bnboris0v написа:Модератор ЛокоПД написа:bnboris0v написа:Модератор ЛокоПД написа:red__army написа:Има и друга версия,че Цецоу е в чужбина и не иска да се връща в България,защото тук му готвят покушение,противно на това което се тръби усилено от всички в хор за същото против Пеевски,....подобно на Кюлев...
Цветан върви едно към едно точно по стъпките на Кюлев - банкер №1,"Мистър Икономика",банка №1...В крайна сметка май е забравил,че парите които са му дали да "върти",не са негови, а на Доган и неговите обръчи,има арабски и руски капитали също.Логично е да поостане "на бизнеспосещение в чужбина".
Доган ще ви сбъдне мечтите
За нашите мечти не бери грижа.Имате си сериозен проблем,свързан с вашите мечти.Правителството падна,а следващите,които ще дойдат,може да приберат парите на Ефендито.
Не знам,може и да не съм прав.

Даже и да го пратят в "трета глуха" и да му дръпнат кинтите,Цецо няма да ви остави.Той,Цецо,много обича ФК Ботев.
http://plovdivskinovini.com/index.php/b ... 0%BD%D0%B0 
не се ли уморихте с това чакане някой да затрие Ботев, че да блестнете вие (да де то само така можете). Това ли е начина. Значи ние имаме проблеми

А вашите

Ние сме лесни, ако не е Ц.В. някой друг ще е , дори по-богат, ама вас никой не ви иска, дори и циганина с колелото, който ви е фен. Така че...
И нещо лично. Модераторе забелязал съм че си крайно тъпо парче. Не че е нещо кой знае какво де...

Е,за сметка на това,аз съм забелязал,че ти си мега умно парче.Колкото до затриването на Ботев...няма как да го чакаме,та да "блесТнем".Всъщност,всеки изкуствено създаден проект т.е. създаден единствено за пране на пари,в крайна сметка се самозатрива от самосебе си.Превърта се определен поток от пари и след това всичко изчезва.Върни лентата през годините и ще се увериш.Не е необходимо да си експерт по икономика,за да стоплиш ,че "проекти" като ТВ7,БТК-Виваком,КТБ,жълти медии,ББЦ и Сдружение 2010,са губещи и нямат възвращаемост.Не и в България,не и по начина ,по който са създадени и действат.Кратка справка в регистрите показва,че ТВ7 е на загуба около 70 млн. лева.
Конкретно за вас - имате база,строи се стадион /може и да го довършат/.Това,разбира се,е чудесно за всеки футболен клуб.Друг е въпроса,с какви и за колко пари се прави това.В смисъл,колко пари се обявяват официално и колко е реалната цена.Оказва се,че мустакатия банкер източва КТБ през свои и близки до него фирми и дружества /едно от тях е ФК Ботев/.Върне ли се в България,ако въобще се върне,ще му връчат призовка.Предполагам,Ефендито ще стегне куфарите за Южна Африка,както се говори от миналата година.Тогава наистина ще ви се наложи да потърсите нов собственик,по-богат,както казваш.И ще го намерите лесно,особено след финала в Бургас.