Новите 7 чудеса на света - Белоградчик...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Новите 7 чудеса на света - Белоградчик...

Мнениеот jindo » 08 юли 2009 00:14

ronin3 написа:Уливате се с тези чудеса. Все пак тази класация не е за това колко много българите си уважаваме природните забележителности. По-голяма глупост от това да се гласува за скалите само заради това, че са български едва ли мойе да бъде измислена. Всеки да гласува за тази простотия "новите седем чудеса" както иска, аман от патриоити.

+1 с малко доуточнение - пишман патриоти...

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 юли 2009 01:26

Carpy написа:Аз гласувах за Гранд Каньон. Не виждам как може обективни хора да гласуват за нашите скали като по-голямо чудо от Гранд Каньон едва ли има.

:o Типичен българин! Против всичко и всички, защото така му е кеф, напук на останалите "тъпанари" в тая скапана държавица. Не мога и да си представя, че има хора, които "мислят" по този начин. Иначе само този, който не е ходил в Белоградчик би говорил нещо подобно...навярно на изборите си гласувал за ДПС!?

П.С. Нали знаете девиза на мускетарите - е българите нЕмаме нищо общо с него! :!:
“Прост народ - слаба държава”

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 юли 2009 01:28

ronin3 написа:Уливате се с тези чудеса. Все пак тази класация не е за това колко много българите си уважаваме природните забележителности. По-голяма глупост от това да се гласува за скалите само заради това, че са български едва ли мойе да бъде измислена. Всеки да гласува за тази простотия "новите седем чудеса" както иска, аман от патриоити.

Ииимаааа по-голяма глупост и ти ни го доказа :!:
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 08 юли 2009 18:43

Който каже с ръка на сърцето, че нашите скали са по-красиви и по-голямо чудо от гранд каньон значи е олигофрен. Бил съм и на двете места. Разликата е колкото от тук до небето. Това, че нкакви комплексирани сърби и българи гласуват за техните си местни "чудеса" само покзава колко комплексирани нации сме балканците.

Отделно имената с които бях наречен, само защото съм гласувал според съвестта си... Това ще го оставя на някой със докторат по народопсихология да го коментира. Пъпчиви тийнейджъри-комплексари и псевдо патриоти не могат да ме обидят. Хайде със здраве, копелета. догодина пак да гласувате за Белоградчишките скали. Току виж, селяните от района се сетят да направят един нормален път и 2,3 хотелчета с поне 3 звезди... За да могат да посрещат тълпите, които се очакват.

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 09 юли 2009 16:37

Carpy написа:Който каже с ръка на сърцето, че нашите скали са по-красиви и по-голямо чудо от гранд каньон значи е олигофрен. Бил съм и на двете места. Разликата е колкото от тук до небето. Това, че нкакви комплексирани сърби и българи гласуват за техните си местни "чудеса" само покзава колко комплексирани нации сме балканците.

Отделно имената с които бях наречен, само защото съм гласувал според съвестта си... Това ще го оставя на някой със докторат по народопсихология да го коментира. Пъпчиви тийнейджъри-комплексари и псевдо патриоти не могат да ме обидят. Хайде със здраве, копелета. догодина пак да гласувате за Белоградчишките скали. Току виж, селяните от района се сетят да направят един нормален път и 2,3 хотелчета с поне 3 звезди... За да могат да посрещат тълпите, които се очакват.

Аз няма да те наричам олигофрен, идиот и т.н.
но просто ще обясня нещо - Белоградчишките скали може да не са по-хубави, но за поне 90% от българите те трябва да спечелят....както през 1994 година станахме 4ти на световното и всички коментатори казваха, че въпреки това в нашите сърца ние сме победителите. Аз гласувах 4-5 пъти за скалите и искам да попитам дали някой знае от коя дата започва гласуването за финалистите

Върни се в “Свободна зона”