Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Ей Богу, вие сериозно лиАко има недоволни от парите, да ги съберат и да ми ги донесат, ще се разбереме на лично къде
![]()
С удоволствие ще ви избавя от дяволските символи от картоните на Иван Милев ( петолевката са баш това
) . Ужас ...
South_Park написа:boabbb написа:Ей Богу, вие сериозно лиАко има недоволни от парите, да ги съберат и да ми ги донесат, ще се разбереме на лично къде
![]()
С удоволствие ще ви избавя от дяволските символи от картоните на Иван Милев ( петолевката са баш това
) . Ужас ...
Искам поне 20% комисионна за посредничество, чрез темата ми
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Балкански Орел написа:Скритите символи са навсякъде песни, филми, пари, фирми, лога, игри и т.н.
Само глупаците не ги разбират тези неща.
Alexx написа:Балкански Орел написа:Скритите символи са навсякъде песни, филми, пари, фирми, лога, игри и т.н.
Само глупаците не ги разбират тези неща.
Те същите не знам дали са глупаци, но вкарват един уникален аргумент. "като са скрити аз не ги виждам и да ги виждам не ги разбирам тогава това са глупости за това как ми влияят". Естествено,че ти влияят и то точно защото не ги разбираш. Същото е когато ръката ти гори на котлона, но нервната ти система не усеща болка тя ръката ти гори въпреки,че не усещаш болка и поражения върху ръката ти са на лице с болка или без болка, но когато има болка веднага ще си махнеш ръката от котлона и ще вземеш мерки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта