Владимир Путин сравни Сталин с Оливър Кромуел.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Атеист
Контакти:

Re: Владимир Путин сравни Сталин с Оливър Кромуел.

Мнениеот Атеист » 20 дек 2013 18:20

v.r.s. написа:
Атеист написа:
viali69 написа:...поругаха православието.

Сакън! Даже направо смъртна присъда да им сложим заради това невероятно тежко престъпление.

Иначе нещо да кажеш за хомофоба Путин?

Престъплението въобще не е леко, но за него ще бъдат съдени от друг съд.
Колкото до хомофоба Путин, не мисля, че това трябва да се определя като някаква злина или нещо лошо.
Всеки има право да се гнуси или не от хомосексуалистите и не би трябва да ни бъде налагано да ги уважаваме и приемаме за нещо нормално, както се случва в много страни.

Значи щом на теб не са ти приятни хората с хомосексуална или бисексуална ориентация, трябва да прокараш закони, които официално разрешават терора над гейове и лесбийки, така ли?

Всеки мъж тук се гнуси от гейовете, а същевременно умира от кеф, когато види две красиви жени да се целуват или пък мечтае за тройка с две готини мадами. Жалка и лицемерна работа..

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 дек 2013 18:38

Атеист написа:
v.r.s. написа:
Атеист написа:
viali69 написа:...поругаха православието.

Сакън! Даже направо смъртна присъда да им сложим заради това невероятно тежко престъпление.

Иначе нещо да кажеш за хомофоба Путин?

Престъплението въобще не е леко, но за него ще бъдат съдени от друг съд.
Колкото до хомофоба Путин, не мисля, че това трябва да се определя като някаква злина или нещо лошо.
Всеки има право да се гнуси или не от хомосексуалистите и не би трябва да ни бъде налагано да ги уважаваме и приемаме за нещо нормално, както се случва в много страни.

Значи щом на теб не са ти приятни хората с хомосексуална или бисексуална ориентация, трябва да прокараш закони, които официално разрешават терора над гейове и лесбийки, така ли?

Всеки мъж тук се гнуси от гейовете, а същевременно умира от кеф, когато види две красиви жени да се целуват или пък мечтае за тройка с две готини мадами. Жалка и лицемерна работа..

Не ми е приятно поведението и парадирането, а не хората. Те са си хора и ако се държат нормално без да парадират, въобще няма да ме дразнят, дори и да зная, че са с обратна ориентация. Всеки има право да прави каквото си иска, без да пречи и да се натрапва на останалите. Това е същото като да слушаш музика, ако го правиш по начин по който не пречиш и не я натрапваш никой няма да ти каже нищо, но когато си я пуснал да гърми и то постоянно, това дразни хората около теб и е нормално да ти направят забележка и да се оплачат от тормоз. Ако аз хвана гаджето си и започна да демонстрирам сексуален акт на обществено място, със сигурност също ще предизвикам неодобрение в околните и дори може да бъда глобен за неприлично държане. Докато ако това стане с хомосексуална двойка веднага се говори за хомофобия, дискриминация, задвижване на правозащитни организации, адвокати и т.н. Дори се налага някакъв страх в обществото, да не смее човек да направи забележка, за да не бъде обвинен и съден за хомофобия. И при това положение кой е дискриминиран, хетеро или хомосексуалистите?
Путин не позволява да демонстрират своята обратна ориентация, което не е призив за насилие над тях, нито им забранява да се усамотят някъде и да правят каквото си пожелаят.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 дек 2013 18:56

v.r.s. написа:Не ми е приятно поведението и парадирането, а не хората. Те са си хора и ако се държат нормално без да парадират, въобще няма да ме дразнят, дори и да зная, че са с обратна ориентация. Всеки има право да прави каквото си иска, без да пречи и да се натрапва на останалите. Това е същото като да слушаш музика, ако го правиш по начин по който не пречиш и не я натрапваш никой няма да ти каже нищо, но когато си я пуснал да гърми и то постоянно, това дразни хората около теб и е нормално да ти направят забележка и да се оплачат от тормоз. Ако аз хвана гаджето си и започна да демонстрирам сексуален акт на обществено място, със сигурност също ще предизвикам неодобрение в околните и дори може да бъда глобен за неприлично държане. Докато ако това стане с хомосексуална двойка веднага се говори за хомофобия, дискриминация, задвижване на правозащитни организации, адвокати и т.н. Дори се налага някакъв страх в обществото, да не смее човек да направи забележка, за да не бъде обвинен и съден за хомофобия. И при това положение кой е дискриминиран, хетеро или хомосексуалистите?
Путин не позволява да демонстрират своята обратна ориентация, което не е призив за насилие над тях, нито им забранява да се усамотят някъде и да правят каквото си пожелаят.

Брей, ще каже човек, че по цял ден по телевизията, радиото, на улицата и навсякъде другаде тези гадни хомосексуалисти ти натрапват своите виждания и своята сексуална ориентация. Само че положението ми се струва е малко по-различно - хомофобията е толерирана в България, хомофобите дори си имат партия в парламента. Партия, която използва това хомофобско възприемане за света, за да си върти далаверите с гласовете на хомофобите. Как ще се почувстваш ти, ако ти забранят да демонстрираш своята собствена сексуална ориентация? Ако ти забранят да се целуваш или прегръщаш с жената/приятелката на публични места например? Не е много приятно предполагам.

Някои хора тук с агресия към гейовете се опитват да докажат на другите, но най-вече на себе си, че са хетеросексуални. Компенсират вътрешната си неувереност с външни демонстрации.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 дек 2013 19:02

Атеист написа:
v.r.s. написа:Не ми е приятно поведението и парадирането, а не хората. Те са си хора и ако се държат нормално без да парадират, въобще няма да ме дразнят, дори и да зная, че са с обратна ориентация. Всеки има право да прави каквото си иска, без да пречи и да се натрапва на останалите. Това е същото като да слушаш музика, ако го правиш по начин по който не пречиш и не я натрапваш никой няма да ти каже нищо, но когато си я пуснал да гърми и то постоянно, това дразни хората около теб и е нормално да ти направят забележка и да се оплачат от тормоз. Ако аз хвана гаджето си и започна да демонстрирам сексуален акт на обществено място, със сигурност също ще предизвикам неодобрение в околните и дори може да бъда глобен за неприлично държане. Докато ако това стане с хомосексуална двойка веднага се говори за хомофобия, дискриминация, задвижване на правозащитни организации, адвокати и т.н. Дори се налага някакъв страх в обществото, да не смее човек да направи забележка, за да не бъде обвинен и съден за хомофобия. И при това положение кой е дискриминиран, хетеро или хомосексуалистите?

Брей, ще каже човек, че по цял ден по телевизията, радиото, на улицата и навсякъде другаде тези гадни хомосексуалисти ти натрапват своите виждания и своята сексуална ориентация. Само че положението ми се струва е малко по-различно - хомофобията е толерирана в България, хомофобите дори си имат партия в парламента. Партия, която използва това хомофобско възприемане за света, за да си върти далаверите с гласовете на хомофобите. Как ще се почувстваш ти, ако ти забранят да демонстрираш своята собствена сексуална ориентация? Ако ти забранят да се целуваш или прегръщаш с жената/приятелката на публични места например? Не е много приятно предполагам.

Някои хора тук с агресия към гейовете се опитват да докажат на другите, но най-вече на себе си, че са хетеросексуални. Компенсират вътрешната си неувереност с външни демонстрации.

Аз не я демонстрирам на публично място, има достатъчно места където мога да се усамотим и да се целуваме, нито пък съм излязъл да парадирам публично, че си падам по жени, а и до сега не е имало случай хетеросексуални да правят хетеро-парад, както го правят гейовете.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 дек 2013 19:06

v.r.s. написа:Аз не я демонстрирам на публично място, има достатъчно места където мога да се усамотим и да се целуваме, нито пък съм излязъл да парадирам публично, че си падам по жени, а и до сега не е имало случай хетеросексуални да правят хетеро-парад, както го правят гейовете.

Хетеросексуалните имат специални права: Могат да сключват брак, не са анатемосвани от църквата (не, че има някакво значение, но все пак...) и не ги бият на улицата, само заради това, че са с "правилната" сексуална ориентация. Това според теб не са ли достатъчни причини за провеждане на гей-парад?

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 20 дек 2013 19:20

Атеист написа:
v.r.s. написа:Аз не я демонстрирам на публично място, има достатъчно места където мога да се усамотим и да се целуваме, нито пък съм излязъл да парадирам публично, че си падам по жени, а и до сега не е имало случай хетеросексуални да правят хетеро-парад, както го правят гейовете.

Хетеросексуалните имат специални права: Могат да сключват брак, не са анатемосвани от църквата (не, че има някакво значение, но все пак...) и не ги бият на улицата, само заради това, че са с "правилната" сексуална ориентация. Това според теб не са ли достатъчни причини за провеждане на гей-парад?

С две думи,мъчиш се да ни убедиш че да си педал е нещо нормално,така ли :o

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2013 19:25

Mitko-Levskar написа:
Атеист написа:

С две думи,мъчиш се да ни убедиш че да си педал е нещо нормално,така ли :o

Утре някой ще иска да има права за връзката си с някоя коза и пак ще казват, че това е нормално.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 20 дек 2013 19:31

Странно животно е това "БГ матрЯла". Търпими сме към тези, които крият различията си и се опитват да приличат на другите. Бъркаме "единство" с "еднаквост", и отричаме правото на другите да бъдат различни - за нас това е посегателство срещу "единството", което е единствено "правилно".

Много тъпотия и предрасъдъци има в този форум. Прекалено много, може би...

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 20 дек 2013 19:59

Атеист написа:Странно животно е това "БГ матрЯла". Търпими сме към тези, които крият различията си и се опитват да приличат на другите. Бъркаме "единство" с "еднаквост", и отричаме правото на другите да бъдат различни - за нас това е посегателство срещу "единството", което е единствено "правилно".

Разбирам те напълно и аз мислех, че пе*алите трябва да се защитават, ама като пообиколих свят (най-вече в Париж) и като видях маса пе*али да се целуват/прегръщат по улиците и да ходят за ръце мнението ми се обърна на 360 градуса. Не съм баща, но си представям какво би трябвало да обясни бащата на детето си след въпроса "защо тези мъже се целуват". Да са си пе*али у тях, на улицата да се държат прилично. Ако не - 20 тояги или обществено полезен труд мен ако питаш.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 20 дек 2013 19:59

Атеист написа:Странно животно е това "БГ матрЯла". Търпими сме към тези, които крият различията си и се опитват да приличат на другите. Бъркаме "единство" с "еднаквост", и отричаме правото на другите да бъдат различни - за нас това е посегателство срещу "единството", което е единствено "правилно".

За съжаление смятам, че форумът може да се разгледа като представителна извадка на обществото в България.

Върни се в “Свободна зона”