Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот TheKing » 30 юни 2011 09:00

По този случай да подгреем :twisted:

http://youtu.be/2LTzLZ6VfAA
Последна промяна от TheKing на 30 юни 2011 09:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 30 юни 2011 09:06

иделано; сега и ако 100-годишните хард рок и хеви-метъл звезди също ни пожалят това лято още по-добре ще се получи :mrgreen:

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 30 юни 2011 09:06

Една чудесна новина :lol:
Остава догодина да им фалира и телевизията :evil:

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 30 юни 2011 09:10

Не, не мога просто да го преживея!
Голямата ми мечта беше да отида на концерти на U2 и на Пайнер! Много тъжна история ... :lol: :lol: :lol:
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 юни 2011 09:16

stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете

Бате ти от кой голям град си? Къде си виждал заведения с чалга и денс "отделения"?
IQ-то е важно, не "кочове"или момичета! Там където съотношението е 80-20% в полза на жените, е или феминистка организация, или публичен дом.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 30 юни 2011 09:32

stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .

Пич, що приказваш без да си влизал в рок клуб?А някой от вас любители на турската крадена музика някога облажвал ли се е с метълка ? Много по-добре е от другите !

soko82 написа:Темата не е за и против чалгата,но тръгна в тази посока,затва да се изкаааажа и аз!Елеметарен стил 'музика' е чалгата,крадени турски :evil: ,сръбски :evil: и гръцки :evil: повърни стават 'тотални' хитове у нас.Освен това доколкото съм им чувал граченето са Преслава от стотиците певачки наистина има гласови данни,абе долна,пропаднала работа.Имаме най-прекрасният фолклор,дивни и завладяващи мелодии така че НЕ НА ЧАЛГАТА!

Пич, много си се объркал... точно пък Преслава е най-зле, има по-мъжки глас от Слави Трифонов, дебела, много е дебела и яде като разпрана! (От Димитровград съм и съм виждал много лоши гледки) Едиствената чалгия дето има визия и глас е Дири Слава...

ПС: Много по приятно е да се слуша метъл на маса отколкото чалга...! и Погото е много по-добра опция от кючека ...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 30 юни 2011 09:46

ruashh написа:

Бате ти от кой голям град си? Къде си виждал заведения с чалга и денс "отделения"?
IQ-то е важно, не "кочове"или момичета! Там където съотношението е 80-20% в полза на жените, е или феминистка организация, или публичен дом.

В Слънчев Бряг има такава дискотека. Името й е Лазур. Вътре пускат house, а отвън в градината + някакво закрито помещение пускаха чалга. Беше адски яко, ако ти се слуша чалка отиваш навън и слушаш, ако искаш house отиваш вътре. Навън беше препълнено, имаше дори хора на пътеката, също и вътре имаше адски много хора.

Искам да попитам всички, като отидете на дискотека какво правите като ви пуснат чалга ?
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юни 2011 09:48

Еми, явно чалгата отива на подходящото си място - в долнопробните кръчми :)

Странно ми е обаче как всички говорят колко фенове имала чалгат а и т.н...... е не мможете ли да отделите по няколко лева...??? После да обясняват, че тая музика не се налага на хората и те си я искали и за това съществувала!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юни 2011 09:52

Най-слушана пък няма пари за концерти :lol:

Те момичетата, които са по чалготеките, са същите като кочовете - блъскат се като мъже, стоят като някакви статуи с тонове коса, гледат лошо и ...... абе накратко - ДА ПАЗИ ГОСПОД!
Последна промяна от Alex на 30 юни 2011 10:02, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”