Кога се изисква Свидетелство за съдимост ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

b1916
Контакти:

Re: Кога се изисква Свидетелство за съдимост ?

Мнениеот b1916 » 22 юли 2015 16:50

Санди74 написа:Когато си куха лейка като авторчето на темата :mrgreen:

"Санди74",Комунистическо изчадие момчето пита а Кухата Лейка си ти.Прост ама с З накрая си.Срам си за Стара Загора срам си за Берое тъп ТРОЛ.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 22 юли 2015 16:52

Свидетелството за съдимост може дори да не ти го иска работодателя. При работа като дистрибутор /шофьор ?/ едва ли ще има значение ако си се сбил с някой или ако си се изпикал на Попа. Дори да си съден, работодателя може да реши да те вземе на работа. Има определени институции, за които е задължително да не си съден. Примерно МВР ;)

годе

Мнениеот годе » 22 юли 2015 16:55

JohnnieWalker написа:Свидетелството за съдимост може дори да не ти го иска работодателя. При работа като дистрибутор /шофьор ?/ едва ли ще има значение ако си се сбил с някой или ако си се изпикал на Попа. Дори да си съден, работодателя може да реши да те вземе на работа. Има определени институции, за които е задължително да не си съден. Примерно МВР ;)

То затова Цветанов го съдят,а не го осъждат,за да работи в МВР!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 юли 2015 16:57

Ако присъдата е условна, мисля, че след изтичане на срока, в свидетелството пак ти пише неосъждан.
Ако е ефективна, вече няма как.

Потребителски аватар
yuliyan
Контакти:

Мнениеот yuliyan » 22 юли 2015 16:57

Вальо, не си ли ти онзи, който беше вандалствал в Пловдив и изпотрошил няколко автомобила (или само прозорците им, не помня точно) напълно безпричинно, не че може да има някаква причина да посягаш над чуждата собственост?
YNWA

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2015 16:57

valio_cska написа:
damyanov1963 написа:
valio_cska написа:А ако предоставя "нереално" свидетелство за съдимост? Това възможно ли е ?

Може да си докараш беля, ако по някаква случайност се разбере и отново да станеш подсъдим ;)

Преди да ме осъдят на местата които съм работил никога не съм имал проблеми, смисъл с работодатели НОИ, разни служби и т.н. Смятам да напусна България ако до септември не си намеря стабилна работа.

Има работодатели, за които СС е чиста формалност. Изискванията, да не си осъждан са за МВР, МНО и др. от тоя род.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 22 юли 2015 17:00

valio_cska написа:...Защо закона ми забранява да работя тези работи ? Каква е целта на всичко това ?

Къде в закона се казва, че ти е забранено да работиш? В момента си носиш последствията от грешката, която си направил. Най-малкото е коректно работодателя ти да знае дали си осъждан и ако е да, за какво е било. А после да си прецени дали да те вземе или не. А иначе правилото е измислено, за да не може примерно, осъждан за фалшифициране на банкноти и/или монети, да постъпи на работа в монетния двор на БНБ. В полицията да речем, не се допускат на работа хора с каквато и осъдителна присъда да е. Или в момента, в който получиш такава и си събираш партакешите. Редно е, не си ли съгласен?!

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 22 юли 2015 17:04

damyanov1963 написа:
valio_cska написа:
damyanov1963 написа:
valio_cska написа:А ако предоставя "нереално" свидетелство за съдимост? Това възможно ли е ?

Може да си докараш беля, ако по някаква случайност се разбере и отново да станеш подсъдим ;)

Преди да ме осъдят на местата които съм работил никога не съм имал проблеми, смисъл с работодатели НОИ, разни служби и т.н. Смятам да напусна България ако до септември не си намеря стабилна работа.

Има работодатели, за които СС е чиста формалност. Изискванията, да не си осъждан са за МВР, МНО и др. от тоя род.

Ще се постаря да си изкупя греха, знам че не съм изрод вярвам го и ги знам просто. Направих неща напук на себе си просто ми беше писнало от хората, които искаха да ме смачкат ( и успяха) че да ето постгнахте целта си, сега дано сте доволни. Голяма грешка просто бях в депресия и бях се отчаял от всичко, сега не е така но късно. Никога не подминавам хората които просят за пари ако ще и мошенници да са не ми пука искам да си изкупя греха

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 22 юли 2015 17:08

Neo M написа:
valio_cska написа:...Защо закона ми забранява да работя тези работи ? Каква е целта на всичко това ?

Къде в закона се казва, че ти е забранено да работиш? В момента си носиш последствията от грешката, която си направил. Най-малкото е коректно работодателя ти да знае дали си осъждан и ако е да, за какво е било. А после да си прецени дали да те вземе или не. А иначе правилото е измислено, за да не може примерно, осъждан за фалшифициране на банкноти и/или монети, да постъпи на работа в монетния двор на БНБ. В полицията да речем, не се допускат на работа хора с каквато и осъдителна присъда да е. Или в момента, в който получиш такава и си събираш партакешите. Редно е, не си ли съгласен?!

От една страна да но от друга не при всеки е индивидуално, според мен трябва да има психолигическо изследване на личността престъплението което е извършено и с каква цел както и моментното емоциално състояние и според, тези данни да се определи дали е нужно такова свидетелство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2015 17:13

valio_cska написа:
damyanov1963 написа:
valio_cska написа:
damyanov1963 написа:

Ще се постаря да си изкупя греха, знам че не съм изрод вярвам го и ги знам просто. Направих неща напук на себе си просто ми беше писнало от хората, които искаха да ме смачкат ( и успяха) че да ето постгнахте целта си, сега дано сте доволни. Голяма грешка просто бях в депресия и бях се отчаял от всичко, сега не е така но късно. Никога не подминавам хората които просят за пари ако ще и мошенници да са не ми пука искам да си изкупя греха

Желая ти успех!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”