Георги Димитров героят на нацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- джугашвили
Re: Георги Димитров героят на нацията
Моля ви спрете с капиталистическите пропаганди!Отворете си очите най-накрая.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Не пропагандирам , питам просто . Отговори ми или нямаш отговор ? Или поне такъв отговор който да ти изнася 

Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Спортен форум беше това, а всеки ден чета за великите личности Ким Чен Ир, Георги Димитров, Сталин и прочие. Няма оправия, братче. И няма кой да ги разкара най-накрая?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:И на мен ми е смешно,че си 85-ти набор,ама знаеш всичко за комунизма![]()
Доста,нелеп аргумент,колегаКакво ли да кажат,историците,които коментират неща случили се преди 500,1000,1500 год.
Защо да е нелепТи лично живял ли си по времето на комунизма
Това,че физически не си съществувал тогава,не означава,че не можеш да имаш мнение по въпроса...Никой от нас,не е живял и по времето на Османското робство,но всеки си има мнение нали ?
Това означава,че нищо не знаеш и нищо не си видял.ама ходиш да ръсиш мозък и пърхот в темите,по които не си компетентенДа не би твоя син или внук,ще знае по-добре и повече неща от теб самия,за управлението на съвременика ти Бойко Борисов
Не,нали
Същата работа е и твоята
Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама уви

CTAHKO написа:veni__85 написа:Това означава ли че нямам право да заклеймявам и фашизма....
ЕстественоНали знаеш,че Историята се пише от победителите
Ако ВСВ беше спечелена от Германия,сега в учебниците по История щеше да четеш коренно различни неща.Е,за наше най-голямо съжаление,това не се е случило.А какво е било в действителност,можем само да гадаем.Много малко са хората,които знаят какво ни се казва,какво ни се спестява и какво се изопачава.
П.П.Фашзима е в ИталияВ Германия е национал-социализъм,но предполагам това имаше предвид.
Ти пък,какъв си да ръсиш пърхот и мозък за фашизмът,при положение,че не си живял тогава ? Не се прави на компетентен по тази тема !
http://youtu.be/3Y6OaV9_PvY
Колелото на историята се върти драги малчугани,десни и антикомунисти.По добре за идоли хора честни и безкористни като Георги Димитров отколкото дегенерати като Б.Б. и Цв.Цв.
Колелото на историята се върти драги малчугани,десни и антикомунисти.По добре за идоли хора честни и безкористни като Георги Димитров отколкото дегенерати като Б.Б. и Цв.Цв.
Bourgas написа:Спортен форум беше това, а всеки ден чета за великите личности Ким Чен Ир, Георги Димитров, Сталин и прочие. Няма оправия, братче. И няма кой да ги разкара най-накрая?
И аз това се чудя... Защо по дяволите трябва всеки ден като отворя форума да гледам теми за комунисти или новини, свързани с тях?!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
grasiani написа:по-добре за идоли хора честни и безкористни като Георги Димитров
Това е ирония,нали?
dunavfc написа:Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама увиЩо за малоумен довод е това,че само,който е живял в дадено време има право да си изгражда мнение.Кво ли ти обяснявам,тесногръдието не ти е чуждо...Кажи ми поне кой набор си,че за в бъдеще да знам,ако те видя,да коментираш,неща случили се преди твоето раждане,да те подсетя за това...
Добре бе пич,сподели с нас твоите спомени от това време

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:dunavfc написа:Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама увиЩо за малоумен довод е това,че само,който е живял в дадено време има право да си изгражда мнение.Кво ли ти обяснявам,тесногръдието не ти е чуждо...Кажи ми поне кой набор си,че за в бъдеще да знам,ако те видя,да коментираш,неща случили се преди твоето раждане,да те подсетя за това...
Добре бе пич,сподели с нас твоите спомени от това времеАма твоите лични,а не "казаха ми"
Давай да те видим,колко зле си се чувствал тогава
Искам да говориш само и единствено в първо лице
И все още не можеш да асимилираш дълбочината на въпроса