Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:
Би ли я цитирал, във връзка с точка 1, както говорят адвокатите!
Можеш да цитираш и точката, в която ви се дава право да заплашвате потребител!
Не,не бих,защото не съм задължен.Задължен съм да спомена причината,а тя е точка 2 в правилата на форума.А ти можеш да си я прочетеш.
Няма как да ме обвиниш,че те заплашвам,когато нарушаваш правилата.1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
2. Забранени са аватари или подписи с подобно обидно съдържание. Позволяват се максимум ДО две изображения/снимки/шотове в подписа с големина ДО 600 (ширина) на 200 (височина) пиксела. Забранява се пускането на ВИДЕО в подписите.
давай сега, г-н модератор да видим къде пише нещо за ТРИ изображения, каквито има в твоят подпис? Давай да видим, къде в моят има обидно съдържание по т.1` което да е във връзка с т.2. Ако ти се отъждествяваш с прасето то това не е мой проблем, а твой!
Няма как да стане,господине,защото:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.