Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
За коридата Локо Пд - Локо Сф и пари да ми дават не бих ги гледал отново...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Federer91 написа:pomiqr232 написа:Аз гледам "Семейство Флийнстоун" и ми е много по-приятно от български мач.
То това си е ясно.
Ей, все по-новото и по-модерното искате да гледате, значи

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- dreben23
- Контакти:
Re: За лудия и баницата.
Абе стига сте мрънкали, нали искахте да се плаща.
И престанете с мрънканията, че ще ми затворят и единствения безплатен мач! Сетне ще почна аз да мрънкам ако се случи!
Бедните се примирихме, че няма да гледаме, но тези от хайлайфа да млъкнат вече и да гледат, пък ако се сети и някой от хайлайфа да пусне един стрийм, ще спечели обичта на народа!
По-ясно и без заобикалки никой няма да ви го каже, но от мен може да се очаква всичко- в крайна сметка аз мисля за мнозинството и малко и за собствения си ...
Не стига, че ще требе да си променям сега навиците след 30- годишна възраст, ами трябва да ви чета още и тъпотиите, абе платил си, гледай си и млъкни.
Като ви каже умен човек, че не требе да се плаща, вие не, айде ся гледайте си качествено HD, а ние ще гледаме бахур!
За наркоман или телеман не е важно как си набавя стоката или филмите и качествени ли са, по-важното е да си ги вземе или изгледа навреме!

Бедните се примирихме, че няма да гледаме, но тези от хайлайфа да млъкнат вече и да гледат, пък ако се сети и някой от хайлайфа да пусне един стрийм, ще спечели обичта на народа!

По-ясно и без заобикалки никой няма да ви го каже, но от мен може да се очаква всичко- в крайна сметка аз мисля за мнозинството и малко и за собствения си ...

Не стига, че ще требе да си променям сега навиците след 30- годишна възраст, ами трябва да ви чета още и тъпотиите, абе платил си, гледай си и млъкни.

Като ви каже умен човек, че не требе да се плаща, вие не, айде ся гледайте си качествено HD, а ние ще гледаме бахур!

За наркоман или телеман не е важно как си набавя стоката или филмите и качествени ли са, по-важното е да си ги вземе или изгледа навреме!

Последна промяна от dreben23 на 22 фев 2015 15:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
The Gas написа:rebel написа:The Gas написа:sandi74 написа:rebel написа:120 програми-20 лева, 10+10 ХД канали т.е. 20-5 лева, 2 канала-5 лева...не , благодаря. Киро да си гледа лудогорец, другите отбори и сами ще се оправят- цска, левски, ботев пд. локо пд, берое...точка
Киро вече няма нищо общо,той продаде Тв правата на Нова.
Колега не им отваряй очите на тези лаици.Нека си останат отнесени от вихъра.
Лаик си ти. Първо къде собственик, на клуб притежава тв права - отг. България. Второ само наивник, може да си помисли, че Нова и Киро не са се разбрали предварително за правата и сумата. Трето тези 30 млн, ще ги платиш ти и още няколко наивника. Четвърто кой определи сумата от 30 млн. за 5 години....Не е въпроса за 4 лева, а за начина по който стана това. Икономически инвалид и не се обаждай за теми , непонятни за теб.
Пето,боли ме хаспела за всичко аз искам да гледам А група когато не мога да съм на стадиона.Шесто, това е бизнес и Домусчиев е тарикат.Седмо.За колко е купил Домусчиев правата и за колко ще ги продава си е лично негова работа.И осмо ще се обаждам където и за каквото си искам.Капиш.
И девето-не се оплаквайте от робското си ежедневие , с това овче съзнание.
Докато признавате правата на по-силния/обикновено изнудвача/, и не се борите за собствените си ще ви стрижат до голо ,че и с хастара.

Дадох 4 лева на гела,преебах се, са искат да ми дават некви селяни как играят,чак и студио преди мача,дано господ ми прости!!!
- dreben23
- Контакти:

[offtopic]Прощаваме ти!

Но си е прее*авка, с тия пари можеше да си купиш кори и да си разточиш не една, а две-три баници, не да чакаш на лудите. Щеше да има даже и за боза!

***САМО ЦСКА!***
Освен тези 4 лв. на месец, които бях решил да давам (въпреки, че качеството не е реално HD, а псевдо такова), от Нет1 ми искат и 50 лв. за Cl модул, което според мен си е рекет. Няма да стане, ще гледам домакинските мачове на ЛЕВСКИ на живо, а в Гонга ще гледам и плащам само гостуванията.

Сега разбирате ли връзката между Домусчиев и платения канал:
14" Валдемар Боровский бе изгонен за втори жълт картон, след като влезе с високо вдигнат крак при единоборство с Върджил Мисиджан.
14" Валдемар Боровский бе изгонен за втори жълт картон, след като влезе с високо вдигнат крак при единоборство с Върджил Мисиджан.
- Балкански Орел
- Контакти:
Честито на всички НЕ-лудогорци, които качиха бюджета на орлите от Разград със своите 4 левчета. 

[center]Levski & Lazio[/center]
Не ги гледам тия къде ги дават сега,безразлични са ми,чакам си ЦСКА и някое по-важно дерби може да погледам,естествено и английската висша лига.