veseo написа:Ще ти задам и аз един въпрос - оригинален ли ти е Windows (ако изобщо ползваш) и ползваш ли само безплатни (не пиратски) програми, купуваш ли си всички игри (ако играеш) и гледаш ли филми само на кино и по тв (тоест, не сваляш филми от торенти). Нямам нужда от отговор, но сам си отговори и ако отговорът на поне 1 от тия въпроси е отрицателен, то някак нямаш право да задаваш втория въпрос (за "придобитото по кофти начин")
а бе, ти някога занимавал ли си се с авторски права, с право въобще?????? щото аз съм и мога да ти кажа, че нещата въобще не са в бяло и черно, както ги представяш. даже веднъж си спомням, че на някаква дискусия шеф на огромна национална институция точно на въпрос за политиката ни по отношение на и-нет и т.н. каза: еми, те франция и швеция още не са решили тоя проблем, та ние ли да се занимаваме......
прочети кво съм писал за маскарите и ще разбереш що човекът някак си има право да пита за борото... като дискредитираш някой, вината ти не става по-малка (макар че в България минава тоя номер