Травестит спечели „Евровизия“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Травестит спечели „Евровизия“

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2014 14:49

Ценностната ти система е тотално деградирала 8-) Така като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното (поне такива неща си изброил и изтъкнал като МОРАЛНО предимство) и не виждам какво общо има това с МОРАЛА :roll: Ти дори не знаеш значението на елементарни думички 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 12 май 2014 15:03

CTAHKO написа:Ценностната ти система е тотално деградирала 8-) Така като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното ;)

Кой си ти, сульо от село, да ми обяснява ценностната ми система каква е? Ама понеже повдигаш въпроса за нематериалното и ценностните системи, нека поставим въпроса така:

Коя ценностна система е по-добра:
а) Западната: всеки има право да избира като какъв да се определя, какво да прави и как да живее живота си, стига да не пречи на другите. Високо технологично и културно развитие. Висок политически морал, ниски нива на корупция.
б) Близко-Източния: Алах-Акбар, висшето духовенство определя "морала", никой няма право да бъде "различен", блъскане на самолети и самовзривяване на деца. Нищожно, почти нулево, технологично и културно развитие.
в) Източния (Руския): Сука, бляд, водка и чирус. Сред масите битуват хиляди догми и комплекси. Високо ниво на наркомании, средно развита култура и ниско технологично развитие (всичко се внася от запад). Много нисък политически морал и много високи нива на корупция.

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 12 май 2014 15:28

sin4ec написа:Modor, кви са тез уроди на снимката, че и с петолъчка на главата единия( да опази Господ!)?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B4%D1%8E%D1%87%D0%BA%D0%B0

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 май 2014 15:30

samo_levski написа:Коя ценностна система е по-добра:
а) Западната: всеки има право да избира като какъв да се определя, какво да прави и как да живее живота си, стига да не пречи на другите. Високо технологично и културно развитие. Висок политически морал, ниски нива на корупция.
б) Близко-Източния: Алах-Акбар, висшето духовенство определя "морала", никой няма право да бъде "различен", блъскане на самолети и самовзривяване на деца. Нищожно, почти нулево, технологично и културно развитие.
в) Източния (Руския): Сука, бляд, водка и чирус. Сред масите битуват хиляди догми и комплекси. Високо ниво на наркомании, средно развита култура и ниско технологично развитие (всичко се внася от запад). Много нисък политически морал и много високи нива на корупция.

Първо, като цяло аз за Близко-Източния модел малко знам и не се наемам да коментирам. Допускам, че информацията която получаваме за този модел минава през някакво ниво на цензуриране от страна на конюнктурата, но е възможно нещата както и да са по-добре от тези, които ни ги преставят, така и да са много по-зле.
Този "Източен" модел дали има нещо общо с Русия не знам, но перфектно описваш положението у нас в момента. Обаче искам и аз да направя паралел между Западния и Руския модел и да поставя същия въпрос, който ти поставяш.
а) Западния: общество на лицемерието, в което богатите използват сладките приказки за човешки права и свободи, за да източват всички ресурси (в т.ч. и трудовите) на бедните, създават мултикултурен модел, загуба на националната идентичност и родовата памет, стимулират се "различните" и липсата на морал, музиката и филмите са изпълнени със секс, агресия и насилие и поставят под много сериозно изпитание оформянето на ценностната система на бъдещите поколения.
б) Руския: общество на традиционните християнски ценности и морал, стимулира се образованието, изкуството, културата, масовия спорт, четенето на книги, националното самосъзнание. Идеята е човек да бъде всестранно развита личност.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2014 15:30

Станке, приеми, че не всички са комплексирани и ограничени като теб .

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 12 май 2014 15:43

samo_levski написа:
CTAHKO написа:Ценностната ти система е тотално деградирала 8-) Така като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното ;)

Кой си ти, сульо от село, да ми обяснява ценностната ми система каква е? Ама понеже повдигаш въпроса за нематериалното и ценностните системи, нека поставим въпроса така:

Мозъчната система на автора на второто мнение - крайно неразвита :!: :lol: По-голяма тъпотия рядко може да видите ;)
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2014 15:44

dunavfc написа:Станке, приеми, че не всички са комплексирани и ограничени като теб .

Значи хетеросексуалните станахме комплексари, задръстени и ограничени :lol: Е ти като си много отворен, широко скроен и без никакви комплекси, що не дойдеш да ти напълня дупенцето с европейски ценности 8-)

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 12 май 2014 15:46

б) Руския: общество на традиционните християнски ценности и морал, стимулира се образованието, изкуството, културата, масовия спорт, четенето на книги, националното самосъзнание. Идеята е човек да бъде всестранно развита личност.

И защо това не води до високо икономическо развитие, намаляване на броя наркомани и общо повишаване на жизнения стандарт на масата?

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 май 2014 15:46

GOLEADOR написа:
Reckless написа:За мен dunavfc е абсолютно логичен в изказванията си и по темата, моето мнение се препокрива с неговото, не че някой го интересува де :)
Мен лично визуално спечелилия евровизия ме отвращава ! Защо обаче не пуснах тема в интернет за да го оплюя и него и света в който живея !?
Защото никой не ме кара да го харесвам, или да се оженя за него насила ! Защото не ми пречи ! Даже не съм и почитател на евровизия, като цяло, но няма да оплюя този конкурс и да си изкажа "специалното" мнение в негативна светлина, защото просто не ми пречи. Щом, като има хора, които се забавляват с това, нека да го има.
Доколкото съм запознат, сексуалната ориентация на човек се формира преди да се роди. Представям си, консервативни талибани, като някои от вас, какви мерки ще предприемат срещу собственото си дете, затова че по ничия вина природата му е дала хомосексуална ориентация :)
Да направим анкета а !?
Как бихте реагирали, когато разберете, че детето ви е с неприемлива за вас сексуална ориентация ?
А: Ще го заколя !
Б: Ще го застрелям !
В: Ще го го вържа за колата и ще го влача през цялото село, да видят всички, какъв съм мъж !

За съжаление това не се случва само на Евровизия.Утре твоето дете ще кандидатства за работа и макар да е най-добрият няма да го приемат на работа само защото някакъв травестит му е бил конкурент.Как ще реагираш когато твоето дете дойде и плаче на рамото ти,че единствения начин да започне работа там където желае е да стане гей?Случилото се на Евровизия е шамар в лицето на всички които вярват ,че могат само с талант и труд да спечелят в живота.

Ами ще ти отговоря :
Ако детето ми е с по-добри качества от конкурентите си, ще получи позицията.
От доста години не живея в България и тук /Герамния/ никой не го интересува с каква сексуална ориентация си, когато те наема на работа.
Интересуват се, колко си способен и какви са ти качествата.
Ще се повторя, че живеещите в България сте тотално объркани хора. Мислите си, че останалия свят е като България. Не, не е! Никой няма да те облагодетелства, само защото си гей, или познаваш тоя, или оня. Такива неща се случват в България, защото там хората се интересуват, кой с кого прави секс. Вие там сте си едно захлупено общество, приело с годините някакви собствени норми и си въобразявате, че навсякъде е така.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2014 15:52

samo_levski написа:

Много е лошо, когато пръстчетата по клавиатурата изпреварват мозъчната дейност. Виж се какво си изтъкнал и квалифицирал като "МОРАЛ" в предния си пост и тогава започвай с обидите. В случая, ти си сульото от село :lol:

Върни се в “Свободна зона”