Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Георги Близнашки доносничил на БКП срещу колеги

Мнениеот orlando7 » 08 авг 2014 19:40

Iceberg написа:С молба до модераторите! Абе няма ли да ги озаптите тея идиот-тролове вече?! Хайде моля ви, всеки път, като вляза в сайта и.... ми се повръща от гнусотиите на тези долни хора! Аман вече, ако трябва ги махнете, разкарайте ги политическите теми. То бива, бива простотия и наглост, ама чак толкова не бива. Те тея нямат срам. Как не им омръзна?! Май докато им плащат подобаващо, няма да спре тоя тормоз. Махнете ги тези политически теми и да видим тогава къде ще си изливат помията! Моля! Нали все пак е спортен сайта?! То просто не се траят тея...

А ти какъв си ,бе?Зарови си главата в пясъка и сънувай розови сънища!Чикия!

cska-632
Контакти:

Re: Бъдещият "министър на изборите" е стар "клиент" на Биволъ

Мнениеот cska-632 » 08 авг 2014 19:47

Не можах да схвана имотите тя или съпруга й е купил?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 авг 2014 19:51

orlando7 написа:
Iceberg написа:С молба до модераторите! Абе няма ли да ги озаптите тея идиот-тролове вече?! Хайде моля ви, всеки път, като вляза в сайта и.... ми се повръща от гнусотиите на тези долни хора! Аман вече, ако трябва ги махнете, разкарайте ги политическите теми. То бива, бива простотия и наглост, ама чак толкова не бива. Те тея нямат срам. Как не им омръзна?! Май докато им плащат подобаващо, няма да спре тоя тормоз. Махнете ги тези политически теми и да видим тогава къде ще си изливат помията! Моля! Нали все пак е спортен сайта?! То просто не се траят тея...

А, хахахахаааа, разпознал си се нещо, м?! Що се обаждаш сам бе. Хем долни, хем прости, как сами се издават :mrgreen: Мишок, оттук си силен, я излез на живо така да ми кажеш, ще посмееш ли бе гащник! :mrgreen: Долна паплач :twisted: То няма лошо, хората направили сайт, позволили да се коментира всичко, да си каже мнението всеки, да поспорим... а тея гнусари опръскват всичко с помията си! Аз наистина умолявам модераторите, моля, намерете начин, измислете, направете нещо, та такава измет да не сее омраза, злъч и простотия! Все ще има някакъв начин, моля!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 08 авг 2014 19:52

orlando7 написа:

Ей, слабоумник, чикия ще викаш на простия си баща, където те е правил в пияно състояние.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 авг 2014 19:54

dodo7271 написа:
orlando7 написа:

Ей, слабоумник, чикия ще викаш на простия си баща, където те е правил в пияно състояние.

Той го е правил, ама майка му не е била там. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 авг 2014 19:57

видяха свестен човек и веднага изпълзяха гнусните комунистчета-тролчета... мъртва е скапаната ви партийка,идете заедно с Кутев и се хвърлете някъде от висоооооко... ;)

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 08 авг 2014 19:58

Централен написа:Той го е правил, ама майка му не е била там. :lol:

А къде е била? :? ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2014 20:02

Не мога да повярвам :shock: :shock: :shock: Миналият ден платените капиталистически тролчета се скъсваха да ме убеждават, колко нормално е агент на ДС да ни е премиер и какъв добър човек по душа е Близнашки 8-) Смешна работа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
viali69

Re: Бъдещият "министър на изборите" е стар "клиент" на Биволъ

Мнениеот viali69 » 08 авг 2014 20:08

Чакаме "умните" и "красиви" протестиращи да кажат нещо по въпроса ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 авг 2014 20:08

То пък остава някой роден до към 70 година и да е фактор в държавата да не е сътрудничил на ДС.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”