Къде са те сега

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Къде са те сега

Мнениеот 0007 » 12 юни 2015 14:29

Като почнете с приказките за падане на нивото,за деградация на форума,за изчезване на старите потребители...едни мантри се въртят вече няколко години,а простата истина е,че се случва точно това,за което говори RedWarrior.Поколенията се сменят и сега по-младите и незаети са по-активни от едновремешните такива.
Аз пък мога да кажа,че едно време имаше къде-къде по-селски теми и груб тон,докато сега нивото на писане и комуникация е далеч по-високо.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 12 юни 2015 17:43

То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 12 юни 2015 18:32

0007 написа:Като почнете с приказките за падане на нивото,за деградация на форума,за изчезване на старите потребители...едни мантри се въртят вече няколко години,а простата истина е,че се случва точно това,за което говори RedWarrior.Поколенията се сменят и сега по-младите и незаети са по-активни от едновремешните такива.
Аз пък мога да кажа,че едно време имаше къде-къде по-селски теми и груб тон,докато сега нивото на писане и комуникация е далеч по-високо.

Когато един форум е качествен, нищо не може да те спре да го посещаваш.
В kaldata съм регистриран от 2005 и независимо от приоритетите си не съм спирал да го посещавам.За 10 години този форум освен дизайна нищо друго не е променил - винаги държи на нивото си...тука не е така ;)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 юни 2015 19:15

ivkoni_1 написа:То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...

Шумкаря кога е бил фактор? На собственика профила като му е скучно, влиза, троли малко и пак излиза. Нищо ново под слънцето. :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юни 2015 19:19

Ами да ме прощават модераторите и администраторите, но всичко това е въпрос на лоша вътрешна организация. А моите мнения се трупат, защото ми се налага да защитавам отбора си през две минути, за колкото се пуска нова тема! :cry: И винаги са против един отбор, само той има задължения, само той не получава лицензи, а другите са света вода ненапита направо.
Всеки лош пусне тема да се гаври и ми отнема целия ден да си браня честта на отбора, само че имат да вземат- днеска си се наспах, за да съм свежарка за Копа Америка. :) Но за да се оправят потребителите, трябва да се стегне и ръководството, не да играят белот по краищата. :) Излиза някое шефче написва "Новият ред" какъв трябва да бъде, ако не се спазва, шут отзад и право във фейсбук!
Но започвам да си мисля, че умишлено ги оставят да се плодят, защото ми е добре известничко, че от посещения, кликания и привличане на нови потребители, се печели. Само лаиците в бранша не го знаят! :)
Ама не виждам как ще стане, има много проходанковци от други форуми, които просто чувстват форума си като бащиния в момента. :( Вече знам кой в колко часа си пуска темите, на каква тематика, кои съсловия се опитва да дразни, с какви похвати и изразни средства т.н и т.н. Нищо впечатляващо всъщност...Най-много ме тревожи фактът, че нито един трол няма капацитета да се наложи като такъв :cry: , или поне да се усети, че и за тази професия се иска акъл. :cry: Всички със странни потребителски имена, взаимствани от приказките, не ги окачествявам като тролове, нито дори мога да ги причисля към категорията хейтъри, те са си най-обикновени провокатори, които не воршат за свинеща. Спирам дотук, че ще стане пак дълга историята! Само се кьоря да ви пиша, ама никой нищо не вдява, така че няма смисъл. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 юни 2015 19:32

С риск да ми бъде изтрит коментарът или да получа наказание ще попитам:
Защо не пробвате с подмяната на някои администратори?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юни 2015 21:09

Red Warrior написа:
PeKBu3uToP написа:
Red Warrior написа:Според мен основно зависи на какъв етап от живота си и с какво се занимаваш. Съгласен съм, че най-честите потребители на форума са млади, учащи и безработни хора. Има разбира се работещи, такива с частен бизнес и свободни професии, но те нямат толкова време да четат и пишат. Говорим като цяло :idea: Ето Ралка пишеше нон стоп във форума, но и тя порасна. :mrgreen: Скоро не съм я виждал да пише. Може да е станала студентка, да бачка, гаджета-маджета и те така. За други знам със сигурност, че са си сменили работата и сега нямат толкова свободно време, или са емигрирали в чужбина, което води до същите последствия - малко, или никакво писане във форума. Трети се женят, разждат им се деца и почват да тичат по сто задачи допълнително. Като се приберат грохнали вечерта имат сили само да се наядат. За форуми не им се и мисли. Има и един четвърти тип хора, които спират да пишат, и от които за малко да стана и аз - заради някакъв глупав бан за цифра много време. Много се говори за нуждата от реформи в държавата, но редакторите на сайта да направят такива и във форума и поне да изписват кой те е баннал, а не да има колективна безотговорност и злоупотреба с модераторска власт. Така, че има и по-честолюбиви хора, които са теглили по една... Общо взето това са причините потребители да изчезват от форума. :roll:

Студентка е в София, вече е близо до любимия си отбор. Има си гадже според скорошна информация...

Жива и здрава да е! Значи можем да се мернем някъде. ;)
[offtopic]Ама какъв съм анализатор. Готов съм за лабораторията на Иван Костов направо. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Що бе, ти си познал. :mrgreen:[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 юни 2015 07:55

hajitsu написа:
ivkoni_1 написа:То Шумкаря изчезна,вие за Ралка сте се затъжили...

Шумкаря кога е бил фактор? На собственика профила като му е скучно, влиза, троли малко и пак излиза. Нищо ново под слънцето. :)

Търка си човека балоните :lol:

Върни се в “Свободна зона”