suburban написа:Red_Teror написа:Бива но трябва ми тел дето се събира в джоба ми![]()
Да не е толкова голям...
Vibe Z пасва идеално в джоба, поне в моя беше така
Мерси за препоръката ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suburban написа:Red_Teror написа:Бива но трябва ми тел дето се събира в джоба ми![]()
Да не е толкова голям...
Vibe Z пасва идеално в джоба, поне в моя беше така
sandi74 написа:iliyan написа:Фактолога ясно ли ти е , че ако загубя нещо важно и телефона няма гаранция и ти си ми го доставил ще е най-добре да си напишеш завещанието
Ясно ли се изразих а
Фактологията е точна и ясна наука а освен това ми е втора природа.Факт.Сиромах човек като тебе е жив дявол.Такива като тебе ги пращам на стоматолог безплатно за "Вечен живот" или "Хадес" още ви е рано.Все пак мъките ви трябва да се дълги.![]()
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:В тая тема, както в повечето тука са изписани чудовищно много тъпотии предимно от хора които нямат ама абсолютно никаква идея за какво говорят.
Така като гледам шестицата ми ше струва колкото и петицата-800 евро горе доле, на кой не чу аресва да си джитка с Нокията.
Шестицата е по-малък от Галакси Ес 5 така че тея дето пишат че бил твърде голям, да идат да се обесат.
А разбивката на спесификациите ме докарва до истеричен пристъп от смех.
Само ше ви кажа че петицата ми е сто пъти по-малко бъгава и по-бърза за много неща от Галакси Ноут 3-то ми.
Кой квото иска да си купува ама тъпотии не ми се слушат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта