Над 15 милиона души по света говорят български

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Над 15 милиона души по света говорят български

Мнениеот nicromanser » 13 апр 2014 22:00

Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо авторът е избрал снимка, на която детенце чете от руския буквар на Надежда Жукова!?.... :lol: :lol: :lol:

елементарно Уотсън, защото няма руски то пак е българска кирилица. понемаеш товариш.
Последна промяна от nicromanser на 13 апр 2014 22:02, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 апр 2014 22:01

nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български

Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да пропишеш и да разсееш всички съмнения... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 13 апр 2014 22:03

Captain Stottlemeyer написа:
nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български

Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да пропишеш и да разсееш всички съмнения... 8-)

когато нямаш какво да кажеш винаги правиш копи пейст на това мнение. време е да измислиш нещо твое за 3 път пращаш едно и също изчерпваш се
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 13 апр 2014 22:05

Абе ти и в реалния живот ли си такъв многознайко ?
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 апр 2014 23:02

Балкански Орел написа:Българите са навсякъде, само не и в България.Това е горчивата истина, а българите в Русия, Украйна, САЩ, Испания и т.н са 100-пъти повече българи от тукашните етнически турци или цигани, напоследък и българи.

Такова нещо като етнически турчин няма, защото няма етнос турчин.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 апр 2014 23:34

South_Park написа:
ЕМИЛ написа:Това е прекрасно . Тук искам да задам следните два въпроса :Колко от тях имат наши паспорти и колко от тях се усещат като българи ?

Говорим за езика, италианският се говори от 100 милиона , но не 100 милиона са италианци.

Отностно паспортите , само тези от Македония са над 100 000 , като още толкова са стопирани или забавени - това че повечето от тях ги използват за работа в чужбина , не е важно , важното е че са доказали български произход , за да получат паспорт 8-)

Над 120 мил са италианците по света :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 апр 2014 23:39

+1

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 14 апр 2014 00:21

Е и какво от това.Мен какво ме топли това ако ще и 15 милиарда да са.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 апр 2014 10:23

South_Park написа:
Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо на снимката авторът е поставил руския буквар на Надежда Жукова!?.... :lol: :lol: :lol:

Питай ВМРО, от там съм копирал ;)

Ами хубаво е, когато копираш - да мислиш, вместо да се излагаш заради глупостите на другите... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 апр 2014 10:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 апр 2014 10:25

qnko_diviq написа:

Абе ти и в реалния живот ли си такъв многознайко ?

В реалния живот съм на много по-високо ниво - тук се налага да слизам по-ниско, за да мога да общувам с такива като теб... :lol:

Върни се в “Свободна зона”