора "първите години", а и самочувствието от спорта му е дошло в повече ! Но все пак не трябва да загиват млади хора - грехота е ! Топим се с всеки изминал ден - ЖАЛКО !

маневрата не е била на заден ход, тия са седели на платното той им е надул клаксона, да се поместят и после е станала белята, аз се извинявай за малко острата си реакция в предния коментар, но макар и малко го познавах момчето и може да съм афектиран от някой коментари.....
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 яну 2016 00:20

Мистри написа:
Извинявай, кое общество?
Българите не сме общност, общество , народ, ....
Подобен случай-миналата година в сумрак , една баба е блъсната от кола, която не спира.Следващата спира, момчето в един момент разбира ,че може да бъде обвинено , че е извършител.В този момент минава жена ми и една нейна приятелка , които са видели , че това момче не е извършителят, убеждават го да остане, звънят на полиция, бърза помощ, които идват след ...найсе минути.През това време минават десетки, които извръщат глава и продължават.
Общество?!

То,пък,щото на Запад и отвъд океана се скъсват да си помагат.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 яну 2016 00:25

Кой крив кой прав, ама човек вече не знае дали някой ще му извади бокс, нож, палка, бухалка, че и пистолети носят вече.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2016 00:27

Крайно нелепа история, за съжаление с фатален край.

Поместеният по-горе разказ на очевидец, ако е реален и автентичен, би трябвало да оневини братята.
Оневиняване трябва да има и при нанесена лека-телесна повреда, щото все пак явно е при самозащита.
Поне със сигурност е ясно, че починалото момче е предизвикало ситуацията, при това очевидно е имал намерение да влезе в бой, щом вади бокс.

Другото известно е, че братята били криминално проявени, с висящи дела.
Е, такива хора не би трябвало да имат свободата да се разхождат където и когато си поискат. :roll:

Но в крайна сметка самото момче не е трябвало да реагира крайно и да потърси боя.
ОК, повредили са ти колата, викаш ченгетата, описват се щетите и онези ти ги плащат.
Очевидно това, че е тренирал бойно изкуство, както и възможноста да използва бокс, му е дало куражът да се пробва срещу 2-ма.

Жалко, много жалко... Каквото и да се каже, за съжаление белята е сторена.
Аз все се надявам след подобен род случки да се вадят правилните поуки, но това така и не се случва.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 яну 2016 00:57

barca4ever написа:Познавах момчето, защото тренирах таеклондо няколко месеца преди години с него. Добро момче беше.
За убийците- доживотна без право на замяна, това 2ма ПЕДЕЛА на 36 и 38 години да бият момче на 18 години, нямам думи с който да се опише и тук чета, че някой казват че момчето е носело бокс, и да е вярно, това причина ли тия две изчадия да отнемат живота на едно 18 годишно дете, дано изгният в кански мъки....
А и този случай е още 1 пример колко морално ниско е цялото общество, не е нормално от толкова много хора някой да не се притичал на помощ всеки е снимал, най-много ме отврати снимки и клип на самия бой е тва просто няма какво да го коментирам, да не говорим за "Бързата ни помощ", която и в Уганда е по-бърза сигурно..... И за накрая то е ясно че тия НЕЩАСТНИЦИ ще си купят някой мазен адвокат тип гея Марковски и така ще извърти нещата да ги изкара че са го убили при самозащита........

Това 18 годишно момче първо е налетяло с бокса и първо е нанесло удари. Факта, че не са се поколебали двамата ударени да му отвърнат е нещо нормално. Е, ти може и да си съгласен да те ударят с бокс и после да не реагираш, не знам. Дали са 1, 2 или 10.. след като напада и ги удря - нормално е да яде бой.

Все още не са опровергани показания, според които момчето след края на боя е било живо, а пада после. Мисля, че чак след аутопсията ще стане ясно дали въобще причината за смъртта му е нещо, случило се в боя.

Пак според твърдения на очевидец намеса е имало и боя е бил прекратен. Ако това е вярно дължиш извинение на човека, който е отишъл да убеждава тия да оставят момчето.

Съгласен съм, че да зяпаш сеир и да снимаш е отвратително. Но хората са сеирджии, аз самия направо ненавиждам тази тяхна черта но..

Бързата ни помощ .. без коментар,за нея знаем.

Не мисля, че искането на доживотна присъда е уместно. Не и когато умрелия е човек, лично започнал боя с оръжие в ръка. Макар че първо трябва на аутопсията да се установи въобще смъртта му пряка последица от нанесените му удари ли е преди да говорим за убийство.

Афектиран си и не си даваш сметка, че има много неясноти около случая, а изяснените неща подсказват, че младежа сам е предизвикал случая (това не означава, че е трябвало да умре де).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 яну 2016 02:53

Teo написа:К'во става в тая държава бе... де** и шибаните селяндури, София се напълни с млякащи, говорещи на тЪй и мЪй и всякакви подобни отрепки дето се мислят за безсмъртни :idea:
@ Жалко за родителите на момчето и неговата приятелка... тия боклуци дано изгният в затвора :idea:

Селянче вчерашно софийско..Товя, че дядо е дошъл от село в село София преди 50 г. и по една случайност разглезеното му внуче се е родило в панеления рай , не ти дава правото да даваш подобни смешни комемтари. Аман от "кореняк граждани". Тя България е едно малко село цялата. Впрочем не говори за диалект, че софийския е отвратителен колкото и.мЙекането - с едната разлика, че си му свикнал. Особено баткосването на младите 15-17 годишни " коренячета".
По темата жалко за момчето, но българина заприлича все повече на животно. И то от най- примитивните

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 яну 2016 06:20

Нелепа смърт вследствие на нокаут и асфиксия + неадекватно поведение на околните при оказване на първа помощ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 яну 2016 06:30

Сега доста е гадно да се говори за човек, който вече не е между живите, но се изпуска една подробност тук. Защо на това момче му е трябвало бокс? Смисъл както се разбира от случката той е излязъл с него да се разправя т.е. за да има такъв предмет или да го нарека оръжие значи момчето не за първи път се прави на каратист. Да не говорим, че Таекуон-До е забранен да се използва извън школата и това ги учат още в началото и те са длъжни да го спазват това. За какъв ангел става дума според думите на приятелката му след като момчето си ходи с бокс в джоба? Кой нормален човек, който не влиза в разправии се разхожда с такова нещо и винаги му е под ръка и е готов да го използва. Напълно съм убеден, че никой от писалите в темата не разполага с подобно нещо или ако има то той не го носи навсякъде със себе си.

Жалко за момчето, но за жалост повечето младежи са такива и не става дума само за България, а като цяло. Ако беше станало обратното т.е. момчето да убие един от двамата щяха да валят само обиди към него и как благодарение на уроците си по Таекуон-До е успял да го постигне.

Да почива в мир.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 яну 2016 08:19

Положението в страната е трагично . Не знам какво ще се случва занапред , но просто няма какво да се каже...................

Fraxinus
Контакти:

Мнениеот Fraxinus » 14 яну 2016 08:54

Инциентът е показателен за състоянието на т.нар. българско общество.

Нямам време да пиша много, пък и доста неща вече сте написали, от различни гледни точки. В подобни ситуации трудно може да се определи кой е прав и кой е крив. Обикновено в такива случаи се замислям как аз бих реагирал ако бях на мястото на всяка една от страните.

Ако бях на мястото на сеирджиите нямаше дори да ми хрумне да снимам, но вероятно щеше да ме е страх да се намеся.

Ако бях на мястото на някой от братята и някакъв ми излезе от колата наточен с бокс, ще се защитавам със сигурност. И ще се опитам да го извадя от строя, за да осигуря безопасността си ("два шамара" няма как да са достатъчни). Едва ли ще го ритам след като е паднал, но кой знае - човек в афектирано състояние и изправен срещу опасност прави неща, които не би направил в нормална ситуация.

Ако бях на мястото на младежа - нямаше да направя нищо от това, което той е направил - нямаше да излизам от колата, нямаше да вадя бокс, нямаше да ги нападам, и просто нямаше да се стигне до проблемната ситуация.

Върни се в “Свободна зона”