Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BateRadko
Контакти:

Re: Кабелен оператор подписа договор с Нова?

Мнениеот BateRadko » 19 фев 2015 18:20

Точно това имам предвид! Бърза се с крайни оценки, отричане...а като се замислиш и теглиш чертата - така излиза...една малка бучка сирене, от по-евтиното :)

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 фев 2015 18:23

parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.

За кво трябва да ги дават.. да гледат как Таско или Сватбата се гаврят с футбола, свирят правилни дузпи и грешни засади, подпират паралиите и т.н.. или за култови мачове като домакинствата на Миньор или Марек с Луноходец.. не аз ще плащам, а на мене трябва да плащат вредни за издевателстват над нервната ми система :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 18:26

parazit написа:Българите са егти смешките.Свиди им се да дадат 4 лева на месец,а на ден пушат по 2 кутии цигари за 10 лева и пият като смокове.

Реално даваш 8, а не 4 лева за БГ шампионат 8-) Сметни колко време са в почивка, колко време играят и си направи сметката 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BateRadko
Контакти:

Мнениеот BateRadko » 19 фев 2015 18:26

eddie написа:

За кво трябва да ги дават.. да гледат как Таско или Сватбата се гаврят с футбола, свирят правилни дузпи и грешни засади, подпират паралиите и т.н.. или за култови мачове като домакинствата на Миньор или Марек с Луноходец.. не аз ще плащам, а на мене трябва да плащат вредни за издевателстват над нервната ми система :!:

Прав си в голяма степен! Ама ако си от ЦСКА или Левски, от Локо ПД или Ботев, или от който и да е, няма ли да ти е кеф да видиш, дали пък евентуално твоя отбор няма да успее да се пребори със "Системата"? Това не си ли струва 4-те лева?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 фев 2015 18:28

Еми по-добре всички на стадиона. Какво по хубаво?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 фев 2015 18:28

Близу са ясни!! С най-малко абонати сред големите оператори, първи скочиха в дълбокото, като по този начин се опитват да откраднат някой и друг абонат от сателитните оператори!
При сателитните оператори се гледа колко хора са проявили интерес към новия канал и явно интересът не е голям, иначе отдавна да са подписали договор с Nova!!

ПП Преди малко проверих форума на Близу - такова "въодушевление" има там, направо нямам думи! :lol: Има точно двама души, които са написали нещо за новия канал! :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 19 фев 2015 18:28

eddie написа:

Ти като ходиш на заведение плащаш ли си сметката?Футболът е частен продукт и навсякъде в Eвропа се плаща.http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %B0%D1%82/

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 фев 2015 18:33

Ми плащай, бе, кой те спира.. просто ти обяснявам защо аз няма да плащам. Проблем?
Като си оправят у нас феърплея като в посочените горе държави, ще гледаме.. в момента даже юношеските групи са ми по интересни от А.
Последна промяна от eddie на 19 фев 2015 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BateRadko
Контакти:

Мнениеот BateRadko » 19 фев 2015 18:34

eddie написа:Еми по-добре всички на стадиона. Какво по хубаво?

Абе като знам как ще се завтечем към стадионите...дай да бъдем реалисти! А и къде е логиката? Тук даваш 4 кинта на месец, ама имаш избор, ако нещо не ти харесва - изключваш, освен това има и Премиършип в този канал...А на стаидона? Отиваш, измръзваш, изцапваш си панталоните, щот седалките не са мити от миналата година, даваш 10 лв. за билет - и накрая нали пак виждаш това с уредените мачове, с правилните дузпи и ...как беше. По тв , у дома, поне решаваш проблема за една секунда. До стадиона и обратно ще ти отнеме бая повече.
Не че съм против гледането на живо, но това не изключва и другото. Щом сме готови да дадем 20-25 на месец за стадиона, още четири отгоре за тв.футбол не е болка голяма..

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 фев 2015 18:34

CTAHKO написа:

Реално даваш 8, а не 4 лева за БГ шампионат 8-) Сметни колко време са в почивка, колко време играят и си направи сметката 8-)

Е то нали ще дават и ВЛ, а може и ЧШ също, няма да е само А Група поне така разбрах.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”