Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

sande
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот sande » 20 яну 2011 20:28

Разочарован съм от ББ и съжалявам че си дадох вота за Герб. Наскоро в едно интервю го питаха какво ще направи за народа през този мандат и отговора му беше, че ще завърши магистралите и метрото. С това щял да спечели хората. :lol: Да ама хората са не само в София, и кой ще се вози на метрото и ще си кара колата по магистралите, като хората в по-малките градове мизерстват, гладуват и са без работа. Аз имам малък хранителен магазин и мога да направя разлика с предишни години и сега 1 год. след управлението на Герб. Всеки ден идват проверки от данъчни, ХЕИ, пожарни инспектори, полицаи и все гледат да намерят нещо за да ти съставят акт, такова било нареждането от началниците им. А същевременно вдигат цените на всички продукти. Аз мисля че края на ББ е близо и този балон ще се спука като НДСВ. ;) Жалко за нас обикновените хора, че ще продължим да живеем в тресавището незнайно до кога.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 яну 2011 20:28

Съм ужасно недоволен! :)
Недоволен съм от последните 10 правителства но като цяло на кой ли му пука!
Тоя охлюв днес си прави вот на доверие? 117 + 20 + ... за! Смях в залата , дали мина вота?
Хляба скача олио , бензин ... дали съм доволен?
Съм ужасно недооволеен!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 яну 2011 20:29

sande написа:Разочарован съм от ББ и съжалявам че си дадох вота за Герб. Наскоро в едно интервю го питаха какво ще направи за народа през този мандат и отговора му беше, че ще завърши магистралите и метрото. С това щял да спечели хората. :lol: Да ама хората са не само в София, и кой ще се вози на метрото и ще си кара колата по магистралите, като хората в по-малките градове мизерстват, гладуват и са без работа. Аз имам малък хранителен магазин и мога да направя разлика с предишни години и сега 1 год. след управлението на Герб. Всеки ден идват проверки от данъчни, ХЕИ, пожарни инспектори, полицаи и все гледат да намерят нещо за да ти съставят акт, такова било нареждането от началниците им. А същевременно вдигат цените на всички продукти. Аз мисля че края на ББ е близо и този балон ще се спука като НДСВ. ;) Жалко за нас обикновените хора, че ще продължим да живеем в тресавището незнайно до кога.

;)
Твоето мнение е много скромно, но много ценно ! ;)
То е най-важното мнение от всички досега и показва ИСТИНАТА за това как стоят нещата по време на управлението на ГЕРБ !
Това мнение отговаря и на въпросите на тези, които питаха от какво сме недоволни от ГЕРБ и с какво ни отнемали свободата ....
Поздравявам те, че го изрази !
Аз също имам частен бизнес и се сблъсквам ежедневно със същото, но не исках да го пиша ....
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 яну 2011 20:30

Заблуден народ сме ние - заблуден и сляп... И от Царя бяхте доволни.... :? Идея си нямате зя кякви кражби и манипулации става дума.Ама си пишетее.... доволни сте...
Потребителска такса плащаме при личния лекар - 2 лв. при все , че плащаме здравни осигуровки.А тия 2 лева потъват някъде.Ама вие сте доволни.
Цигари се продават на поразия по пазарите - и тия цигари са ментета. Ама вие сте доволни.
Бабичките и Старците се избиват в ЛИДЛ за второкачествени банани и мандарини и сокове от Германия за 50ст. Ама вие сте доволни.
Министър председателя ни каза по BTV ФАМОЗНА ГЛУПОСТ.На въпроса на майка с 2 деца - как да живее с 300 лева заплата при тая безработица , отговора на БАТМАН беше - Па да си си правила сметката....За подобно изказване би трябвало да го линчуваме - ама вие сте доволни.
Границата ни с Турция е разградена кошара.Прасета си минават без да им пречи каквото и да било - в следствие на което имаме ШАП по морето.Това на мен ми говори за граница която не съществува.ПРасето оре напред ... щом няма ограда да го спре к'во пречи утре от там да минат и хора ? Ама вие сте доволни.
:?
Дянков отива на екскурзия до Япония и за 3 дни похарчва 30 000 лева държавни пари ( Наши пари ) маа вие що па да не сте доволни.... :evil: :x
Всеки народ си заслужава управниците.Щом сме на това дередже значи и тия преди ГЕРБ са правили някои кражби за сметка на народа.Тоест щом сме ги търпяли да ни правят на глупаци - значи сме си го заслужавали!
С ЕДНА ДУМА _ НЕ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН !
Последна промяна от mormona на 20 яну 2011 20:34, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 яну 2011 20:32

По-скоро не съм доволен от управлението на ГЕРБ! Струва ми се, че се връща тоталитарното време... Бойко Борисов се разпорежда с всичко навсякъде, а подчинените му си нямат и идея как се управлява, а и не им се дава право да ръководят. Давам пример: Министърът на енергетиката казва по една телевизия, че ще се строи АЕЦ Белене, Борисов излиза след 10 мин по друга телевизия и гордо заявява, че НЯМА да се строи централата... това говори, че министрите нямат думата :oops: Друго нещо е, че Бойко не иска да се разделя с приятелите си: финансовият министър хубаво е работил в световната банка, разпределял е милиони за страни от 3-тия свят, но едно е да разпределяш готови пари, друго е да се чудиш откъде да ги събереш... да не говорим за изказванията на зам. министъра... много гафове направи.... Министър Цветанов, там също шум за нищо... Хванаха се Наглите, Килърите, Октоподите, но само арестите са факт, виновните са на свобода безнаказани... Не мисля, че арестите са достатъчни т.е. за мен МВР не си е свършило добре работата.... дано да ме опровергаят и тикнат виновните в затвора скоро време, но не виждам как ще стане щом до сега няма доказателства.... Скандалите със СРС-тата не искам да ги коментирам просто.... Хаосът в здравеозпазването е пълен!!! Другите министерства не искам да ги коментирам, но може би само министерството на земеделието и храните бележи прогрес (имам предвид въвеждането на БДС).

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 20 яну 2011 20:33

n0_FeArBG написа:Що за малоумен въпрос?!Всеки който е доволен от управлението и на ГЕРБ и на която и да е бивша власт...за мен е ненормален,това мисля,че ясно изяснява позицията ми...И Бойко и Царя и Станишев,Костов всички са долни боклуци!!! :?

Пропуснал си и комунягите и най-долния от всички Сидеров,който обаче в момента е най-голямата подлога на бойко!....Иначе темата не е малоумна!Що се отнася до проучванията,те са такива,че огромна част от тези,които гласуваха за ГЕРБ,са вече тотално против а съвсем скоро така ще е при повечето от гласоподавателите! Не помня,държавата в толкова тежко икономическо състояние!!!По-бедни не сме били никога! Цените "хвърчат"всеки ден а приходите ни не са мръднали грам! Нито заплати,нито пенсии бодигардчето и пет пари не дава и се фука с околовръсното,метрото,спортната зала и някоя отсечка от някоя магистрала!!! Хубаво,ама какво го грее обикновения и трудещ се,човек,който вече едвам свързва двата края а повечето споментати"гордости" на бойко са все в София...........!За останалите софийския боклук и надежди да им се платят милионите за него ама.............нейсе!!!!! Просто всеки си ни врътка както си иска от досега управляващите,след падането на бай Тошо и не му се вижда края! Ама и народа ни сме си адски калпави и затва викаме"абе лош ама по-добър от ......еди кой си" и си траем! А като погледнеш една Гърция или Франция......вдигат им с 10 евро цента бензина и палят Атина и Париж а пък ние си стискаме здраво онова ,за което сме се докопали и си го пазим,щото без него,лошо!!!!! Калпав народ,калпава държава.......и възползващи се от тези факти управници,които също по долен начин са се докопали до властта,не че са годни за нея..................

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 20 яну 2011 20:45

много сме доволни вдигнаха тока,водата,хляба и незнам си още какво,но не пенсий и заплати.капиталистите си напълниха джоба от измислената криза,а ние дори надминахме братчетата на Гаврош,аз работя в една банка като охрана за 240 лв.и понеже нямам пари за обувки които са с нови по-високи цани си купих галоши от 4 лв. и срам несрам с тях ходя.Да е жив и здрав бай Бойко ,той Господ вижда и неговия ден скоро ще дойде.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 яну 2011 20:54

Абе чак доволен не мога да кажа дали съм, ама не е по-зле от социалистите + турците. Поне направиха метрото и магистрала Люлин. Сега ако вземат да започнат да кърпят дупките национално, че имам чувството, че като шофирам съм на ски слалом. :x
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 20 яну 2011 21:03

rsk написа:Абе чак доволен не мога да кажа дали съм, ама не е по-зле от социалистите + турците. Поне направиха метрото и магистрала Люлин. Сега ако вземат да започнат да кърпят дупките национално, че имам чувството, че като шофирам съм на ски слалом. :x

Да ти ...........!
Направиха ли ви пътя за Перник и метрото?
Значи с едно метро и няколко отсечки на магистрали(около СФ) за 20 години се задоволява населението?!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 яну 2011 21:57

повечето пишете , че сте недоволни ма друго сочи анкитата... :roll: :| :?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”