Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 19:53

cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път :mrgreen:

За какво става въпрос :? Припомни ми, че съм забравил :) Мога ли да помня всеки, който иска да се докосне до моята скромна личност и океана от необятни знания и житейски опит 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 01 окт 2014 16:16

CTAHKO написа:
cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път :mrgreen:

За какво става въпрос :? Припомни ми, че съм забравил :) Мога ли да помня всеки, който иска да се докосне до моята скромна личност и океана от необятни знания и житейски опит 8-)

cska-632 написа:
CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже :!:

Сравнението е смешно ;) Говориш ми какво е сега и сравняваш с време от близо 30 години разлика ;) Дай да видим един американски телевизор колко тежеше преди 30 години, колко е струвал и в колко стаи са имали телевизор американците ;)

Преди 30 години американците са имали кабелна. Когато през 1948 г. в България са избивали без съд и присъда в САЩ вече с аимали кабелна телевизия. Така че сам си прецени колко американци са имали телевизори. Хората са имали HBO през 1972, а ние сме се радвали на По света и у нас :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:46

Футболистите от националния отбор на Република Корея, които спечелиха Азиатските игри, са освободени от военна служба в армейските части на страната, съобщават медиите в Сеул.

Това е награда от Министерството на отбраната на Република Корея за победата с 1:0 над КНДР снощи. Както е известно, във футболния турнир на Азиатските игри се състезават момчета до 23 години, като някои от тях вече са отбили службата си, но има и такива, на които им предстои.

Именно те се оказват щастливците от решението на Министъра на отбраната на страната. Редовното време във финала завърши без голове, а единственото попадение вкара Ним Чен Ву след центриране от корнер. Победата за Република Корея в този турнир е първа от 28 години насам.
П.П. Съветвам ви, за хората ,които обичат филми за Корейската война,да си изтеглят "Другари".Държа да уточня ,че филма(сериала) е южнокорейски!Страхотен е!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

pomiqr190
Контакти:

Мнениеот pomiqr190 » 04 окт 2014 19:26

Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал Германия :-D И на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област :-D

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:30

pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал Германия :-D И на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област :-D

Яж американски шоколад ,пий кола и си трай! 8-)
П.П Не да ти се доповръща,ами направо рЕдкото ,колега!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2014 19:36

pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал Германия :-D И на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област :-D

Абе.... не беше баш така, ама ще ти повярвам 8-) по-скоро Германия си връща Рейнската област, като навлиза с 15 хилядна войска, очаквайки всеки момент отговор от страна на французите и англичаните. Те обаче предават без никакви условности Елзас и Лотарингия отново на Германия.

ПП- Утре вечер, в 23 часа, започва третата серия на това, което си гледал днес.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 19:43

И аз го гледах на моменти, мога да потвърдя думите на Кашчей, че лъжеш, ама с каква цел, ти ще кажеш. 8-)

pomiqr191

Мнениеот pomiqr191 » 04 окт 2014 19:50

FLANKER написа:

Не пия кола. Кажи някой американски шоколад да знам дали съм ял такъв, за да го спра :-D

pomiqr191

Мнениеот pomiqr191 » 04 окт 2014 19:57

Кашчей написа:

Абе.... не беше баш така, ама ще ти повярвам 8-) по-скоро Германия си връща Рейнската област, като навлиза с 15 хилядна войска, очаквайки всеки момент отговор от страна на французите и англичаните. Те обаче предават без никакви условности Елзас и Лотарингия отново на Германия.

ПП- Утре вечер, в 23 часа, започва третата серия на това, което си гледал днес.

Не казаха ли, че Хитлер си е присвоил Рейнската област? Не казаха ли, че САЩ и Великобритания строели, а Хитлер въоръжавал.
Защо пшропуснаха факта, че построява магистралките в Германия и развива промишлеността в Германия и плаща милиарди репарации? Как като само е въоръжавал е изкарвал пари за репарации?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 19:58

pomiqr191 написа:
FLANKER написа:

Не пия кола. Кажи някой американски шоколад да знам дали съм ял такъв, за да го спра :-D

Вземи да прескочиш следващите 9 номера и премини направо на 200+ :lol: Поне ще изглеждаш по-внушително и респектиращо :lol: А и от психологическа гледна точка си е друго да пише 200+ , отколкото сто деветдесет и нещо си 8-) Направо преминавай на по-горен левъл, няма какво да чакаш :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”