Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Мнениеот Нико » 16 юни 2014 23:32

El_Brujo написа:
Нико написа:http://prikachi.com/images/818/7364818b.jpg

Извинявам се ,че занимавам хората тук с личноста ми , но не дочаках една сладурана да го направи това постване. Ако някой не успее да види на снимката къси панталони и джапанки , то да не се притеснява за зрението си! Обяснинието е прозаично - просто не сте жълтури и няма нужда да ходите на очен лекар.

Добре неградски, не са ти къси гащите, а са някакви 7/8-ми ли са там или каквато ви е била тогава модата на село. А в телевизионно студио(макар и в безинтересна кабеларка) дали се появяваш с джапанки, чехли, сандали или с някакви други съдрани чепици като твоите, мисля, че няма голяма разлика. Във всички случаи лъха мощно на ултра-селяния и външния вид е като на някой гост на града, който е тръгнал да се сурка покрай гребната и да рупа семки.

За Н-ти път:
Върнахте ли на Община Бургас парите, които откраднахте от продадените билети за финала???

Това твоето не е хич честно!!! Ще ме скъсаш от смях! Ти и мислене??! :) Много як виц! Не знаех че на село викате на БНТ кабеларка, но щом казваш ОК. Определено вадиш късмет че събратята ти са тъпи точно колкото теб , защото ако не бяха такива, незабавно биха ти счупили и двете ръце и главата за излагането ти тук. Само за протокола съм роден в София и съм израснал в Съдийският квартал на Пловдив .Та в коя телевизия или дори кабеларка си бил?... :) :) :)

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 17 юни 2014 03:27

eкстра са ти и гащите, и чехлите! даже Вълчо с таксито би им завидял. толкова ли нямаш едни дънки и едни нормални кецове/обувки поне?

и 5 пъти те питаха за парите от билетите, които свинята Славов открадна - ама ти едно си знаеш, едно си баеш

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 07:32

Целият и особено от 4.30 нататък. Какво да говорим повече...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VF-lUtuKgqM[/youtube]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 юни 2014 09:36

bnboris0v написа:
Модератор ЛокоПД написа:
bnboris0v написа:
Модератор ЛокоПД написа:
red__army написа:Има и друга версия,че Цецоу е в чужбина и не иска да се връща в България,защото тук му готвят покушение,противно на това което се тръби усилено от всички в хор за същото против Пеевски,....подобно на Кюлев...

Цветан върви едно към едно точно по стъпките на Кюлев - банкер №1,"Мистър Икономика",банка №1...В крайна сметка май е забравил,че парите които са му дали да "върти",не са негови, а на Доган и неговите обръчи,има арабски и руски капитали също.Логично е да поостане "на бизнеспосещение в чужбина".

Доган ще ви сбъдне мечтите

За нашите мечти не бери грижа.Имате си сериозен проблем,свързан с вашите мечти.Правителството падна,а следващите,които ще дойдат,може да приберат парите на Ефендито.
Не знам,може и да не съм прав. :roll: Даже и да го пратят в "трета глуха" и да му дръпнат кинтите,Цецо няма да ви остави.Той,Цецо,много обича ФК Ботев.http://plovdivskinovini.com/index.php/b ... 0%BD%D0%B0 :o

не се ли уморихте с това чакане някой да затрие Ботев, че да блестнете вие (да де то само така можете). Това ли е начина. Значи ние имаме проблеми :o А вашите :idea: Ние сме лесни, ако не е Ц.В. някой друг ще е , дори по-богат, ама вас никой не ви иска, дори и циганина с колелото, който ви е фен. Така че...
И нещо лично. Модераторе забелязал съм че си крайно тъпо парче. Не че е нещо кой знае какво де...

:) Е,за сметка на това,аз съм забелязал,че ти си мега умно парче.Колкото до затриването на Ботев...няма как да го чакаме,та да "блесТнем".Всъщност,всеки изкуствено създаден проект т.е. създаден единствено за пране на пари,в крайна сметка се самозатрива от самосебе си.Превърта се определен поток от пари и след това всичко изчезва.Върни лентата през годините и ще се увериш.Не е необходимо да си експерт по икономика,за да стоплиш ,че "проекти" като ТВ7,БТК-Виваком,КТБ,жълти медии,ББЦ и Сдружение 2010,са губещи и нямат възвращаемост.Не и в България,не и по начина ,по който са създадени и действат.Кратка справка в регистрите показва,че ТВ7 е на загуба около 70 млн. лева.
Конкретно за вас - имате база,строи се стадион /може и да го довършат/.Това,разбира се,е чудесно за всеки футболен клуб.Друг е въпроса,с какви и за колко пари се прави това.В смисъл,колко пари се обявяват официално и колко е реалната цена.Оказва се,че мустакатия банкер източва КТБ през свои и близки до него фирми и дружества /едно от тях е ФК Ботев/.Върне ли се в България,ако въобще се върне,ще му връчат призовка.Предполагам,Ефендито ще стегне куфарите за Южна Африка,както се говори от миналата година.Тогава наистина ще ви се наложи да потърсите нов собственик,по-богат,както казваш.И ще го намерите лесно,особено след финала в Бургас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 юни 2014 09:56

Чисто футболно:
Едните играят в Пловдив, другите ще играят (ако играят) някъде в югозападна България без да са сигурни дали техният отбор ще играе или 1х2.
Собственикът на първите построи база, строи стадион - на другите се налага сами да плащат издръжката на ДЮШ и непрекъснато да бъдат подигравани.

Така първите са доволни от това което става, а другите - озлобени.
105 години / 4 поколения ботевисти!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 10:04

И за капак се оказва, че проектите Велбъжд (Пловдив) 2001 и Тотнъм 19?6 (Сандански) са още по-губещи. Щом и "циганина с колелото", който им е фен, се отрече от тия подчовеци, смятай...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 10:15

М'дааааа.... 'що ли не се учудвам, че "ОСТРОУМНО" тема, чието съдържание по някакъв начин НЕ се харесва на тези, които иначе се "ЗАБАВЛЯВАТ" ЕЖЕДНЕВНО с "Локомотив" Пловдив се е превърнала в такава с "КОМПРОМАТИ", за феновете на "Локомотив"!!! :) :) :) Отново е "отворен" "АРХИВА" на събираните с ГОДИНИ "ДОСИЕТА" на всеки един от нас!!! :) Т'ва много ми прилича на една наскоро дадена пресконференция, на един човек, на който "забавляващите" се дължат много, заради което В МОМЕНТА са това, което са!!! Пресконференция, на която за пореден път го попитаха, откъде се финансира, а той вместо да отговори почна за заплашва, че "ако продължат с такива въпроси ЩЕ ИЗВАДИ ТАКИВА НЕЩА ЗА МЕДИИТЕ ИМ, че...." :)

ДОКОГА така бе пичове?!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 10:22

plovdivram написа:ДОКОГА така бе пичове?!

Абе мен, така и така си решил пак малко плява да похвърляш, та да използвам да те питам нещо:

Името на книгата с фалшивата история "Оттук започва любовта", ваше авторско(твое и на Ангел) ли е или е взаимствано отнякъде? И ако да от къде?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 10:37

El_Brujo написа:
plovdivram написа:ДОКОГА така бе пичове?!

Абе мен, така и така си решил пак малко плява да похвърляш, та да използвам да те питам нещо:

Името на книгата с фалшивата история "Оттук започва любовта", ваше авторско(твое и на Ангел) ли е или е взаимствано отнякъде? И ако да от къде?

Не е от това, което предполагаш!!! :) Знам на къде биеш, но ще ти кажа, че името е взаимствано от едно ЗНАМЕ на Локомотив Пловдив, което е много преди каквито и да е "заимствания"!!! И само да ти кажа, че ИМЕТО НА КНИГАТА е "ХРОНИКИ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ", а това, за което питаш е "просто" наименованието на ПЪРВАТА ЧАСТ!!!

Мисля, че на въпроса ти беше доста ПОДРОБНО отговорено!!! Аз сега обаче да те попитам!!!

ТВЪРДИШ ли наистина, че е ФАЛШИВА?!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 10:43

Нещо се бъркаш, Рам. Пак се опитваш да заблуждаваш с фалшификации като тези, които са в книгата. Името на книгата(с което я промотирахте) е и име на албум и песен на... Екстра Нина :o :shock: В уики пише, че е от 2004-та!
Но защо ли се учудвам? Напълно нормално за чалга публика да има подобен официален химн и да го издига в култ.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Fv81DI2zuA[/youtube]

П.С. УЕФА твърди, че ви е фалшива историята :idea:

Върни се в “Свободна зона”