На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот acmilan » 14 апр 2011 21:06

Viktor4o_Rs написа:Виждаме всички защо сме на тоя хал и тоя форум спокойно може да служи за представителна извадка ;) Половината са комунисти дотук, а другите не ги интересували избори, щото всички били маскари ... Очаквам скоро и за ДПС да има немалко добри думи :evil: :evil: :evil:
Определям себе си като демократ и дясно настроен, затова съм гласувал за ГЕРБ, Синята коалиция, на президентските за Волен Сидеров и смятам да гласувам пак за него при президентските избори ;) Никога и по никой случай не бих дал гласа си за комунисти, турци, царисти или янеяневци :evil: :evil: :evil:

Колега,съгласен съм за много неща с теб като цяло в този форум,но само за Волен Сидеров малко ме озадачаваш :roll: Както и да е,всеки си има право на мнение ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 апр 2011 21:06

Аз съм демократ по разбирания,умерен не краен.Ако съм честен съм шокиран от голпмото отголямото количество симпантизанти на БСП тук в форума,но всеки с разбиранията си.Гласувах за ГЕРБ и засега мисля да продължавам да гласувам за тях.Бих гласувал и за СДС,но в момента не ми вдъхват доберие.Никога,абсолютно никога не бих гласувал за БСП и ДПС,причините са хиляди.Обещал съм си,че ако българският народ допусне отново някога БСП да бъде на власт,ще напусна страна.Ако ГЕРБ ме разочароват ще гласувам за всяка една друга партия,която е далече от споменатите по-горе две партии.

Политици,които харесвам има и от НДСВ и от СДС и от ГЕРБ.От сегашните,харесвам почти всички,а премиера най-много.Най-омразни са ми Станишев,Кадиев,Местан,Мая Манолова,абе като цяло всички от БСП и ДПС.
Последна промяна от dunavfc на 14 апр 2011 21:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2011 21:08

Синята коалиция, в частност - ДСБ.

По-добре да бяхте сложили една анкета към темата, за да си направим и едно реално (а не платено) социологическо проучване.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 14 апр 2011 21:09

Както казва Големенов, една партия може да няма членове, но когато дойде на власт ще се намерят хора да станат министри! Принципно съм консерватор, но за съжаление в България няма подобна партия!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 21:09

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Виждаме всички защо сме на тоя хал и тоя форум спокойно може да служи за представителна извадка ;) Половината са комунисти дотук, а другите не ги интересували избори, щото всички били маскари ... Очаквам скоро и за ДПС да има немалко добри думи :evil:
Определям себе си като демократ и дясно настроен, затова съм гласувал за ГЕРБ, Синята коалиция, на президентските за Волен Сидеров и смятам да гласувам пак за него при президентските избори ;) Никога и по никой случай не бих дал гласа си за комунисти, турци, царисти или янеяневци :evil:

Колега,съгласен съм за много неща с теб като цяло в този форум,но само за Волен Сидеров малко ме озадачаваш :roll: Както и да е,всеки си има право на мнение ;)

Когато имаме Гоце от едната страна и Волен от другата, мисля че изборът е ясен :) Ще видим кандидата на ГЕРБ за президентските, но трябва да е много силен, за да ми промени избора :roll:
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 21:09

Viktor4o_Rs написа:
stannn написа:Нямам намерение скоро да отида да гласувам. Нищо не се променя освен имената на тия които лапат 4 години. Не благодаря. На който му харесва това което става в милата ни родина нека ходи да гласува.

И заради тази брилятна теза турците винаги са в тройката ;)

И какво ще се промени като не са в тройката? Може би ще се спре с грабенето? Ако само ДПС крадяха разбирам да го казваш, но в момента всички 240 в центъра на София са еднакви. Гладни душици които гледат да папат, че след 4 години може да няма повече.
Последна промяна от stannn на 14 апр 2011 21:11, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 апр 2011 21:11

Еми аз,като автор на темата не мога да пусна анкета нали ? Затова се обръщам към модераторите,ако могат да направят анкета с следният избор за отговор - ГЕРБ,БСП,СДС,АТАКА,ДПС,НДСВ,РЗС,ДРУГА,НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА НИКОГО !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 21:12

dunavfc написа:Еми аз,като автор на темата не мога да пусна анкета нали ? Затова се обръщам към модераторите,ако могат да направят анкета с следният избор за отговор - ГЕРБ,БСП,СДС,АТАКА,ДПС,НДСВ,РЗС,ДРУГА,НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА НИКОГО !

Може би и НЕ ГЛАСУВАМ
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 14 апр 2011 21:13

тея от БСП и ДПС са някакви мазохисти сигурно цска-рите много ясно от БСП :lol: тей ще е то като гласуват за сергей и дуган кво да очакваш те си мислят че ако гласуват за БСП ще им дойдат хубавите години от младините ли кво все още имам надежди че се оправим иначе от тая година мога да гласувам и 100% ще е за Герб не съм толкова отчаян че за Атака :mrgreen: Доволен съм от Герб трябва им време не става то веднага ;)

Потребителски аватар
bufer
Контакти:

Мнениеот bufer » 14 апр 2011 21:13

КУР/Комитет за устойчиво развитие/ и младежката и организация -Комитет за устойчиво развитие и европейски ценности/Курец/.

Върни се в “Свободна зона”