Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sande написа:Разочарован съм от ББ и съжалявам че си дадох вота за Герб. Наскоро в едно интервю го питаха какво ще направи за народа през този мандат и отговора му беше, че ще завърши магистралите и метрото. С това щял да спечели хората.Да ама хората са не само в София, и кой ще се вози на метрото и ще си кара колата по магистралите, като хората в по-малките градове мизерстват, гладуват и са без работа. Аз имам малък хранителен магазин и мога да направя разлика с предишни години и сега 1 год. след управлението на Герб. Всеки ден идват проверки от данъчни, ХЕИ, пожарни инспектори, полицаи и все гледат да намерят нещо за да ти съставят акт, такова било нареждането от началниците им. А същевременно вдигат цените на всички продукти. Аз мисля че края на ББ е близо и този балон ще се спука като НДСВ.
Жалко за нас обикновените хора, че ще продължим да живеем в тресавището незнайно до кога.
n0_FeArBG написа:Що за малоумен въпрос?!Всеки който е доволен от управлението и на ГЕРБ и на която и да е бивша власт...за мен е ненормален,това мисля,че ясно изяснява позицията ми...И Бойко и Царя и Станишев,Костов всички са долни боклуци!!!
rsk написа:Абе чак доволен не мога да кажа дали съм, ама не е по-зле от социалистите + турците. Поне направиха метрото и магистрала Люлин. Сега ако вземат да започнат да кърпят дупките национално, че имам чувството, че като шофирам съм на ски слалом.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта