Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Мнениеот stn » 06 сеп 2012 22:44

W84me написа:Гърците и словаците били по-бедни от нас! Европейска комисия направила оценка...

Горките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 сеп 2012 23:27

LSFC 1914 написа:Какво може да се очаква от една МИШКА? Аз лично не съм изненадан, че е неграмотен ! ;)

Ако е неграмотен, нямаше да може и да го прочете. Аз не се сещам за прзидент който да не си помага по този начин или откровено да чете речтта си. Американските също го правят, като при тях си личи доста по-малко защото са изключителни оратори. Да не би Мишел Обама или снощи Бил Клинтън да не са си помагали с лисче или ауто кю.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 сеп 2012 23:30

zlatan написа:ТИХО човека е ПРЕЗИДЕНТ на България и е от Гоцето :) :) :) :) :) :) :) :) .
Всички сме виновни преди 5-6 месеца си спомнете кой го избра.НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Е да друго си сега да е там майор Деянов (името му на ченге от ДС, не му го помня), и Калфин или пък мис Йес.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 06 сеп 2012 23:32

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА :!:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 сеп 2012 23:36

W84me написа:Спокойно, вече не сме най-бедните в Европа, Бойко каза!

УПСССС! Хванах те в лъжа. Думите бяха, че до няколко години няма да сме..., а не че не сме

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 сеп 2012 23:41

stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през него :mrgreen: Под блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него :mrgreen:

През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей :mrgreen:

Дааааааааааа, културните и възпитани хора са педе::::и. Какво е трябвало да направи като си го блъснал, да се държи като в дискотека да те погледне мръсно и злобно, да ти се разкрещи какъв си и защо го блъскаш и да ти налети ли.
Е то тогава и аз съм педал (хомофоб съм), защото и аз в дискотека ре3агирам по този начин, пък как ще реагира другия никога не е гаранция, въпрос на възпитание

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 сеп 2012 23:50

milen.hristov написа:
W84me написа:Спокойно, вече не сме най-бедните в Европа, Бойко каза!

УПСССС! Хванах те в лъжа. Думите бяха, че до няколко години няма да сме..., а не че не сме

УПППППСССССССС! ОПАААА!
"В момента страната върви по правилния път на развитие и така трябва да продължава. От 2013 година България вече няма да бъде най-бедната страна в Европа!"Това заяви в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов.
Пак си гледал много БТВ и Бареков.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
klausbarby
Контакти:

Мнениеот klausbarby » 06 сеп 2012 23:53

А някой от вас да е виждал Петър Стоянов някога да чете или срича?! Жалко, че бързо го забравихме, беше най-добрият ни президент, а и все още е търсен и ценен от най-престижните научни институти в Европа и най-вече в САЩ. п.с. Росен е бизнесмен, Първанов даскал, а Стоянов адвокат... Няма смисъл да говорим за дар слоео. Мое мнение. Просто споделям.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 06 сеп 2012 23:54

stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през него :mrgreen: Под блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него :mrgreen:

През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей :mrgreen:

Ти какво бе, хвалиш се с простащината си ли? Той ти се е извинил без да е виновен, а ти тръгваш да го обиждаш и да обясняваш на другите, че бил гей! И постъпката си я смяташ за геройство? Верно ли не осъзнаваш какъв тъпак си? Поне не излагай университета!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 сеп 2012 23:55

klausbarby написа:А някой от вас да е виждал Петър Стоянов някога да чете или срича?! Жалко, че бързо го забравихме, беше най-добрият ни президент, а и все още е търсен и ценен от най-престижните научни институти в Европа и най-вече в САЩ. п.с. Росен е бизнесмен, Първанов даскал, а Стоянов адвокат... Няма смисъл да говорим за дар слоео. Мое мнение. Просто споделям.

Ивайло Калфин също изнася лекции в Харвард и доста европейски университети.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”