80% от българите искат предсрочни избори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

EDDY
Контакти:

Re: 80% от българите искат предсрочни избори

Мнениеот EDDY » 16 дек 2013 17:01

Не е вярно !
150% искат нови избори и 250% си искат Буда отново премиер !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 дек 2013 17:02

Red Warrior написа:
alexveselinov написа:Red Warrior какво стана с любимия ти РБ? Още ли подкрепяте Ердоган в намерението му да отцепи част от България?

Стига си лъгал. Георги Жеков поне в едно е прав, че комунист, който не убива, не краде и не лъже - не е истински комунист.

Първо не съм комунист, а националист, но за либераст като теб сигурно е едно и също.
Турция няма териториални претенции към България, а Реджеп Ердоган е наш добър приятел. Това се посочва в съобщение разпространено от пресцентъра на Реформаторски блок. Според съобщението предизборната реч на Ердоган в гр. Кешан, където той обяви части от териториите на България, Македония, Босна и Гърция за турски, е "интерпретирано спекулативно". "Република Турция, като кандидат за пълноправен член в ЕС, никога не е имала териториални претенции към нашата страна, а премиерът Ердоган е добър приятел на страната ни и радетел за интензивно развитие на двустранните ни отношения", се казва в позицията.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2013 17:04

Бюреков ще спечели изборите :lol: :lol: :lol: :lol: БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 дек 2013 17:06

boko08 написа:
Red Warrior написа:Леле как ме обидиха комунетата. :lol:

Кои комунета бе като вие герберчета сте най-долната измет на комунистическата партия. Всички до един в тая мафиотска структура наречена герб са деца и внуци на комунисти и доносиници.

Моля, моля, аз съм костовистче. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 16 дек 2013 17:08

Само като прочетох заглавието ми стана ясно, че е "вярно". 80% искат нови избори, а 40% дори ще отидат да гласуват :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 дек 2013 17:08

alexveselinov написа:
Red Warrior написа:
alexveselinov написа:Red Warrior какво стана с любимия ти РБ? Още ли подкрепяте Ердоган в намерението му да отцепи част от България?

Стига си лъгал. Георги Жеков поне в едно е прав, че комунист, който не убива, не краде и не лъже - не е истински комунист.

Първо не съм комунист, а националист, но за либераст като теб сигурно е едно и също.
Турция няма териториални претенции към България, а Реджеп Ердоган е наш добър приятел. Това се посочва в съобщение разпространено от пресцентъра на Реформаторски блок. Според съобщението предизборната реч на Ердоган в гр. Кешан, където той обяви части от териториите на България, Македония, Босна и Гърция за турски, е "интерпретирано спекулативно". "Република Турция, като кандидат за пълноправен член в ЕС, никога не е имала териториални претенции към нашата страна, а премиерът Ердоган е добър приятел на страната ни и радетел за интензивно развитие на двустранните ни отношения", се казва в позицията.

Няма истински националист, който да подкрепя Раша и рубладжиите. Националист е Стефан Стамболов, а не доносниците от Атака, НФСБ, или ВМРО!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 дек 2013 17:09

Толкова поредни години чета статистиките на "Алфа рисърч", ама ... никога не са питали мен или моето семейство или познати. Да не би да минават по домовете из цяла България? И аз мога да си направя собствена анкета. Минавам през околните блокове и питам "Кой е най-великият футболен отбор в България?". Поне 800 от 1000 ще кажат "Берое". Ето ти на ;) Това са най-великите в България. Цели 80 на 100 са гласували за тях в нашата родина.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 дек 2013 17:12

Red Warrior написа:
alexveselinov написа:
Red Warrior написа:

Няма истински националист, който да подкрепя Раша и рубладжиите. Националист е Стефан Стамболов, а не доносниците от Атака, НФСБ, или ВМРО!

Ето за това не понасям седерасти, гербери и други производни.Избори когато има алтернатива, а в момента няма!
Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 16 дек 2013 17:14

Levskar_90 написа:
Daniel Levski написа:
Levskar_90 написа:Ти си много прост. Алфа рисърч и някви си други дебилни агенцийки и той си вкарва пропагандата. Тъп тъп тъъъъъп. 8-)

Недей да даваш тъпи заключения, комунист такъв, това е единствената нормална социологическа агенция. Това е абсолютната истина, почти цяла България иска избори. Само шепа лумпени комунисти не желаят това.

Ти си най-големия комунист дебил такъв. Кланяш се на най-големия комунист Боко "Буда" Борисов. За разлика от теб, аз не подкрепям нито една партия. Заради такива дебили като теб и автора България страда.

Заради такива като теб ни управлява дпс и комунистите / с циганският вот/. Ти освен срам за ЛЕВСКИ, си срам за БЪЛГАРИЯ.

Върни се в “Свободна зона”