Аферата "Чайка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Аферата "Чайка"

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 11:36

fakhir написа:
fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

"А Вие, защо биете негрите?" :mrgreen: повсеместната рубладжийска упорна точка :lol:
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!" :P

Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 дек 2015 11:37

DANS написа:
fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

Александров, ти пак си се маскирал!

Тази тема е актуална, разследването излезе преди няколко дни и е гледано от над 3 200 000 души, спри да тролиш.

Бе нали Раша е тоталитарна държава, пък излизат такива разследвания, при нас цари гласност и демокрация, а никой не смее да бръкне в делата на Цацата, Физкултурника, Боко, а за Хидроинженера да не споменавам въобще... И как да посмее, като не му мърдат до месец я инфаркт, я инсулт, я катастрофа... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

neva

Мнениеот neva » 12 дек 2015 11:41

DANS написа:Александров, тролене е, когато актуалната тема се разводнява с безсмислени коментари, отклонява се към извадени от нафталина други теми, атакува се личността на опонента, игнорират се инеглижират фактите и т.н..........

Ти напълно се вписваш в това определение, затова и те гонят от форума!

Относно темата, това е пример, как функционира една олигархично-мафиотска държава!
Това ли е модела за подражание, който трябва да следваме, според внушенията на платения руски слугинаж?!

Не , трол си ти, който пуска абсолютно безсмислени теми!Факт!
А мен ме гонят, просто защото съм неудобен за евроатлантическите ченгета,това е истината!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 12 дек 2015 11:41

kiril.a.d написа:
fakhir написа:

"А Вие, защо биете негрите?" :mrgreen: повсеместната рубладжийска упорна точка :lol:
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!" :P

Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???

Ей, новобранец, аз когато съм пускал теми за ЦацароМафията, ти не си бил член на този форум!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:
viewtopic.php?f=53&t=134725&hilit=+%D0%A6%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2

П.П.
"neva" също е клонинг на трола Александров!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 дек 2015 11:46

DANS написа:

Ей, новобранец, аз когато съм пускал теми за ЦацароМафията, ти не си бил член на този форум!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:

П.П.

Разследването ти за Мишо Бирата и Боко къде е? Ще го прочета с интерес.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

neva

Мнениеот neva » 12 дек 2015 11:47

boabbb написа:И аз какво да направя по въпроса :? Имал имоти на стойност 3 милиона долара :lol: :lol: На такъв в Москва му викат, че е беден :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Напълно подкрепям мнението ти!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 12 дек 2015 11:47

kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде" ;)
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...

Дали не пропускаш най мракобесните аферисти,тези от червения лагер?
Нора А. ,
Гр.Га. ,
Р.Овч.,Гоце,Лупи,Сер-гей,Мес-тан,До-ган,Черепухин,Митьо-гестапото,Болен...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 11:49

DANS написа:
kiril.a.d написа:
fakhir написа:

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:

П.П.

Хах, новобранец, аз когато съм пускал "теми" за Капо ди тути капи, Бойчо и мафията му, ти бил ли си роден? ;)...Съмнявам се, щом си ДАНС, а не ДС ;)....И не забравяй, че Цацаров е "рожба" на Бойчо и Пеевски!!!
И между другото, според мен, на такива теми не им е тук мястото - това все пак е предимно спортен форум! Ако искаш да говорим за политика и общество, има си сайтове за това ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2015 11:50

pampi написа:
DANS написа:

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:

П.П.

Разследването ти за Мишо Бирата и Боко къде е? Ще го прочета с интерес.

Няма да има.

"Бойко Борисов и ГЕРБ са жертва на компроматен тероризъм!"

Това го е писал денсито в темата към която даде линка. :mrgreen: Лошо, Седларов. Много е кофти когато си забравил какво си писал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2015 11:53

Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”