ivojel написа:Костов е най великият политик слет Стефан Стамболов! Проумейте го това,ако не беше той сега щахме да сме азиадци а не европейци...
Абе мен моля ти се!!!Ей значи имам чувството ,че все дебили дето има все са от Левски/ЦСКА.Преди теб спорих тук с един друг четириног,който пък беше от Атака.Костов направи много първите 2 години от управлението си ,но следващите две си отяде като за 200.Иди да видиш в Доспат за какво иде реч.Дъщеря му притежава цялата промишленост в града от как стана на 26...Защо не се поинтересуваш кой какво гепи от тази приватизация а?Една от неговите хрътки,сега ми убягва името,но едно време го избрахме тук от Пловдив има купени 56 имота и земеделски земи за последните 3 години.56!!!!От къде се разбогатяха толкова тези хора?Хайде малко мислете новият Стамболов пффф Стамболов може и да е крадял,но поне до края на политическата си кариера само и единствено се е стремял да помогна на България и е защитал каузите ,за които се е борил.Я кажи как Костов,женения за партийна секретарка борец за демокрация,който на всичкото отгоре стои на чело на демократична партия,в която никой освен него не се кандидатира за председател,се бори за идеалите си?Разследва къде са комунистическите пари?Отвори досиетата?Помогна за цялостта на СДС и не се увлече във властолюбие?
А сега по темата:наистина може би един път българите направиха добър избор.Изборът им не е добър от гледна точка на това ,че мутрягата Борисов ще сътвори чудеса,то е ясно че няма,но поне еврофондовете ще потекат наново.Ако хората му взимат 50 % само от парите пак по-добре от комунягите.Най-важното разбира се е ,че турците ги отскубнаха от властта.Сега ако пожарникарчето е изключително важно да направи нов избирателен закон,в който ясно да се казва,че право на глас имат единствено хората,които плащат данъци в България.Бих искал да видя и образователен ценз (а и умствен като гледам какви глупости бяха мъдрили атакиския и костовиския левскари),но разбира се онези подлоги от Български Хелзински Комитет ще погнат държавата.Важно е да се направи нов закон,който да преразпределя депутатските места не по окръзи ,а по население,прибавяме компромата как Доган е агент на ДС и е докладвал за хора ,противопоставящи се на Възродителния процес и се дава някаква алтернатива на турчолята и воала Доган пада от коня и става ханъма на някой в централния софийски затвор.