Закриват телевизия PRO.BG ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Закриват телевизия PRO.BG ?

Мнениеот cska - maina » 23 ное 2010 14:25

Владо_ЦСКА написа:Искам, А група, по Канал 3 и водещ на всички предавания, Сашо Диков :!: :lol:

+1 :lol: И Вили Вуцов за пом. ком. :o
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 ное 2010 14:26

Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а :?:
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен. :?
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 23 ное 2010 14:34

МНОГО ЖАЛКО :cry: :cry: :cry:

ОСРАХА ВСИЧКО :!: :!: :!:

ПроБГ даваше най-хубавите новини, а не пресяти през хиляди филтри за да угодят на този и онзи (особено на власт имащите) :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 ное 2010 14:39

Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а :?:
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен. :?

Проста логика, на отбора от града ми, който ми е легнал на сърцето ! Щом ще се установявам за постоянно в Самоков, значи ще съм фен на Самоков. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 ное 2010 14:41

Converse написа:Проста логика, на отбора от града ми, който ми е легнал на сърцето ! Щом ще се установявам за постоянно в Самоков, значи ще съм фен на Самоков. ;)

Нищо лично, ама сам си го казваш. Вярно е "проста" тая логика. ;) Да спрем спора, до тук, защото до никъде, няма да я изкараме.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 23 ное 2010 14:44

Владо_ЦСКА написа:И как, да стане тая работа, след като някой от нас, "кибиците" сме от Видин, а и отгоре на-всичко, сме на работа и събота и неделя и почиваме, някой ден през седмицата? Поне има телевизор, на работа.
Защо се обаждаш, неподготвен :?:

Защото ходи безплатно на стадиона!Я да му тури Събев 7-15 лева за вход и да е безрабитен,да го видим дали ще пее тази песен! ;)

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 23 ное 2010 14:46

Владо_ЦСКА написа:Жалко :!: Какво става с излъчването на А група...???

Ще закрият и А група,то и без това голяма файда няма! ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 ное 2010 14:49

аби написа:
Владо_ЦСКА написа:И как, да стане тая работа, след като някой от нас, "кибиците" сме от Видин, а и отгоре на-всичко, сме на работа и събота и неделя и почиваме, някой ден през седмицата? Поне има телевизор, на работа.
Защо се обаждаш, неподготвен :?:

Защото ходи безплатно на стадиона!Я да му тури Събев 7-15 лева за вход и да е безрабитен,да го видим дали ще пее тази песен! ;)

Абе братт, да ти снимам ли билетите ми колко по 7 и по 5 съм дал, а ? Я недей се изказва и ти неподготвен, щото будиш смях само с тва си мнение !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 23 ное 2010 14:54

Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а :?:

Ще си фен на отбора от чийто град си родом и ти. Щото тоя отбор те представлява тебе. Аз съм пловдивчанин и мен ме представляват пловдивските отбори независимо дали ми харесва или не. Лесно е да си фен на най-силния отбор, ама е трудно да си фен на "твоя си" отбор. ЦСКА представлява софиянците, ти като не си софиянец, къв го дириш там?

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 23 ное 2010 15:03

Los Che написа:А група ще я дават по ТV+, Филм-Спорт по Bulsat

От една страна ще ни оттърват от мегадербита от сорта на Монтана - Литекс или Миньор Пк - Пирин, но от друга половин България няма да може да гледа любимците си от ЦСКА и Левски. Ако това е истина, ще бъде много подло от страна на Булсат да купят ТВ правата на А група и никой друг да неможе да гледа.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”