Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот sin4ec » 19 фев 2014 19:14

Антикомунист написа:Имам сериозни подозрения , че зад този профил стои комуистическия престъпник Levskar_90!

Колко червени копейки ви плащат от комунистическа Москва, за да клеветите по такъв начин хората?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2014 19:27

sin4ec написа:
Антикомунист написа:Имам сериозни подозрения , че зад този профил стои комуистическия престъпник Levskar_90!

Колко червени копейки ви плащат от комунистическа Москва, за да клеветите по такъв начин хората?

Аз ще отида дори по-далеч, и ще кажа, че и зад двата профила стои левскарчето от Варна
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ГеоргиЖеков
Контакти:

Мнениеот ГеоргиЖеков » 19 фев 2014 19:38

hajitsu написа:Сега вече се обърках кой ще е цар... :lol:

Аз ще бъда цар! Аз съм най- истинското нещо в този комунистически форум. Антикомунист, всъщност е абсолютен комуняга, аз разкрих, че той е комунистическия престъпник Яне Янев!
#Антикомунизъм

Потребителски аватар
ГеоргиЖеков
Контакти:

Мнениеот ГеоргиЖеков » 19 фев 2014 19:42

Антикомунист написа:Имам някакво усещане , вие сте комунистическия престртъпник Levskar_90!Ако БАП дойде на власт ще бъдете натикан в затвора , за да не може да пръскате болшевишко-комунистическата си зараза! Вие сте долен комунистически престъпник от най-нисш ранг!Вие трябва да изтечете в канализация, както всички комунистически престъпници като вас!

Освен комунистически престъпник, вие сте и комунистически лъжец, неуважаем комуноид такъв! Вие се правите на антикомунист, но всъщност разваляте божествената аура на БАП с цел да попречите на тази свята партия да вземе властта. Също така, вие зомбирате хората с болшевизъм- комунизъм! А този индивид Levskar_90 няма нищо общо с мен, дори не го познавам! Явно и вие, подобно на комунистическите медии за манипулация и масова дезинформация разпростирате навсякъде комунистически лъжи!
#Антикомунизъм

petqbg

Мнениеот petqbg » 20 фев 2014 00:15

Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.

ЦАР ЖЕКОВ ще накаже комунистите!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 00:24

petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.

Вие сте пореден комунистически престъпник и узурпатор, на който в бетонната глава са му само петолъчки и сърпочукове! Вие искате да оспамите единствената полезна тема в този форум, заради жалките червени копейки, които ви отпуска комунистическа Москва!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ГеоргиЖеков
Контакти:

Мнениеот ГеоргиЖеков » 20 фев 2014 00:42

petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.

Вие сте комунистически престъпник! Бетонната ви глава е пълна само със сръпове, чукове и петолъчки. Очевидно празнувате и черния и злокобен ден 09.09.1944, когато комунизма се спуска като лястовица над България и я обладава с болшевишко- комунистическо влияние. Заради хора като вас, неуважаеми комуинстически престъпнико и до ден днешен сме колония на пияната съветска сган, известна като СССР. Те пръскат комунистическите си бацили и затова народът е така зомбиран с болшевизъм- комунизъм.
Бог да пази България от комунисти!
#Антикомунизъм

petqbg

Мнениеот petqbg » 20 фев 2014 00:48

ГеоргиЖеков написа:

Вие сте комунистически престъпник! Бетонната ви глава е пълна само със сръпове, чукове и петолъчки. Очевидно празнувате и черния и злокобен ден 09.09.1944, когато комунизма се спуска като лястовица над България и я обладава с болшевишко- комунистическо влияние. Заради хора като вас, неуважаеми комуинстически престъпнико и до ден днешен сме колония на пияната съветска сган, известна като СССР. Те пръскат комунистическите си бацили и затова народът е така зомбиран с болшевизъм- комунизъм.

Разкрит сте! Вие сте комунистическия престъпник Levskar_90! Когато БАП дойде на власт всички комунистически престъпници, ще чукате камъни до последен дъх.

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 20 фев 2014 00:49

ГеоргиЖеков написа:
Антикомунист написа:Имам някакво усещане , вие сте комунистическия престртъпник Levskar_90!Ако БАП дойде на власт ще бъдете натикан в затвора , за да не може да пръскате болшевишко-комунистическата си зараза! Вие сте долен комунистически престъпник от най-нисш ранг!Вие трябва да изтечете в канализация, както всички комунистически престъпници като вас!

Освен комунистически престъпник, вие сте и комунистически лъжец, неуважаем комуноид такъв! Вие се правите на антикомунист, но всъщност разваляте божествената аура на БАП с цел да попречите на тази свята партия да вземе властта. Също така, вие зомбирате хората с болшевизъм- комунизъм! А този индивид Levskar_90 няма нищо общо с мен, дори не го познавам! Явно и вие, подобно на комунистическите медии за манипулация и масова дезинформация разпростирате навсякъде комунистически лъжи!

Кой сте вие неуважаемо комунистическо нищожество , че си позволявате най-нагло да ме имитирате?
И между другото не успявате така да ме имитирате , прекалено много си личи!
Ако БАП дойде на власт ще ви проследя от къде пишете и ще влезете в концлагер да чукате камъни докато издъхнете!

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 20 фев 2014 00:52

petqbg написа:
ГеоргиЖеков написа:

Разкрит сте! Вие сте комунистическия престъпник Levskar_90! Когато БАП дойде на власт всички комунистически престъпници, ще чукате камъни до последен дъх.

По името ви разбирам, че сте комунистическа престъпничка!

Върни се в “Свободна зона”