За Роджър Уотърс и СТЕНАТА в главите на чугуните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: За Роджър Уотърс и СТЕНАТА в главите на чугуните

Мнениеот doktora25 » 09 авг 2013 00:15

Лимонадения Джо написа:Много спорни са високите резултати на социалистическата образователна система. Ромите и тогава не ходеха на училище. Пращаха ни по бригади без да плащат. Училищата бяха с мизерна материална база. Не виждам кой знае какви таланти да е изучила нашата образователна система. Аз съм учил в 18 ЕСПУ, в което казваха, че е учил и др. Живков, разбира се без да е ходил в час. През 1987г започнах следването си във ВМЕИ"В.И.Ленин" и за две години до идването на демокрацията, бъдещият инженер съм държал изпити по 4(четри)идеологически предмета-история на БКП, Марксиско-Ленинска философия в два отделни семестъра и военно обучение.

Ясно е че времената преди 89 не могат и не трябва да се връщат в чист вид. Въпросът е да анализираме кои са били хубавите и кои лошите неща оттогава и да пренесем хубавите. Това за идеологическите предмети разбира се не е от тях. Това за материалната база зависи единствено от бюджета, който се отпуска за образование. Но тук основният въпрос (който явно е повод за създаването на "Стената") е трябва ли в училище да има железен ред и дисциплина? Моето мнение е категорично да. Добре е да гонят за 5 неизвинени, да намаляват поведение, обществено-полезен труд, да не се пишат високи оценки на конвейер, просто защото системата от преди 89 със сигурност е създавала по-богата обща култура, по-голям % грамотни, по-голямо уважение към учители и себеподобни и т.н. и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 00:33

Много съм благодарен на hrabar за подробната и важна информация която за жалост почти никой тук не е проверил преди да пише глупости казвам това с допълненито , че аз не съм фен на пинк флойд :!:

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 09 авг 2013 00:36

Спрете с това бе Уотърс може да пее и на локото и на герена и на академик или зала Армеец .Какъв ви е проблема отново зависта към Лудогорец или нещо друго.Европа ще ни споменава не с концерта на Уотърс ,ами за това че наш отбор трябва да играе в чужбина заради нашите непатриотични и завистливи хора .
P.S. не съм от Лудогорец!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 09 авг 2013 00:38

... немам нерви да чета всички постове ... затова може да се окаже , че е писано за това но все пак ..може и да не е ... забелязахте ли че има пусната анкета в сайта - кои иска мач на Лудогорец , кой концерт на Роджър Уотърс и кой не го интересува нито едното нито другото .... резултата е впечатляващ - от около 3200 до момента близо 60-70 процента искат мач ... ще кажете - ами те Лудогорец имат 60 фена .. как така се получава ... ами аз лично пробвах да гласувам ..два пъти - никакъв проблем .. т.е. всичките 60 фена на Лудогорец може за около час на направят и 90 процента съотношение ... и после ще се каже , че ето на - в акнетата хората искат мач ... браво на пичовете от сайта така се прави ... но какво се чудя ...Томислав и Ники от доста време са в ТВ7 ... може да са изучили вече занаята как всичко хем да изглежда ненагласено , хем и резултата да е какъвто го искаш ... а иначе за жалост се оказва че 23 години след падането на прословутата стена ...у нас стената не само , че си стои ами и всеки ден се надгражда .. и ето защо Олигарха Домусчиев , ще стои на централната трибуна на Васил Левски , заедно с всичките 60 фена на частния му отбор и ще се кефи , че живее в най готина от всички държави - където заради кефа на 100 човека и един олигарх без проблем може да се развали кефа на 50 000 ... а относно коментарите на Томислав - всичко щеше да е друго ако ставаше въпрос за национален отбор ....Лудогорец си е частна фирма и като такава ако иска да печели милиони от лига Европа би трябвало да си построи стадион с лиценз ...а не да разчита само и единствено на строения с парите на всички Васил Левски ..ако стадиона е свободен - ок -- но ако е ангажиран от преди 1 година и в ангажимента ще участват 50 000 - т.е 10 пъти повече от потенциалните зрители на мача на Лудогорец , то е нормално да се даде приоритет на събитието с повече посещаемост ... но явно се дава приоритет на този ,който дава кинти на когото трябва .... мистър Уотърс - подминете тая държава .. това е лошо място , но за жалост няма как всички да се махнем .. за жалост ... мамка му и живот ...
Последна промяна от batceko на 09 авг 2013 00:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 00:39

В допълнение бих казал , че когато министърката е готова да покрие загубите на организаторите , да купи билети за концерт в чужбина на хората имащи вече такива / покривайки пътни разходи и хотели / тогава да взима подоно становище при положение , че хората имат договор от октомври миналата година :!: Всичко това оценявам на 3 или 4 милиона когато министерски съвет излезе с подоно решение бих смекчил леко тона си , всичко останало е див комунизъм :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 00:44

Аз не завиждам на лудогорец имам си отбор но оттук нататък няма да ги подкрепям заради наглоста им , домусчиев може да има разград и бмф но няма да има българия :!:

Emzeperiks
Контакти:

Мнениеот Emzeperiks » 09 авг 2013 00:47

doktora25 написа:... Но тук основният въпрос (който явно е повод за създаването на "Стената") е трябва ли в училище да има железен ред и дисциплина? ...

Ами изобщо не е това основният въпрос или повод за създаването на Стената... Стената (черупката ако щете) си я изграждаме, със собствена или чужда помощ, за да се изолираме (защитим или предпазим) от нещата и събитията, хората около нас, които възприемаме като потенциално опасни или влиящи ни негативно или за да се чувстваме по-комфортно. Тухлите в стената са именно тези събития и неща, които ни карат да се самоизолираме с цел "самозащита". Което води до различни неща, докато не узреем за момента, в който почваме да бутаме тухлите и Стената, за да се почувстваме отново свободни... Най-кратко казано и без каквито и да е претенции за точна формулировка.

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 09 авг 2013 00:48

Ако бяхме Сърбия или Германия Уотърс щеше да пее или на друго място или по друго време,Ама понеже сме мишки завистливи и антипатриоти да се кланяме на другите,ще ни оправят всички .Вън от България и си гледайте и целувайте шнура на Уотърс в UK.

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 09 авг 2013 00:59

Обичам Пинк Флойд , но да не забравяме Уотърс не е цялата група , да не казвам че сега още печели пари от стари лаври.Няма левски ,Цска ,Славия ,Ботев ,Литекс догодина може да са тия отбори на мястото на Лудогорец и да има концерт на лейди Гарга примерно.И какво ще се съобразяваме с чуждите интереси пред нашите.Помислете!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2013 01:07

wenelin ти тотално ми срина надеждата в българският народ кой си ти да гониш ? и защо ? всеки ли ще раздава правосъдие ? докога така? какво ще постигнем с това?

Върни се в “Свободна зона”