saigon написа:Avanti_Ragazzi написа:Абе щом комунистите дават зор да строи нещо и то да отбележим РУСКО, значи НЕ ТРЕБЕ ДА ГО ДОПУСКАМЕ НИКОГА!!!
От тия и чеп за зеле не става, камо ли ядрена електроцентрала да строят! Както казваше баба ми бог да я прости за комунистите "Тези господ да ги убие сите до един, що народ изтрепаха"!!!
Ако комунист иска да прави или да ти помага с нещо, плюй си петите и бягай възможно най-на далече, и никога повече не се обръщай и поглеждай назад!
Ти сигурно и такса смет не плащаш, щото ще отиде при Титан,а? Сори, ма фенщината ти е малко в повече. И знаеш ли кое го доказва? Това, че много се гордеете с Козлодуй, а той е строен от руснаци по поръчка на комунисти

))))
Първо едно е футбола, друго е политиката която е свързана конкретно с нашият живот! Докато футбола не е!
Да вярно е, че мразя комунистите и мисля, че подобно на милиони българи имам право на това! Срам ме е от този исторически период на родината ми, тебе ако не те е, си е твоя работа! А дали се гордея с нещо от комунизма, ОТГОВОРА Е НЕ!!! А Дали ти можеш да се гордееш с каквото ти душа иска създадено от партията, дали е АЕЦ-а, дали е НДК или ЦСКА това си е твой избор и право! Ама за мен хилядите избити без съд и причина, както и попаднали в лагери! 50те години строене на вятърни мелници и напразни надежди са по-важни от някакво си НДК или ЦСКА! Но всеки си има право на личен избор, защото историята е различна за едните и за другите хора! Докато на едните хора родата им се заселва в София и другите големи градове благодарение на комунистите, на другите хора им взимат имотите и всичко което имали!
История кво да я правиш все пак!