Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thurman Murman » 26 окт 2015 14:11

dunavfc написа:
RedeviL написа:
Thurman Murman написа:ТРАГЕДИЯ!

На мафията на Тиквата било съобщено, че Балканите трябва да подслонят няколкостотин хиляди "бежанци"(той естествено се надупил и казал "да"), но на простия народ не му пука, щото е зает да се радва, че някакъв тип ударил Сидеров...

Не сме народ, а мърша!

Тъжната и болезнена истина...

А, вие сигурни щяхте да пуснете сълза, ако подобни нещо се беше случило с Борисов или Плевнелиев, нали !? Може ли да сте толкова двулични и лицемерни, бе ? Естествено, че това ще бъде най-обсъжданата новина и тук не става въпрос за никакви сценарии, завери и конспирации. Ако някой в Франция удари Льо Пен или във Великобритания Фарадж, дали няма да стане новина номер 1, какво ми остроумничите ? Пък най-обичам мършата да призовава, че другите били мърши и овце...

Ейй, ама най-голямата мърша си ти, селяко, да знаеш. Всеки път ми се плюнчиш тук и почваш директно с личните обиди и после "ама що така накриво тръгна разговора". Малоумен гербераст! Ако имаш нещо лично да ми казваш, директно да правим връзката на ЛС и ако трябва до РусИ ще дойда, за да те видя дали на живо така ще ми се пенявиш, мастия селска?! Като нямаш какво да кажеш по темата, а искаш само да се псуваме тук като хамали, поне дай една една среща да си направим и да видим кой кого!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 окт 2015 14:28

THE G.A.M.E написа:
v.r.s. написа:Е ти нали си женен и имаш деца или може би и това е било шега? Голям шегаджия ще се кажеш.

Той човека драска с българско IP от "красивият Санкт Петербург", ти искаш да е женен. :lol:

И той сигурно е виждал Санкт Петербург като мен, само на картички и снимки.
Голям шегаджия е, първо беше завършил в Москва в престижният Ломоносов, след това каза, че в момента в Петербург учи езика от някаква негова позната рускиня, която знаела и български. Когато го попитах, как така е завършил там, а не знае руският език и се налага да го учи тепърва, отговори, че се е пошегувал, че е учил там. Та такива работи се случват във форума.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 окт 2015 15:45

Thurman Murman написа:
dunavfc написа:
RedeviL написа:
Thurman Murman написа:ТРАГЕДИЯ!

На мафията на Тиквата било съобщено, че Балканите трябва да подслонят няколкостотин хиляди "бежанци"(той естествено се надупил и казал "да"), но на простия народ не му пука, щото е зает да се радва, че някакъв тип ударил Сидеров...

Не сме народ, а мърша!

Тъжната и болезнена истина...

А, вие сигурни щяхте да пуснете сълза, ако подобни нещо се беше случило с Борисов или Плевнелиев, нали !? Може ли да сте толкова двулични и лицемерни, бе ? Естествено, че това ще бъде най-обсъжданата новина и тук не става въпрос за никакви сценарии, завери и конспирации. Ако някой в Франция удари Льо Пен или във Великобритания Фарадж, дали няма да стане новина номер 1, какво ми остроумничите ? Пък най-обичам мършата да призовава, че другите били мърши и овце...

Ейй, ама най-голямата мърша си ти, селяко, да знаеш. Всеки път ми се плюнчиш тук и почваш директно с личните обиди и после "ама що така накриво тръгна разговора". Малоумен гербераст! Ако имаш нещо лично да ми казваш, директно да правим връзката на ЛС и ако трябва до РусИ ще дойда, за да те видя дали на живо така ще ми се пенявиш, мастия селска?! Като нямаш какво да кажеш по темата, а искаш само да се псуваме тук като хамали, поне дай една една среща да си направим и да видим кой кого!

И кво сега, заради белокосото ви гуро ще скачате на българи, така ли? :?: Щото "Офанзива" и там разни други престъпни групировки се консолидираха вече с Атака, сега и вие ли? :?:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 17:21

sin4ec написа:А смешният референдум, освен че е пред провал като активност, е заплашен от пълно бламиране поради тежко нарушение на изборните правила. В инструкциите членовете на СИК са подканени да набутват бюлетината в ръцете на хората, на мен също ми я набутаха, без да ме питат даже...а след като заявих, че не желая да гласувам за референдума, ме питаха ЗАЩО?????
Оказва се, тези неща са масови и заради това може да се иска отмяна и обявяване на референдума за невалиден. Комисията трябва да дава бюлетина за него САМО при поискване от гласуващия!
Това в момента е жалък опит отгоре да се подпомогне битата кауза на този референдум!

72% гласували „Да", срещу 28 % - „Не" на провелия се вчера национален референдум, съобщи в ефира на Радио София Юрий Асланов от АФИС.На референдума вчера участие са взели над 2 800 000 души, което е два пъти повече от предишния референдум през 2013 г. В проценти това е малко над 40, като 9% от гласувалите на местните избори не са гласували за референдума, а 2% са дали гласа си само за него, допълни Асланов.

Асланов обобщи и профила на гласувалите. Тези, които са казали „Да" са на възраст между 30 - 50 г., с по-високо образование и доходи, живеещи в големите градове. Респективно с „Не" са отговорили предимно жители на по-малки градове. Изненада е, че най-младите до 30 г. не са дали толкова ясно изразена подкрепа на електронното гласуване. Най-пасивни са били ромите и представители на другите две малцинства: турци и помаци, коментира Асланов.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 26 окт 2015 17:44

За референдума, който е много по-важен от изцепките на Волен Сидеров:
В онлайн медиите, свързвани с Делян Пеевски се e водила активна кампания срещу референдума за електронно гласуване. "Референдумът е само за кефа на Плевнелиев. Сайтът на ЦИК се срина, смятайте какво ни чака с онлайн вот…", е заглавието на един от водещите текстове в един от тях.
Причината за срива в уебсайта на ЦИК е била масирана хакерска атака "от България и чужбина", коментира председателят на управителният съвет на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов. " За щастие, тази атака няма никакво отношение към изборния резултат, ние не използваме интернет за каквото и да било в нашата система, свързано с обработка на резултатите. Информирани са службите за злонамерената атака. Това са противници на електронното гласуване и хакери" е казал проф. Константинов пред "Дарик".
Изображение

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 окт 2015 18:26

Електронното гласуване е за общество което е интелектуално развито с ценностна система , общество което не се води само от парите , а се крепи на общ език , вяра , традиции, празници,обичай, общество което има идея за цялостното развитие на род и родина.... СИРЕЧ не е за нас !!! То сега 70 процента от вота е манипулиран а с електронното гласуване ще станат и повече. И, като се прави рефендум, да се прави по наистина наболели въпроси, не да ми гласуват за електронно гласуване или не .... хората правят референдуми за да влязат/излязат от съюзи ние за ел.гласуване колкото да се каже че се чува гласа на народа.... пълен ташак.

papagal72
Контакти:

Re: Сидеров отново вилнее в НАТФИЗ - получи малко бой и яйца

Мнениеот papagal72 » 26 окт 2015 18:31

Сидеров ''вилнее'' а ние всички дремем пред компютрите и се чудим защо нищо не се променя(към добро).Докато не се вдигнем не чакайте нищо добро.Е това се отнася за хората които не се чувстват добре при тази власт. Има и такива(не малко) които са добре при Боко.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 18:34

Дай няколко наболели въпроси,за които си заслужава да се прави референдум.
Например, как се прави организация след изборите, за няма припаднали като днес.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 окт 2015 18:42

ceBep написа:Електронното гласуване е за общество което е интелектуално развито с ценностна система , общество което не се води само от парите , а се крепи на общ език , вяра , традиции, празници,обичай, общество което има идея за цялостното развитие на род и родина.... СИРЕЧ не е за нас !!! То сега 70 процента от вота е манипулиран а с електронното гласуване ще станат и повече. И, като се прави рефендум, да се прави по наистина наболели въпроси, не да ми гласуват за електронно гласуване или не .... хората правят референдуми за да влязат/излязат от съюзи ние за ел.гласуване колкото да се каже че се чува гласа на народа.... пълен ташак.

И защо смяташ, че ние не сме интелектуално развито общество, интересно ми е как някои определят обществото според средата, в която живеят те самите. Аз пък съм на мнение, че като цяло сме интелектуално развито общество и нямаме нищо общо с циганите и неграмотните, които са една малка част от обществото, но постоянно се показват от медиите простотиите им, защото това скандализира, а скандалното продава. Има толкова противоположни примери, на обикновени хора и това, че не се показват и говори за тях, не означава, че обществото е съставено предимно от първите.
Спрете с това неуважение към самите себе си, защото като смятате обществото за недоразвито, това означава, че и вие сте такива, тъй като сте съставна част от него.
Писна ми от този нихилизъм и черногледство и то от млади хора.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 26 окт 2015 18:42

Референдумът сега важи ли, какво излезе?

Върни се в “Свободна зона”