Бойко и ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Бойко и ТВ7

Мнениеот Tommi » 26 дек 2011 02:16

BadBoy написа:Колко външни дългосрочни инвестиции имаше през управлението на Станишев?

Всъщност преките чужди инвестиции при миналото правителство надвишават тези при сегашното. ;) Но все пак това не е по вина само на ГЕРБ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 26 дек 2011 02:38

Мутрата се грижи само за интересите на олигархията и малцинствата всачки закони на милиционерската формация са във ущърб на народа

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 26 дек 2011 02:41

White Snake написа:
Ботев Пловдив написа:e]

Ние поне не крадем историите на другите клубове и нямаме изкуствено създадена година.

:lol: Е да де.Вие си ги измисляте.И историите и годината.Плюете по нас,ама черно на бяло за 1912 година нямате,няма и да имате.

На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите. :lol: Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях. :lol: Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 26 дек 2011 06:58

hrclspr12 написа:
tani написа:Абе що се карате те с Цв.Цв. си менкат тивитата .Пък всички начело с БТВ и ТВ7 са им в услуга тъй че само се джавкате помежду си.

Те само тези телевизии да бяха. Всички са едни и същи, но скоро ГЕРБ ще падне и всичко ще се нареди.

Така като те гледам сигурно много разбираш от политика!?Правиш безмислени теми за ББ.Кажи ми кой точно може да дойде на власт?Защо в "анализа" ти не спомена на коя партия и на кого имаш доверие,и знаеш ли какво означава тоталитарно управление изобщо за да говориш кой крив и кой прав?Лично аз не симпатизирам на ББ но той поне има подкрепата на европейските лидери,усвоява средствата от еврофондовете,направи ни спортна зала,строи се метрото в София,нагли-магли и т.н.
Честита коледа ти пожелавам!Помисли над тези въпроси преди да пишеш коментар.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 26 дек 2011 07:01

sl321 написа:
Blagoy написа:Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
Цялата държавна репресивна и медийна пропагандна машина работи.

В случая за залата той е извадил парите които са събрали хората и в случая отиват за хората.Нали уж за това се борим.Не като се съберат парите на хората да отиват в лични сметки,а да се разпределят за хората.В зависимост от приоритетите които подреди оня който сме избрали да ги определя там отиват парите.В случая отиват за ............... той Б.Б изрежда всеки ден за какво.След това като хората не са доволни за това как е преразпределил парите ще си изберат друг,и така.
Тук за мен положителното е че поне се вижда че някакви пари отиват за неща които са нужни на хората и се използват.Пред това аз не видях НИЩО да се направи 20 години.Ако ти си видял подсети ме.Аз виждах само как се руши всичко.

+1

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 дек 2011 08:24

neverbackdown написа:
hrclspr12 написа:
tani написа:Абе що се карате те с Цв.Цв. си менкат тивитата .Пък всички начело с БТВ и ТВ7 са им в услуга тъй че само се джавкате помежду си.

Те само тези телевизии да бяха. Всички са едни и същи, но скоро ГЕРБ ще падне и всичко ще се нареди.

Така като те гледам сигурно много разбираш от политика!?Правиш безмислени теми за ББ.Кажи ми кой точно може да дойде на власт?Защо в "анализа" ти не спомена на коя партия и на кого имаш доверие,и знаеш ли какво означава тоталитарно управление изобщо за да говориш кой крив и кой прав?Лично аз не симпатизирам на ББ но той поне има подкрепата на европейските лидери,усвоява средствата от еврофондовете,направи ни спортна зала,строи се метрото в София,нагли-магли и т.н.
Честита коледа ти пожелавам!Помисли над тези въпроси преди да пишеш коментар.

Я ни кажи някой проект, който е започнат и завършен от ГЕРБ.А и мен какво ме вълнува, че ББ се грижи за София, та да му свалям шапка?!Доколко има подкрепата на европейските лидери е доста съмнително, като неопровержимо твърдение.Откак е ББ на власт се е разрастнало само производството и потреблението на ножици и трикольорни лентички!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Стопер
Контакти:

Мнениеот Стопер » 26 дек 2011 08:54

На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите. :lol: Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях. :lol: Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки :mrgreen:[/quote]

Сдружението ви е на има-няма година.. :oops:
Това е последното ви превъплащение-БоталикЪ-Сопот!!
От кой да имаме комплекси??АФД,КЦМ,ТКЗС....или сдружени земеделци???
Никой не ви брои за живи!!!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 дек 2011 09:23

Стопер написа:На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите. :lol: Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях. :lol: Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки :mrgreen:

Никой не ви брои за живи!!![/quote]

Пусни си http://tv7.bg/news/3397982.html от 11:58 и се наслаждавай как сте "любимците на Пловдив". :lol: :lol: :lol: :lol:

Стопер
Контакти:

Мнениеот Стопер » 26 дек 2011 10:46

Tribune East 1912 написа:
Стопер написа:На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите. :lol: Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях. :lol: Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки :mrgreen:

Никой не ви брои за живи!!!

Пусни си http://tv7.bg/news/3397982.html от 11:58 и се наслаждавай как сте "любимците на Пловдив". :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Това,че си от "трибунаИстамбул"обяснява,защо аватара ти не е актуален....
Такава бе емблемата на КЦМ Тракия... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 дек 2011 11:50

sl321 написа:
Blagoy написа:Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
Цялата държавна репресивна и медийна пропагандна машина работи.

В случая за залата той е извадил парите които са събрали хората и в случая отиват за хората.Нали уж за това се борим.Не като се съберат парите на хората да отиват в лични сметки,а да се разпределят за хората.В зависимост от приоритетите които подреди оня който сме избрали да ги определя там отиват парите.В случая отиват за ............... той Б.Б изрежда всеки ден за какво.След това като хората не са доволни за това как е преразпределил парите ще си изберат друг,и така.
Тук за мен положителното е че поне се вижда че някакви пари отиват за неща които са нужни на хората и се използват.Пред това аз не видях НИЩО да се направи 20 години.Ако ти си видял подсети ме.Аз виждах само как се руши всичко.

OK- такава зала ни беше необходима от доста време. Ходих вече два пъти в нея, хубава е, няма спор. Но въпросът е дали точно сега е най-подходящото време за подобни инфраструктурни проекти- в условията на криза със свито потребление и производство. При свиване на бюджетните разходи, нямаше ли да е по-добре да бъдат насочени и без това оскъдните средства към бизнеса и стимулиране на производството и потреблението. Ако си стъпим на краката и достигнем равнието на производство и потребление от 2007-2008, може да се започне да се мисли и за инфраструктурни проекти. Сега не виждам голям смисъл от тях, след като населението е станало по-неплатежоспособно като цяло. Аз това на ГЕРБ го наричам популизъм- вижте какво иградихме, другите преди нас за цели 20г. не успяха. Да, така е, построени са доста неща в сравнение с предишни години, но не виждам причина да се натрапва всеки ден и час.
Отделно- всички видяхме как се действа на избори (тук не е само от страна на ГЕРБ). И това правителство естествено няма волята и не прави никакви релани действия да се справи с циганския проблем, който е неглижиран и от медиите (дори напротив- изкривява се), а всъщност е огромен проблем- един от най-големите в последните години. Но циганите са ценен и лесно манипулируем електорат, както се вижда на всички избори. Отделно- ако си им дал условно две кебабчета и 20лв. никога няма да те освиркат. На тях е лесно да им замажеш очите и затвориш устите.
За управлението на ГЕРБ са характерни пропагандата и репресиите. Бюджетът на МВР до тази година беше с доста голям относителен дял, значителни средства се отделят за СРС-та, тормоз и репресии към неудобните на властта (да ви прилича на нещо?). В същото време корупцията в съдебната система, в системата на МВР, в здравеопазването продължава да е огромен проблем. Да не говорим за абсурдната пенсионна реформа.
Сигурно ще кажеш, че съм привърженик на БСП... Напротив, при управлението на тройната коалиция също бях доста критичен. Излизал съм и да протестирам. Там доста пари се присвоиха от обществени поръчки чрез доверени фирми. По-скоро съм политически неангажиран, смятам, че трябва да се гласува за личности, мажоритарно. На президентските избори гласувах за Светльо Витков- протестен вот срещу всички компрометирали се и изтъркани партийни кандидатури. А и Светльо си е пич, и въпреки, че понякога се прави на олигофрен, си е интелигентен. Колкото повече такива необременени от политиката личности- толкова по-добре. Точно от такива имаме нужда.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”