Поредната изцепка на Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Поредната изцепка на Томислав Русев

Мнениеот zuekaa » 09 фев 2013 17:38

bilyaletdinov написа:
zuekaa написа:
bilyaletdinov написа:Kолкото и глупости да плямпате , нито паянтавата конструкцийка в Ловеч , нито Лазур имат нещо общо с проекта на новия стадион на Левски . Стадионът във Варна не знам защо изобщо се коментира , след като там има един голям гьол и нищо повече .

Бре бре .. ти ходил ли си някога на мач .. на някой стадион ??? или просто си тука за лаф4че???
Първо направете стадиото и после се хвалете и най-първо вземете и го напълнете 20% за 30% няма да казван ,че ви знаем по колко ходите ДОБРЕ , ЧЕ СА сселяните ...

Ходил съм на всички стадиони , които съм споменал . Само варненския гьол съм виждал на снимка ;) Та да попитам , който от тези стадиони би се доближил евентуално до новия стадион на Левски ?
А за селяни не говори , щото първо не съм от София и второ съм си изкарал детството при баба ми на село .[/quot

Някой щял да прави стадион НЯКОЙ пак да го кажа когато стане стадиона тогава ми говори ... и когато от напълните стадиона с/у Светкавица тогава се хвалете колко сте много форумни запалянковци , уж имате 3 000 000 последователи пък на стадиона средно сте по 3 400 души СРАМНА работа сте
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 фев 2013 17:45

zuekaa написа:

Някой щял да прави стадион НЯКОЙ пак да го кажа когато стане стадиона тогава ми говори ... и когато от напълните стадиона с/у Светкавица тогава се хвалете колко сте много форумни запалянковци , уж имате 3 000 000 последователи пък на стадиона средно сте по 3 400 души СРАМНА работа сте

Посещаемостта на стадиона какво общо има с неговото изграждане ? Въпросът беше съвсем различен . Като бъде построен стадионът , той ще бъде най-модерният в България - факт . Какво повече има да говорим ?
[offtopic]За разлика от някои други , аз лично не се самоизтъквам колко голям фен съм , колко обикалям по стадионите и т.н. , така че не знам защо ме нападаш на тема посещаемост :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 фев 2013 19:19

"Идеята му беше, че строеж на нов стадион от такъв мащаб, тоест сравнително голям стадион, не е правен до сега. Да се събори стария и да се прави нов на негово място за почти 30 000."Капитане,капитане!Или аз не мога да чета,или ти!
Първо-според написаното СТРЕЖ ОТ ТАКЪВ МАЩАБ_ДА СЕ СЪБОРИ СТАРИЯ..Ами стадион Варна го съборихме първи!/не се гордеем с това/.
Второ-за да се направи такъв НОВ,трябва да се събори изцяло стария!Ние нашия го съборихме преди 6 години!/не се гордеем с това/
Трето-Вие още нямате работен проект,според архитекти-фенове на Левски,а само работен проект.Ние имаме и РАБОТЕН ПРОЕКТ!
Четвърто-Ние имаме изградении даже и новите комуникации,вие нямате нищо.Хайде сега да обясниш с КОМЕНТАР точно за какво става въпрос,щом си наясно и в кое точно сте ПЪРВИ.В събарянето не сте.В приготвянето на проекта-не сте.В изграждането-не сте.Обаче в приказките,носенето на сини очила и опитите да манипулирате другите-там определено сте номер едно.Ама не е темата за това.Направете тема в която да опишите в какво точно сте първи и ако няма неточности,ще ви поздравя първи.Аз не целя заяждане,но и не харесвам вашите левскарскии комплекси.Успех в изграждането на нов стадион,но без отново да ползвате парите които внасям в хазната за пенсии,образование и медицина.Понеже знам какво ще се опита да ми отговориш във връзка с настоящото ми местоживеене,ако искаш обяснение,ще то го дам на лични.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

nie sme Levski

Мнениеот nie sme Levski » 09 фев 2013 19:40

Ima edna pogovorka momcheto moze da izlezne ot seloto,ama seloto nikoga nemoze da izlezne ot momcheto,pasete si kravite,kozite ili oftsete,tam koito kakvoto ima i ne se zanimavaite s Tometo

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 09 фев 2013 20:04

nie sme Levski написа:Ima edna pogovorka momcheto moze da izlezne ot seloto,ama seloto nikoga nemoze da izlezne ot momcheto,pasete si kravite,kozite ili oftsete,tam koito kakvoto ima i ne se zanimavaite s Tometo

Да няма грижи щом смяташ моят град Стара Загора за село ( който те освободил от османско робство , ако си учил история ще разбереш кво ти дрънкам ) ама забравяш едно съществено нещо, аз знам ,че съм няколко поколения ЗАРАЛИЯ , ама ти си просто плод на кефа на бащати в студенски град, дошъл от МИРИЧЛЕРИ ..гражданино :) И козите ги оставяме на теб като се прибереш в петък вечер в бащината селска къща
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 09 фев 2013 20:36

И за това цяла тема!?... :roll: Боже, колко мъка има под Аязмото, Боже-е!... :lol:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2013 22:06

Alexander Frei написа:И за това цяла тема!?... :roll: Боже, колко мъка има под Аязмото, Боже-е!... :lol:

И какво и е на темата?Русев е доказан левскар-софиянец, което не е най-добрата комбинация за непредубеден и обективен журналист!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 10 фев 2013 00:23

абе не се излагайте, какъв софиянец е томиславеца - живее в 4 картофен пояс, по кварталите, Х.Димитър по къшлите и така
а за Нефтохимик - че отй поне 6 години беше на хранилка при портос, не е тайна, а и ако някой е забравил, е негов проблем. ПРосто е рпекалено голям нагаждач и мазняр, а и доста хора се подмениха и се забрави едно-друго

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 фев 2013 02:51

Captain Stottlemeyer написа:И все пак: Някои хора наистина живеят в 50-те години на миналия век с провинциалните си комплекси, а темата е тъпа и безсмислена, цели противопоставяне и насажда омраза... 8-) А Майкъла наистина обяви стадиона на красноармейците за "паметник на културата"... :lol:

Провинции в България никога не е имало. Това първо. Второ за теб важи израза кога стана калайджия, кога ти .... Убавец мамин забрави ли от къде си дошъл или и ти стана като 90% от софиянци- "кореняк" :lol: Комплекси няма как да има едностранно- както има такива на хората извън София, така е бъкано с пишман кореняк софиянци, живеещи на туба бензин от центъра, на които дядовците и бащите са им от села и паланки. Та и те са от комплексар нагоре
По темата: най-малкото да си беше направил труда да провери Томислав. Ама и той почна да говори наизуст. Първо стадионът все още не е построен, а почна да се събаря. Дано го построят, ще е хубаво за България. Но до етап събаряне първо беше стадион Варна, после и Ловеч си събориха трибуните, макар и да не са направили кой знае колко грандиозен стадион. Лудогорец нищо не са събаряли обаче. Те имат проект за изцяло реновиране, но не знам да събарят нещо. Лазур също не е събарян, а е изцяло реновиран. Така че Томислав е прав за тях, но не и за Ловеч и "Гагарин".

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 фев 2013 13:43

sini bogove написа:Томислав е много прав!!!Левски строи стадион и да го сравняват с игрищата на Литекс и Лудогорец дето са с козирки като на бензиностанции е направо смешно!!!Левски прави стадион дето ще отговаря на изискванията за провеждане на мачове от евротурнирите,а такъв много скоро ще е само синият стадион!!!Колкото и да им е тъпо на някои Томислав Русев си е прав!!!

А "игрищата" на Литекс и Лудогорец не отговарят на изискванията за мачове в ЕКТ?

Върни се в “Свободна зона”